reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A u mnie M jada w pracy a dla mnie jednej nie chce mi sie gotować. Obiadki gotuję na weekend jak jesteśmy razem w domku.

reklama
czarna jak możesz to napisz mi,
jak sie robi barszcz ukraiński bo go bardzo lubię ,ale nie wiem jak zrobic.

A ja mam dzisiaj swietny humor.Przez dwa dni mnie wsystko bolało i ciągnęło.Wczoraj nie mogłam praktycznie kroku zrobic, więc miałam czas leżany.Dzisiaj wracam do normy ,sprzątam w domku wyjdę do sklepu itp.Pogoda jest piękna az chce sie życ!
natusiama ja też sporo jem.Na razie chyba nie wyglądam jak wieloryb ale widze po ciuchach że przybyło mi tu i tam(nie mówię o brzuszku).Wolałabym nie przytyc za bardzo bo widzę po znajomych jak to później trudno zrzucic.

mafa mi lekarz powiedział że w ciąży nie powinno się przytyć więcej jak 12-14 kg bo resztę trudno później zrzucić. A mi brzuszek urósł już spory, w stare ciuszki nie wchodzę ale wagi przybyło mi dopiero 1 kg

natusiama mi przybyło ok. 2,5 kg .Kupiłam sobie w weekend ciuchy ciązowe bo spodnie już mnie cisły okrpnie.Mieszkam w małym miasteczku i u nas sklepów z taką odzieżą praktycznie nie ma a jak cos jest to jak dla starej baby.Pojechałam więc z M do manuaktury(galeria w łodzi).Kupiłam jeansy z golfem.A ceny zabójcze -spodnie 180 zł Wiem że na allegro można taniej kupic ale sie boję że nie trafię z rozmiarem.Raz kupiłam buty na allegro i w nich nie chodzę bo są diabelnie niewygodne.A wy ile dałyście za ciuchy ciążowe?

Ja mam jeansy z golfem i kupiłam je na allegro i też się bałam ale jakoś rozmiarem trafiłam. Zapłacilam za nie 89 zł ale jestem zadowolona.:-)
Poza tym kupiłam spodnie ciążowe z dzianiny 119 zł, rybaczki 119 zł bluzeczka 69zł a więc w takich cenach ale to w jakiś sklepach w Galerii.
Ale weszłam kiedyś do typowego sklepu z ciążowymi to ceny kosmiczne np. bluzeczka 160 zł:szok: i nie było ani jednej pary spodni tylko bluzki i ze dwie spudnice brzydkie na dodatek

mafa a tak pozatym to wczoraj w skrzynce miałam awizo z poczty bo przyszły mi chyba zamówione dwie spudniczki ciążowe.:laugh2: Rozmiar strzelałam więc jak później odbiorę paczkę to się okaże...;-)

reklama
motylek6 Witamy serdecznie ,napisz coś więcej o sobie.To twój pierwszy dzidziuś,czy jesteś już mamą?

Do góry