reklama
czarna jak możesz to napisz mi,
jak sie robi barszcz ukraiński bo go bardzo lubię ,ale nie wiem jak zrobic.
A ja mam dzisiaj swietny humor.Przez dwa dni mnie wsystko bolało i ciągnęło.Wczoraj nie mogłam praktycznie kroku zrobic, więc miałam czas leżany.Dzisiaj wracam do normy ,sprzątam w domku wyjdę do sklepu itp.Pogoda jest piękna az chce sie życ!
natusiama ja też sporo jem.Na razie chyba nie wyglądam jak wieloryb ale widze po ciuchach że przybyło mi tu i tam(nie mówię o brzuszku).Wolałabym nie przytyc za bardzo bo widzę po znajomych jak to później trudno zrzucic.
jak sie robi barszcz ukraiński bo go bardzo lubię ,ale nie wiem jak zrobic.
A ja mam dzisiaj swietny humor.Przez dwa dni mnie wsystko bolało i ciągnęło.Wczoraj nie mogłam praktycznie kroku zrobic, więc miałam czas leżany.Dzisiaj wracam do normy ,sprzątam w domku wyjdę do sklepu itp.Pogoda jest piękna az chce sie życ!
natusiama ja też sporo jem.Na razie chyba nie wyglądam jak wieloryb ale widze po ciuchach że przybyło mi tu i tam(nie mówię o brzuszku).Wolałabym nie przytyc za bardzo bo widzę po znajomych jak to później trudno zrzucic.
mafa mi lekarz powiedział że w ciąży nie powinno się przytyć więcej jak 12-14 kg bo resztę trudno później zrzucić. A mi brzuszek urósł już spory, w stare ciuszki nie wchodzę ale wagi przybyło mi dopiero 1 kg
natusiama mi przybyło ok. 2,5 kg .Kupiłam sobie w weekend ciuchy ciązowe bo spodnie już mnie cisły okrpnie.Mieszkam w małym miasteczku i u nas sklepów z taką odzieżą praktycznie nie ma a jak cos jest to jak dla starej baby.Pojechałam więc z M do manuaktury(galeria w łodzi).Kupiłam jeansy z golfem.A ceny zabójcze -spodnie 180 zł Wiem że na allegro można taniej kupic ale sie boję że nie trafię z rozmiarem.Raz kupiłam buty na allegro i w nich nie chodzę bo są diabelnie niewygodne.A wy ile dałyście za ciuchy ciążowe?
Ja mam jeansy z golfem i kupiłam je na allegro i też się bałam ale jakoś rozmiarem trafiłam. Zapłacilam za nie 89 zł ale jestem zadowolona.:-)
Poza tym kupiłam spodnie ciążowe z dzianiny 119 zł, rybaczki 119 zł bluzeczka 69zł a więc w takich cenach ale to w jakiś sklepach w Galerii.
Ale weszłam kiedyś do typowego sklepu z ciążowymi to ceny kosmiczne np. bluzeczka 160 zł
i nie było ani jednej pary spodni tylko bluzki i ze dwie spudnice brzydkie na dodatek
Poza tym kupiłam spodnie ciążowe z dzianiny 119 zł, rybaczki 119 zł bluzeczka 69zł a więc w takich cenach ale to w jakiś sklepach w Galerii.
Ale weszłam kiedyś do typowego sklepu z ciążowymi to ceny kosmiczne np. bluzeczka 160 zł
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
reklama
Podziel się: