reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

hello mamuśki zaraz mnie wyślą na leczenie bo sama z sobą bedę pisać:))
Moje dzieciaczki najmłodsze dziś po raz pierwszy na samodzielnych wycieczkach Samik na jakimś Ranczo a Laura w wiosce indiańskiej. Mamuśka jak szpieg stała za krzakami i obserwowała jak policja kontroluje autokary i jak odjeżdżają ehhhh

reklama
Czarna Ty szpiegu:-D

Hania była na wycieczce w piątek. Mieli spotkanie z panią lesnik. Była zachwycona. Pogode mieli nie najgorsza choc chwilę padało. Potem szli na plac zabaw i spodnie całe mokre bo sie wywaliła kilka razy w trawie.

Zrobiłam mały najazd na pepco i jestem szczęśliwa;-)

Hej laski, ja niestety znowu szukam pracy, w Pepco byłam na zastępstwo i dziewczyna którą zastępowałam wróciła od 01.06, wiec dupa. Aktualnie rozsyłam CV, przegladam ogłoszenia, ehhh i czekam... P tez szuka stałej pracy, wiec jedna wielka masakra. Do 30.06 mamy sie stad wyprowadzic... No a z innych rzeczy to Rafał nie dostał sie do przedszkoli tu u nas i koo tesciow, za to dostał sie koło mojej mamy tam gdzie ja chodziłam (Dyrektorka mnie pamietała i to chyba pomogło). U tesciow złozyłam odwołanie jeszcze, ale watpie zeby cos dało. Ehh z reszta zobaczymy co to do wrzesnia bedzie, na razie jest dupa.

Kaka a co tam coś muszę robić:)))

Martyna ehhh to nieciekawie :no::no::no::no: i co teraz gdzie będziecie mieszkać??? ja pieru niezazdroszcze sytuacji

A ja siedzę i pije herbatke takie to dobrze co nie:cool2::cool2::cool2: i czekam na poprawę pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aaaa jutro mam poprawkę tattoo i robie ten co nie zrobiłam ostatnio:-p:-p:-p

A my po dentyscie.
Hania ostatnia plombe miała zakladana - jagodowa:cool2:
A u mnie rwanko wyszło bo sie okazało ze kiepsciutko z ząbkiem. Zobaczymy jak bedzie jak zejdzie znieczulenie.

Martynka trzymam kciukasy!

Rafał też ostatnio zaliczył dentystę po raz pierwszy. Ząbki zdrowe po za małymi przebarwieniami na piątkach, myc dokładnie z tyłu i za poł roku do kontroli :-)
A czy wszystkie wasze dzieci miały fluoryzację czy cos w tym rodzaju? Bo nam Pani nic nie powiedziała, a ja zapomniałam zapytac??

A co do mieszkania, to na razie nic nie wiem.
P był własnie na rozmowie i od poniedziałku idzie na tydzień próby, na razie kiepska kasa, ale zobaczymy jak to bedzie.

Nie było fluoryzacji i mimo ze ze szczoteczką i pastą jesteśmy za pan brat miała w sumie 3 ubytki:zawstydzona/y: Mielismy zmienić paste na elmex.

My prawie zawsze elmex uzywalismy, sami z reszta tez. A fluoryzacje mielismy 2x. Ale chodzimy prywatnie i sie upominamy. Dziur jak na razie, odpukac, brak

U nas tez elmex ale jak ktoś ma slabe szkliwo czy tez jego brak :jak Laura" to żadna pasta nie pomoże:(((

Dziś usłyszałam rozmowe w sklepie (odzież używana). Wchodzi babka a ekspedientka do niej;
-i co się urodziło.
-ona : syn (podała wage i miare) i mówi dalej. No urodziłąm wczoraj i już wczoraj wyszłam!!!
Na co ekspedientka:
- to tak szybko wypuszczają??
- ona; nie wypisałam się na własne żądanie. ale mały został na 2 doby.
Normalnie szczena mi opadła jak mozna urodzic i dobrowolnie zostawic dziecko!!!!

reklama
czarna no nie moge co za matka :( ja bym na krok nie odeszla a potem sie czyta o takich przypadkach jak madzi ..gdzie ta sprawiedliwosc sie pytam!!! ludzie pragna dziecka nie maja a takie kobiety ( nie mowie ze ta taka bedzie) nie maja w sobie zadnych uczuc :(

u nas narazie jesli mowa o dentyscie spoko loko

za to malo czasu mam na was bo sie pakujemy w sobote przeprowadzka a potem mlyn w nowym domku ..niestety tapety i farby pojda w ruch jak juz zamieszkamy w kazdym razie podlogi juz sa ...
na dodatek do pelni szczescia auto nawilo ...sama radosc ..

Do góry