reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hello mamuśki zaraz mnie wyślą na leczenie bo sama z sobą bedę pisać:))
Moje dzieciaczki najmłodsze dziś po raz pierwszy na samodzielnych wycieczkach Samik na jakimś Ranczo a Laura w wiosce indiańskiej. Mamuśka jak szpieg stała za krzakami i obserwowała jak policja kontroluje autokary i jak odjeżdżają ehhhh

reklama
Czarna Ty szpiegu:-D

Hania była na wycieczce w piątek. Mieli spotkanie z panią lesnik. Była zachwycona. Pogode mieli nie najgorsza choc chwilę padało. Potem szli na plac zabaw i spodnie całe mokre bo sie wywaliła kilka razy w trawie.

Zrobiłam mały najazd na pepco i jestem szczęśliwa;-)

Hej laski, ja niestety znowu szukam pracy, w Pepco byłam na zastępstwo i dziewczyna którą zastępowałam wróciła od 01.06, wiec dupa. Aktualnie rozsyłam CV, przegladam ogłoszenia, ehhh i czekam... P tez szuka stałej pracy, wiec jedna wielka masakra. Do 30.06 mamy sie stad wyprowadzic... No a z innych rzeczy to Rafał nie dostał sie do przedszkoli tu u nas i koo tesciow, za to dostał sie koło mojej mamy tam gdzie ja chodziłam (Dyrektorka mnie pamietała i to chyba pomogło). U tesciow złozyłam odwołanie jeszcze, ale watpie zeby cos dało. Ehh z reszta zobaczymy co to do wrzesnia bedzie, na razie jest dupa.

Kaka a co tam coś muszę robić:)))

Martyna ehhh to nieciekawie :no::no::no::no: i co teraz gdzie będziecie mieszkać??? ja pieru niezazdroszcze sytuacji

A ja siedzę i pije herbatke takie to dobrze co nie:cool2::cool2::cool2: i czekam na poprawę pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aaaa jutro mam poprawkę tattoo i robie ten co nie zrobiłam ostatnio:-p:-p:-p

A my po dentyscie.
Hania ostatnia plombe miała zakladana - jagodowa:cool2:
A u mnie rwanko wyszło bo sie okazało ze kiepsciutko z ząbkiem. Zobaczymy jak bedzie jak zejdzie znieczulenie.

Martynka trzymam kciukasy!

Rafał też ostatnio zaliczył dentystę po raz pierwszy. Ząbki zdrowe po za małymi przebarwieniami na piątkach, myc dokładnie z tyłu i za poł roku do kontroli :-)
A czy wszystkie wasze dzieci miały fluoryzację czy cos w tym rodzaju? Bo nam Pani nic nie powiedziała, a ja zapomniałam zapytac??

A co do mieszkania, to na razie nic nie wiem.
P był własnie na rozmowie i od poniedziałku idzie na tydzień próby, na razie kiepska kasa, ale zobaczymy jak to bedzie.

Nie było fluoryzacji i mimo ze ze szczoteczką i pastą jesteśmy za pan brat miała w sumie 3 ubytki:zawstydzona/y: Mielismy zmienić paste na elmex.

My prawie zawsze elmex uzywalismy, sami z reszta tez. A fluoryzacje mielismy 2x. Ale chodzimy prywatnie i sie upominamy. Dziur jak na razie, odpukac, brak

U nas tez elmex ale jak ktoś ma slabe szkliwo czy tez jego brak :jak Laura" to żadna pasta nie pomoże:(((

Dziś usłyszałam rozmowe w sklepie (odzież używana). Wchodzi babka a ekspedientka do niej;
-i co się urodziło.
-ona : syn (podała wage i miare) i mówi dalej. No urodziłąm wczoraj i już wczoraj wyszłam!!!
Na co ekspedientka:
- to tak szybko wypuszczają??
- ona; nie wypisałam się na własne żądanie. ale mały został na 2 doby.
Normalnie szczena mi opadła jak mozna urodzic i dobrowolnie zostawic dziecko!!!!

reklama
czarna no nie moge co za matka :( ja bym na krok nie odeszla a potem sie czyta o takich przypadkach jak madzi ..gdzie ta sprawiedliwosc sie pytam!!! ludzie pragna dziecka nie maja a takie kobiety ( nie mowie ze ta taka bedzie) nie maja w sobie zadnych uczuc :(

u nas narazie jesli mowa o dentyscie spoko loko

za to malo czasu mam na was bo sie pakujemy w sobote przeprowadzka a potem mlyn w nowym domku ..niestety tapety i farby pojda w ruch jak juz zamieszkamy w kazdym razie podlogi juz sa ...
na dodatek do pelni szczescia auto nawilo ...sama radosc ..

Do góry