reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

TRINI MAM NADZIEJE ZE BEDZIE DOBRZE

CO DO NOCNIKOWANIA. ANTOSIA I MAKSA UCZYŁ TA SAMA ZABRAŁAM PIELUCHE I ZAŁOZYŁAM NORMALNE MAJTECZKI PRZEZ PIERWSZE 2 DNI PRZYPOMINAŁAM CO POŁ GODZINY O SIKANIU POTEM SAMI JUZ ZAŁAPALI. PO 3 DNIACH BYŁO OKI . aLE PRZEZ TE DNI CO SIE UCZYLI NIE BYŁO WCALE PIELUCHY TYLKO NA NOC KUPIŁAM PIELUCHOMAJTKI Z OBRAZKAMI I MOWIŁAM ZE NIE WOLNO SIKAC BO NA PIELUSZCE JEST CHŁOPIEC, TYGRYS ITP. DZIAŁA

reklama
Wiola obyś tylko się nie zarobiła kobieto!!!! Wytrzymałości życzę!!

Trina ojjj ja uwielbiam takie rozmowy, takie to słodkie i nie winne, a najlepiej jak zaczyna coś opowiadać zaczynając słowami; A jak ja byłem mały ..... sikam

Agamir KOBIETO CO TY PISZESZ!!!!!!!!!!!!!!! a może to na tle nerwowy,???? kiedy idziesz do szpitala???

Evela a ty chyba ksywę SOWA dostaniesz:-D:-D:-D

Karolka Marcelinka śliczne imię!!!

A o to moje ptaszyny:rofl2:

Załączniki

• DSC06045.jpg
    DSC06045.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
Agamir - dzieki, czytalam ostatnio o wychowaniu bezpieluszkowym, dlatego pytam :-)
czarna - o ja cie nie moge, slicznosci, piekne, super!!!!! Tez chce takiego ptaka!!!

Agamir, ja wiem, że strach ma wielkie oczy, ale będzie dobrze, stres tylko potęguje objawy. Jesteś silna baba, pamiętaj!!!!!

czarna no to poleciałaś!!! ja myślałam, że jakaś ważka na kostce a tu ptasyska na ramieniu, ho ho!!!:-):-) Zaraz Nikola będzie chciała:tak:;-):-p.

siedzę zamiast kłaść sie spać....Evela zarażasz mnie tymi nocnymi nasiadówkami :-D:-D:-D

Czarna piękny ;-):tak::tak: kurde ja nie zdążyłam jak byłam w PL a tak chciałam jeszcze jeden:no:
Wanilia ty mróweczko
Agamir, napewno okaże się że to nic poważnego;-)
Kaka gratuluję drugiej dziewczynki:tak:

Ale u nas dziś było gorąco, w cieniu 27 stopni:szok: wszyscy tylko wodę żłopali i lody jedli....

No właśnie, Ula, jakieś apogeum letnie! Nawet Tusina się dzisiaj chowała, że "ma już dość słoneczka i niech idzie spać". Ciekawe ile to potrwa...

Agamir, wypluj raz dwa. Nawet tak nie myśl...
Czarna tatoooooo niezły. Wygląda jakby te ptaszki latały tuż nad Twoją skórą. Super:tak:
Już mnie przezywali sowa w podstawówce - od okularów co prawda, ale ...:happy:

Trina :happy::happy: nioooo, miłe rozmowy wieczorową porą. Za jakiś czas będzie uwielbiał młodszą siostrzyczkę i stawał za nią murem :tak:

helo babencje i stukam się kaweczka choć zapewne jestem sama na placu boju:)))
Dzięki śliczne za opinie;-)

Evela właśnie o taki efekt chodziło 3d jakby były nad skórą :tak::tak::tak: no to dla mnie jesteś sówką ale z innych powodów:cool2:

Wiola jak szaleć to szaleć. A chodzilo mi by było to delikatne ale symbolizowało moją familie:tak::tak: A co do Niki powiem tak cieszcie sie ze macie takie maluszki a nie nastolatków ehhhhh

Trina wiesz ja Cię namawiac nie będę ale wiesz jak jest:-D:-D:-D

Czarna wow...:-):-):-) efekt powalający:tak:
Może głupie pytanie ale: bolało?:zawstydzona/y:

Co do gadek dzieci to ja lubię podsłuchiwać jak Bartuś tłumaczy coś Wojtusiowi, opowiada, pokazuje...
Albo jak ktoś pyta kto o małego to mówi :"to jest nasz kochany, malutki Wojtuś".
Dzisiaj np podsłuchałam jak mu mowi :''kocham cię Wojtusiu, wiesz?'':-)
Słodkie :-)

hello:)
Czarna tatuaz suuuper:)
Kaka no ladnie:)cos nam parki nie ida, jakos podwojnie tu idzie:-D
Martynka gratuluje pracy!!!! w Pepco fajnie jest. tez rok pracowalam hehe

ja sie dalej kulam.mam wrazenie ze jeszcze troche i mi nogi odpadna jak bede szla, bo juz mi chrupie wszystko,dretwieje i wogole masakra jakas:eek: jeszcze tydzien do terminu ...czemu to sie nie da przewidziec kiedy to bedzie...:(czop poszedl w cholere w tamtym tygodniu, brzuch dalej wysoko, z mlodym tez byl do konca u gory.skurcze od 3 miesiecy wiec tak sobie moge chodzic i chodzic:dry:

reklama
Asia - jak zobaczylam Twoj post, to myslalam, ze bede juz gratulowac :-D Daj znac jak sie dokulasz ;-) Szybkiego i bezbolesnego :sorry2: Wszystkie tu mialysmy za drugim razem ekspres, wiec pewnie u Ciebie tez tak bedzie

Do góry