reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Trina jeszcze niedawno temu kibicowalam Ci na fb zebys szybko urodzila to teraz Ty mi hehehe:)))) chcialabym zeby poszlo szybko ale z racji ze pierwsza byla cc to teraz sie juz boje bo oni chca probowac sn i znowu w razie braku postepu jak wtedy beda mnie ciac:eek: jakos mnie to nie napawa optymizmem ale co zrobie. urodzic musze i tak wiec co ma byc to bedzie. i tak milo pewnie nie bedzie. nigdy nie jest chyba:tak: ja to sie smieje ze teraz to ja znowu za pozno pojade zeby tam jak najkrocej siedziec:)

reklama
żeby tak się zawsze dało... tez wolałambym w domu siedzieć a do szpitala jechałam z krwawieniem:-(
Tak czy siak będzie dobrze:tak:

Lilka dzis obchodzi "roczek". Powstala dokladnie rok temu
biggrin.gif

Trina heheheh no to moze Cin cin na wieczór.

U mnie imprezka połowinkowa...zakłądac kiecki i robimy impreze;-)

witam , w koncu odpaliłam forum, i mam troche nadrabiania, tylko musi pogoda się zepsuć :-D, ja po walce w ogródku, na padoku z płotami, w stajni, posadziłam sobie troche krzewów owocowych i odgruzowuje szafy, a to efekty, może ktoś chętny https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sprzedam-ciuszki-i-inne-59000/, jutro zasiadam do tablicy i alegro, jak mały da. A tak pozatem mały biega już od miesiąca, i cokolwiek zrobić moge tylko kiedy śpi

Witajcie.
Nie mogę sobie miejsca znaleźć :-:)-:)-( i tak strasznie jest mi smutno.
Moja uczennica miała dziś wypadek w drodze do szkoły :-( .... jechała na rowerze i potrącił ją samochód. Wyleciała jak z procy. Z tego co wiem, to dość szybko jechał ten gość samochodem - jego bryka dość mocno skasowana, więc mogę sobie wyobrazić jak było.
Dziewczynę zabrano helikopterem do szpitala. Leży w śpiączce farmakologicznej, bo ma obrzęk mózgu i wiele krwiaków. Czekają z operacją.
Co pomyślę o niej to od razu łzy stają w oczach.
Biedni rodzice, rodzeństwo - oni to dopiero przeżywają :-:)-:)-(
Modlę się, aby wszystko dobrze się skończyło.
Przepraszam, że z takimi smutnymi wieściami - musiałam się wygadać ... ach :-(

wszystkiego najlepszego dla naszych skarbów
dużo prezentów
kolorowych dni
bajecznego dzieciństwa
uśmiechniętych rodziców

Madziunia jak uczennica? Niestety sporo mamy wariatów na drodze;/

I ja dla wszystkich dzieciaczków życzę wszystkiego najlepszego;-)

Śniło mi się ze urodziłam chłopca hehehe i siostra odbierała poród jako lekarz:cool2:

Witam się deszczowym i chłodnym dniem.
A miałam nadzieję, że będzie ciepło i słonecznie.

Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich w tak ważnym dniu.

Kaka dziewczyna leży w szpitalu podłączona do respiratora, w śpiączce farmakologicznej. Serce pracuje prawidłowo jednak krwiak w mózgu jest. Na razie czekają - najgorsze chwile po wypadku już za nią i organizm jednak walczy. Młodziutka, bez nałogów .... więc to też ma wpływ na stan zdrowia.
Długa droga przed nią - leczenie, rehabilitacje.
Lekarze sami na dzień dzisiejszy nie wiedzą jak zareaguje mózg po wybudzeniu. Ja mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że powoli wróci do pełni sił.
Innej opcji nie ma.
Pozostaje czekać i modlić się. Najważniejsze, że jest w dobrych rękach.
Dziś rozmawiałam z jej siostrą - popłakałam się, bo to straszna tragedia.
Smutno mi bardzo i co pomyślę o tej dziewczynie to mam łzy. Jeszcze w poniedziałek na moich zajęciach była uśmiechnięta a później ..... :-(
Cóż życie jest krótkie i trzeba je szanować ze wszystkich sił.

A twój sen super - dobrze byłoby mieć takiego osobistego lekarza. Bliska osoba to i inna opieka.

No dobra zmykam na jedzonko - czas na makaron z truskawkami.

reklama
hello malutkie
Cisza tu jak makiem zasiał

Asia i jak tam rozdwoiłaś się już????
Kaka Ja Ci mówię ja bym jeszcze kropki na końcu zdania nie stawiała:tak::tak::tak: i widzę że już mnie wystawiłaś z porodem:rofl2::rofl2:
Danusia zobacz jak ten czas leci rok temu malutka się zagnieżdżała a teraz:-D:-D:-D
Magdziunia o jaaaa to straszne ja ostatnio coraz bardziej się przekonuje jak to nasze życie jest kruche trzymam kciuki za małą

Do góry