reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dzień doberek, witam się i ja...Pogoda w końcu ładna się zrobiła, więc dzieci mogą szaleć na dworze.
U mnie czas egzaminów, mam już dosyć, jestem zmęczona, niewyspana i zdecydowanie za stara już na uczenie się:eek:Teraz sobie uświadamiam że trza było słuchać mamy jak mówiła jak miałam 20 lat żeby iść na studia....:rofl2:
Moja Zocha w poniedziałek jedzie na zieloną szkołe, strasznie to przeżywam (bardziej ja niż ona) bo jak ona sobie tam sama bez mamy i taty poradzi...kto się z nią wieczorem położy, przypilnuje żeby zęby umyła ...Poza tym mam fobie na punkcie wody, strasznie się boję że cos jej się stanie bo będą mieszkać 50 m od jakiegoś jeziora...
Stasio ostatnio zrobił się nie do wytrzymania, nie mogę sobie z nim poradzić, za to Panie w przedszkolu są pod ogromnym wrażeniem jego angielskiego...szkoda że po polsku nie mówi i za chwile na dodatkowy kurs będę się musiała zapisać żeby ie z dzieckiem porozumieć:-D

Ulka ja mam to samo, kamienie 20 mm, z tym że lekarz chciał wypisać skierownie do szpitala, ale teraz nie jest odpowiedni czas na to. 9 lat temu miłam już mieć zabieg ale spanikowałam i nici z tego wyszły a szkoda bo teraz miałabym z gowy.

trina zdrówka dla was dużo, i może i racja żeby może ktoś inny poszedł z malutką na ten zabieg, wiem jakie to uczucie kiedy dziecko płacze a mama jest bezradna.

Natusia powodzenia na operacji. Jacek 2 razy był umówiony na zabieg na oczy, i 2 razy nie poszedł teraz bardzo załuje bo miałby połowę kłopotów mniej.

Uciekam do nauki, mam juz serdecznie dosc, ale nawet jak mi nie pojdzie to i tak 26 zabaluje a co tez mi sie cos od zycia nalezy :-)

reklama
Hej laski :-)
Ja tymczasowo dostałam prace w Pepco w Sopocie, na razie do konca maja, a potem zobaczymy. Dzisiaj byłam 12h i jutro też 12h, wiec wychodziłam jak dzieci dopiero wstały, a wróciłam jak się kładły spac, masakra, ale jakos damy rade. Ogolnie było ok, tylko nogi mi w d... wchodzą, ale przyzwyczaje się :-) Hehe
Ide spac, buzka.

Magda do ksiązek;-)

Martynka gratki i powodzenia. Ale chyba nie codziennie po 12h?

A ja po wizycie. Wszystko spoko loko i...będzie kolejna panna w rodzinie:-D

Czesc laski

KAKA WIELKIE GRATULACJE. ZOBACZYSZ TO MA SWOJE ZALETY ZE DWIE DZIEWCZYNY. JA SIE CIESZE ZE MAM DWA TYGRYSY. WYLECZYLAM SIE Z CORKI. NIE ZAMIENIŁABYM ICH NA CORKE. ALE JAK CHORUJECIE NA CORKEEEEEEEEE TO DO TRZECH RAZY SZTUKA

CZARNA I JAK PO TATU?

MARTYNKA GRATULACJE ZAWSZE JAKAS PRACA I KASA

MAGDAS TEZ BYM SIE TRZESLA JABY CHŁOPKI JECHALI . JADA DO ZNAJOMYCH NA DRUGI KONIEC WARSZAWY I PRZEZYWAM

A JA PO KOLEJNYM ZAPALENIU OSKRZELI I TAKIH DUSZOSCIACH SKIEROWALI MNIE DO PULMOLOGA ZROBILI BADANIA I MAM ASTME TERAZ WIADOMO PO KIM CHŁOPKI MAJA. JESTEM JAK 80 LATEK NA SAMYCH LEKACH - ASTMA REUMATIODALNE ZAPALENIE STAWOW I CZASEM CZUJE SIE JAK BABINKA

W CZWARTEK BYL W PRZEDSZKOLU DZIEN MAMY I TATY. PŁAKŁAM ZE SZCZESCIA JAK ANTOS MOWIŁ WIERSZYKI . NIEZAPOMNIANA CHWILA. PANIE W PRZEDSZKOLU SMIALY SIE ZE JAK NIE MOWIL TO NIE MOWIL A TERAZ NIE ZAMYKA SIE BUZIA

TRINI ZNAJDZ DOBREGO LOGOPEDE . W KAJETANACH ZWLEKAJA U DZIECI ZDROWYCH Z NAUKA MOWY DO 4 ROKU. A CO UDRAZNIANIA KANALIKA MAKS TEZ MIAL . NIE WCHODZILAM TAM Z NIM .

A GDZIE PATRYCJAAAAAAAAAAAAAAA? DAJ ZNAC?

Czarna a co sobie robisz, i gdzie?? Odważna:-) Pochwalisz się?
Martyna 12h na nogach:no: Ale co robić jak trzeba. Fajnie, że znalazłaś jakąkolwiek pracę:tak:\
Kaka gratuluję (i zazdroszczę:-p) córci. Imię już macie?
Magda ja też chcę mieć to już za sobą.

A u nas pełnia lata, więc cały dzień z dzieciakami poza domem, ale sami bo M na uczelni (jutro znów cały dzień:wściekła/y:)

ulka no to znalazl sie sprawca trzymam kciuki za powrot do zdrowia
czarna komunia i po komunii wszystko poszlo fajnie jedzonko w restauracji pyyszne goscie zadowoleni a mateuszek najbardziej kase i prezenty zgarnal :-D na kilka lat spokoj :)
karola gratki na dziewuszke kolejna :) i ze wszystko dobrze

Aska gdzie jestes???? no i reszta mam???

ja mam dzis dola rodzice polecieli do PL wlasnie sa w trakcie lotu a ja zalewam sie lzami z tesknoty :(
a w poniedzialek idziemy ogladac mieszkanie wiec trzymajcie kciuki bo przeprowadzka tuz tuz ..

martyna gratki pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!

poczytam was jutro kochane bo caly tydz mialam popoludniowa zmiane i rodzicow ...teraz tesknota za nimi pozostala ...dzieci spia a ja smutni topie w alkoholu :(

Witajcie - i znów letnia pogoda nastała. I dobrze, bo o wiele lepiej się funkcjonuje.
A ja ostatnimi dniami spisywałam mój 3 letni dorobek zawodowy - w tygodniu składam wniosek do dyrekcji i czekam na ocenę a później ze wszystkim do gminy i znów czekanie na wyznaczenie terminu egzaminu.
Nerwówka straszna - w sumie to nie wiem czemu, bo przecież chodzi o moją pracę, to co wykonuję na co dzień.
Ale występ przez komisją składającą się z obcych ludzi jakoś mnie krępuje.
Mam nadzieję, że języka w gębie nie zapomnę :-p

A u nas znów kaszelek się przyplątał i katarek - ostatnie zawirowania pogodowe chyba wyszły Sebciowi takim efektem.
Ale mnie nadal korci zrobienie testów alergicznych małemu tylko nie z krwi - bo z tych nic nie wyszło. A ktoś mi mówił, że tak może być. Więc chyba się przejadę na Sienną do Warszawy i przebadam tą sprawę.
Tylko niech się trochę uspokoi moja sytuacja zawodowa, bo czasem to nie wiem gdzie ręce włożyć ;-)

Kaka fajnie, że córcia druga będzie no i gratki dla Was - i tym razem pewnie było dopieszczone wszystko w szczegółach :tak:;-)

Magda oj wiem jak to jest, ale już niedługo. Powodzenia.

Czarna hmmm tatuaż powiadasz - focie please.
Mnie też się kiedyś marzył i nawet miałam wybrany wzorek, ale ..... stchórzyłam i tyle :zawstydzona/y:

Ula przynajmniej wiadomo dlaczego te bóle. Szybkiego powrotu do zdrowia.

Agamir
ojojoj to niedobrze. Ech ty to się nałykasz tych leków.

Martynka fajnie, że dostałaś pracę - chociaż perspektywa 12 godzin stania jakoś nie nastraja optymistycznie.
Ale najważniejsze, że masz pracę i mam nadzieję, że przedłużą ją tobie.

Domi ciesze się, że komunia Matiego udana. Dobrze, że twoi rodzice przylecieli.

Natusiu fajnie tak spędzać czas z dziećmi na zewnątrz. Mężowi też pewnie jest smutno, że on na uczelni a nie z wami.

No dobra uciekam do mojej ogórkowej, bo mi się zachciało zupki więc mam :-p
Miłej niedzieli życzę :-)

Zgłaszam się że żyję ale czasu brak. Kończę pisać prace, ostatnie poprawki i składam do obrony, poza tym rehabilitacja codziennie i popołudnia zajęcia z dzieciakami. Brak czasu na cokolwiek. Odezwę się jak odżyję.

Agamir ojaaaa astma!!!! kurde wrodzoną można wyleczyc ale nabytą:no::no::no::no::no: ojjjj współczuje. A tatuażyk jutro;-)

Natusia ja teraz przez prawie 2 tyg calkowicie sama ale szczerze wtedy lepiej funkcjonuje:-D:-D:-D:-D ja sie chyba nigdy nie pozbędę syndromu SM:rofl2::rofl2::rofl2:

Minisia to super że wszytko tak fajnie się udało no i najważniejsze Mateo zadowolony:tak::tak:

Magdziunia rób swoje a bedzie dobrze:tak::tak::tak: tylko się później pochwal!!! co do tatoo ja jestem zdanie że te ,marzenia co realne trzeba realizować:-D:-D:-D:-D

Hejka kobitki widać każda korzysta z piknej pogody a Ja delektuje się ciszą. dzieciaki w przedszkolu bo mały już po ospie, Niki na wycieczce od wczoraj a M ma Workshop-a i jak rano wychodzi wraca bardzooo późno. A ja zamiast porzadkować po remoncie odpoczywam:blink: a co tam praca nie zając:rofl2::rofl2:

reklama
Marma, Madziunia powodzenia.

Minisia super że się wszystko udało i gratuluje nowego domku! Foty!

Niezłe lato mamy tej wiosny.Własnie piorę wszystkie grube koc itp.ładnie mi przeschną:tak:

Do góry