reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Nic z tych rzeczy :no: przeziębiona nadal jestem, wszystko mnie boli....
Włąśnie wróciłąm z ktg i nic nie zapowiada, że to już :-( a zwolnienie mam do wtorku, później muszę iść na macierzyński :wściekła/y:

reklama
Otóż podaję przepis na dzieciołka. Jednak przed opisem należy obejrzeć filmik: Reklama Cin Cin, PL 1995 (Commercial) - YouTube

Młoda na weekendzie u dziadków. Cin cin nie zabrakło. Owulacja była na 100%, zabezbieczenia żadnego ( o czm nie byłam swiadoma podczas, cin cin zrobiło swoje). A po...ja zakoczona, a mój M. mówi, ze najwyżej syn będzie...

No i nie ma cin cin bez cin cin;-)

Kaka no to życze syna;-)
Trina ja byłam na 15 na ktg które nic nie wykazało, a przed północą mały wyszedł

U nas kopiuj wklej, pilnuje co by moje małe nie zrobiło sobie o cos krzywdy, i by starszy mu w tym nie pomógł. Po śniegu ani sladu, dziś wiosenka aż 8 stopni było, tylko te błocko

Trina! Gratulacje!!! Mała Lila terminowa że hej! :-D

Kaka, ok. Przyjęto, zanotowano, tylko dokąd młodą wyekspediować? :cool2:

Znowu mi gardło wysiada. kaszlę i kaszlę, końca nie widać. Dunder by to... Flegamina w akcji i zobaczymy...
Odkrywam więc zalety audio-book'ów i zamiast młodej czytać, puszczam jej bajki, hehe.

Danusia gratulacje!!!!

Evelajna że Tusia agresywna?? nie wierzę:no: przecież ona taka fajniusia, może to taki parodniowy wybryk. Noi zdrówka życzę !!!

Ja przez parę ostatnich dni podchodziłam M o synka bo mi się jedno imię bardzo spodobało, ale już na szczęście mi to przeszło:-D

Kaka a Tobie i ja życzę synka a najważniejsze żeby zdrowe dzieciątko było:tak:

Dzięki dziewczyny!Lila ma 53 cm i wazy 3760g wiec lekarz dobrze na ostatnim usg wyliczyl. Porod ekspres. Po 12 zaczely się pierwsze skurcze. O 15.20 bylismy w szpitalu z 8cm rozwarciem. A o 16.30 Lila przyszla na swiat. Wiecej jak wrocimy do domku w srode.

reklama
Danusia a tak trzęsłaś portami!!!!!! ja czekam na opis!!!!
Natusia dalej zdardzaj ile to już wiosenek:)))​
Marzeń, o które warto walczyć.
Radości, którymi warto sie dzielić.
Przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.

Do góry