reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Karola widac nie próżnowaliscie:))) a i kolejny prezencik urodzinowy sobie strzeliłaś:))))
SUPER KOCHANIUTKA BĘDZIE DOBRZE
GRATULACJE!!!!!!

reklama
Taki prezent najlepszy na 30stke;-)

Myslałam, ze mi nie uwierzycie heheheh

Ostatnia edycja:
Karola ja nie uwierzyłam :tak: No ale jeśli naprawdę to moje ogromne Gratulacje i spokojnych 9 miesiecy :tak: Kolejny paździoszek... hihi :-)

U nas tez troche sniegu, Rafał zaliczył pare razy sanki. Moja mała już chodzi na całego, puszcza sie i idzie, a jak traci równowage to szybko na tyłek :-D Do tego probuje sie wspinac na krzesła itd... Wyszedł w koncu kolejny ząbek, dolna dwójka. Rafał nerwus straszny, jak siostra mu coś psuje to afera, nawet bic sie powoli probują... Nie wiem co to bedzie niedługo... Mała strasznie uparta i rozrabiara, a Rafał nerwus mały... hehe

A jaka zła jestem, ten co trafił wczoraj 34 miliony w totka to u nas w kauflandzie los wysłał, ale farciarz.... Czemu to nie my... buuu

Ostatnia edycja:
Kaka gratulacje, a coś takiego przeczuwałam:-D
Zdrówka dla maluszków
Małemu przebiła juz sie ta jedynka, ale zakatarzony na maksa, a dziś podgoraczkowy i senny cały dzień, wiekszośc dnia przespał, a teraz buszuje. A ja mam ogólną niemoc i doła

Karolina gratulacje dla Was!!! ale piękna niespodzianka:-)

Witam się w piątkowy wieczór, zmęczona na maksa po całym tygodniu a jeszcze jutro do PL szkoly trzeba jechać bo to moja kolej.
2 tyg temu miałam gastroskopię i coś tam niegroznego (tak podkreślił lekarz) znalezli, miałam przez tydzien antybiotyki a teraz 2 mce lekarstwa i zobaczymy czy pomoże.
Ale już nie boli żołądek.
A gastroskopia tutaj super, opieka zaj... sta, wszystko w znieczuleniu ogólnym, po badaniu herbatka i jedzonko co by do domu na głodniaka nie wracać .:tak:...
A reszta jak zwykle, szkoła, przedszkole i praca....
Bilety na wielkanoc na prom kupione więc jedziemy w sumie już niedługo bo 29go marca:tak:

Czesc kobitki.
U nas zimno ale słonecznie. Pospałam do 7 i jestem mega szczesliwa

No to sie znów sypneło w dzieciach w2012.Trini, Blond 20 , kaka kto nastepny?

Antos w poniedziałek do przedszkola i zobaczymy ile tym razem pochodzi.

miłego weekendu

KAROLA MEGA GRATKI!!!!! NORMALNIE SZOKING!!!!!! SZCZESLIWYCH 9 -MCY!!!!!!!!!!!!!!

A U MNIE kochane bez zmian praca praca praca ..maz w domu nadal ..rozwodzimy sie ...

Ulka jak ta mala moze przeoczylam wiesci??

Karola wielkie GRATULACJE!!! Super wieści. To Hanusia będzie miała 4 lata młodsze rodzeństwo:tak:
Zdrówka, zdrówka dla Ciebie i Maluszka:tak:

U nas z jedzeniem Wojtusia trochę lepiej, powoli zaczyna łapać o co chodzi z tą łyżeczką w buzi:cool2:
Podkarmiam go jeszcze raz na jakiś czas piersią ale to już resztówka.
I obyło mi się bez deprechy:blink:

Muszę Wam się pochwalić że mój synuś przepięknie koloruje. Aż jestem w szoku, a inni nie wieżą, że 3-latek potrafi tak ładnie kolorować prawie nie wyjeżdzając za linie. Wstyd się przyznać ale dopiero niedawno zakupiliśmy mu pierwszą kolorowankę. Wcześniej robiliśmy takie książeczki dla 3-latków i rysował na zwykłej kartce.
Także ostatnio nic nie robi tylko koloruje:-p

No i w końcu od 2 dni jest odrobina śniegu u nas (pierwszy raz tyle i tej zimy) więc przypomniał sobie co to wogóle jest ten śnieg:sorry2:

reklama
Do góry