reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Karola widac nie próżnowaliscie:))) a i kolejny prezencik urodzinowy sobie strzeliłaś:))))
SUPER KOCHANIUTKA BĘDZIE DOBRZE
GRATULACJE!!!!!!

reklama
Taki prezent najlepszy na 30stke;-)

Myslałam, ze mi nie uwierzycie heheheh

Ostatnia edycja:
Karola ja nie uwierzyłam :tak: No ale jeśli naprawdę to moje ogromne Gratulacje i spokojnych 9 miesiecy :tak: Kolejny paździoszek... hihi :-)

U nas tez troche sniegu, Rafał zaliczył pare razy sanki. Moja mała już chodzi na całego, puszcza sie i idzie, a jak traci równowage to szybko na tyłek :-D Do tego probuje sie wspinac na krzesła itd... Wyszedł w koncu kolejny ząbek, dolna dwójka. Rafał nerwus straszny, jak siostra mu coś psuje to afera, nawet bic sie powoli probują... Nie wiem co to bedzie niedługo... Mała strasznie uparta i rozrabiara, a Rafał nerwus mały... hehe

A jaka zła jestem, ten co trafił wczoraj 34 miliony w totka to u nas w kauflandzie los wysłał, ale farciarz.... Czemu to nie my... buuu

Ostatnia edycja:
Kaka gratulacje, a coś takiego przeczuwałam:-D
Zdrówka dla maluszków
Małemu przebiła juz sie ta jedynka, ale zakatarzony na maksa, a dziś podgoraczkowy i senny cały dzień, wiekszośc dnia przespał, a teraz buszuje. A ja mam ogólną niemoc i doła

Karolina gratulacje dla Was!!! ale piękna niespodzianka:-)

Witam się w piątkowy wieczór, zmęczona na maksa po całym tygodniu a jeszcze jutro do PL szkoly trzeba jechać bo to moja kolej.
2 tyg temu miałam gastroskopię i coś tam niegroznego (tak podkreślił lekarz) znalezli, miałam przez tydzien antybiotyki a teraz 2 mce lekarstwa i zobaczymy czy pomoże.
Ale już nie boli żołądek.
A gastroskopia tutaj super, opieka zaj... sta, wszystko w znieczuleniu ogólnym, po badaniu herbatka i jedzonko co by do domu na głodniaka nie wracać .:tak:...
A reszta jak zwykle, szkoła, przedszkole i praca....
Bilety na wielkanoc na prom kupione więc jedziemy w sumie już niedługo bo 29go marca:tak:

Czesc kobitki.
U nas zimno ale słonecznie. Pospałam do 7 i jestem mega szczesliwa

No to sie znów sypneło w dzieciach w2012.Trini, Blond 20 , kaka kto nastepny?

Antos w poniedziałek do przedszkola i zobaczymy ile tym razem pochodzi.

miłego weekendu

KAROLA MEGA GRATKI!!!!! NORMALNIE SZOKING!!!!!! SZCZESLIWYCH 9 -MCY!!!!!!!!!!!!!!

A U MNIE kochane bez zmian praca praca praca ..maz w domu nadal ..rozwodzimy sie ...

Ulka jak ta mala moze przeoczylam wiesci??

Karola wielkie GRATULACJE!!! Super wieści. To Hanusia będzie miała 4 lata młodsze rodzeństwo:tak:
Zdrówka, zdrówka dla Ciebie i Maluszka:tak:

U nas z jedzeniem Wojtusia trochę lepiej, powoli zaczyna łapać o co chodzi z tą łyżeczką w buzi:cool2:
Podkarmiam go jeszcze raz na jakiś czas piersią ale to już resztówka.
I obyło mi się bez deprechy:blink:

Muszę Wam się pochwalić że mój synuś przepięknie koloruje. Aż jestem w szoku, a inni nie wieżą, że 3-latek potrafi tak ładnie kolorować prawie nie wyjeżdzając za linie. Wstyd się przyznać ale dopiero niedawno zakupiliśmy mu pierwszą kolorowankę. Wcześniej robiliśmy takie książeczki dla 3-latków i rysował na zwykłej kartce.
Także ostatnio nic nie robi tylko koloruje:-p

No i w końcu od 2 dni jest odrobina śniegu u nas (pierwszy raz tyle i tej zimy) więc przypomniał sobie co to wogóle jest ten śnieg:sorry2:

reklama
Do góry