reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A wogóle toładnie podglądać. Jakoś nie mogę się odnaleść na nowym wątku. Strasznie dużo mamusiek. Wiadomo czas zweryfikuje ile dzieci dotrwa do października.
Kaka ja chciałam drugą dziewczynkę i byłam na początku podłamana ze drugi chłopiec ale teraz cieszę się strasznie. To chyba kwestia przyzwyczajenia do myśli:tak:

A co do innych wątków to ja jakoś nie umiałam się odnaleźć na wrześniowym, na początku tam pisałam a teraz nawet nie zaglądam:cool:
Zupełnie inny klimat jest u nas na paździoszkach:tak:

reklama
Wanilka - sto lat dla juniorka!!!
Kaka - wiesz, chłopca łatwiej zrobić, więcej ich się rodzi :tak:
Agamir - no rozwija się werbalnie, ale cięzko jest, bo mówi straaaaasznie niewyraźnie i po swojemu przekręca. Myślę, że w szkole będziemy mieli doczynienia z dysleksją :-(
A co do innych wątków, to się zgadzam, trudno się wbić :tak: ale ja tu zaczęłam się bardziej udzielać dopiero we wrześniu 2008, poźniej miałam przerwę i dopiero jak młody miał kilka miesięcy, znów wróciłąm i trwam, więc wszystko jest możliwe :tak:
A co do mojego meldowania, to mam w tel internet, więc w razie P dam znać :tak: na razie się nie zanosi. Może młoda wybrała sobie 29.02 ;-) od poniedziałku ma być cieplej, a od przyszłego weekendu już na + więc poczekam do odwilży, jak obiecałam :-p

Najgorsza to czekanie...ale Ty już bliżej końca niż ja heheheh
Z chłopcem to jest tak, ze chciałabym ale jakoś sobie wyobrazić nie umiem heheheh Za to dla drugiej dziewczynki nawet imię jedno mi się juz jakiś czas w głowie kotłuje;-) TYm razem Barbara Hanna;-)

oj nic nie mów o końcu, bo stres mnie zjada :baffled:
Dziś mi się sniło, że razem miałyśmy termin i obie się przeterminowałyśmy, mam nadzieje, że nie proroczy....
ja też od początku miałam imię dla chłopca, mimo że celowaliśmy w dziewczynkę :tak:
a ulubiona koleżanka Maćka z przedszkola nazywa się Hania ;-)

Ostatnia edycja:
JU wkońcu raz razem rodziłyśmy;-) No ale na mnie jeszcze czas;-) W owu są chłopaki czy dziewczynki?

reklama
Ja tylko na sekundke, ponieważ jestem pierwszy dzien w pracy, ale tylko 4h, ponieważ nie mogę długo siedzieć ze zgiętą nogą....

KAKA - GRATULACJE !!!!!! I PO CICHU ZAZDROSZCZĘ !!

Do góry