reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Minisia a jednak rozwód? to już ostatecznie?
Natusia gratulacje dla Bartusia, moja też ładnie, coraz ładniej przynosi pokolorowane kartki z przedszkola

Mała jeszcze się nie wybudzila całkiem, prawdopodobnie narazie będzie wózek i dłuuuga rehabilitacja, ale jaki jest jej stan psychiczny czyli to czy np. będzie mówić normalnie to dopiero po całkowitym wybudzeniu, narazie poznaje podobno najbliższych więc jakaś tam szansa jest.
Rodzice i tak są z niej dumni za to że przede wszystkim żyje:tak:

reklama
ulka tak nie ma szans za te oszustwa ktorych sie dopuscil nie wiem czy te ostatnie wam opisywalam czy nie..
w sprawie malej ciesze sie bardzo!!!!! oby do przodu!!
karola (*) mi tez przykro

Karola!!!! łał super wieści!!!!! GRATULUJĘ i życze zdrówka Tobie i maluszkowi!!! A ja Ci pracy życzyłam na nowy rok, głupiutka :-D:-D:-D

No i moje maleństwo roczek skończyło, dziś była mała imprezka, dziadkowie , chrzestna, obiadek i tort. Szymon pomagał bratu świeczkę zdmuchiwać :-), było superowo, a ja mega zmęczona.
Za to teraz dwa dni urlopu więc zamierzam się zresetować.

Ula super, że mała powoli dochodzi do siebie.

Minisia, współczuję, może jedank jeszcze jest jakiś cień szansy na powodzenie.

Wanilka, najlepszego dla Stasia. A z życzeniami trafilas, dużo pracy będzie w tym roku tyle ze przy dzieciach heheheh

Weekend minął CIEZKI , wyczerpujący i głosny i jak dobrze, że jutro do pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Wanila Sto lat DLA ROCZNIAKA.

MINISIA PODJECIE TAKIEJ DECYZJI JEST TRUDNO ALE CZASEM LEPIEJ TO NIZ SIE OSZUKIWAC. NIE MA NIC GORSZEGO NIZ ZYC NIE Z SOBA TYLKO OBOK SIEBIE .

Hejka
U nas od jutra ferie ale tak jakoś smutno się zaczynają bo wczoraj zmarła Nikoli koleżanka w samo południe znów cichy zabójca "CZAD" dał o sobie znać!!! Niki jest strasznie roztrzęsiona a w walentynki jest ost pożegnanie ehhhh. Miałam jutro z M jechać do W-wy (dzieci do rodziców) ale w tej sytuacji niestety muszę zostać na miejscu. Straszne to co się dzieje nawet we własnym domu człowiek nie jest bezpieczny:(((
A jeszcze dzisiejsze info o WH
[*]
[*]
[*] moja muzyczna DIVA

Minisia może na razie postawcie na seperacje bo jednak rozwód do juz ostatecznosć;-);-) ehhh a miało byc tak kolorowo

Ulcia a co wyszło w badaniu??? ale najważniejsze ze leki pomagają i nie boli!!!
I dzięki za wieści o małej

Trinia a ty nam się tutaj melduj kobieto codziennie!!! bo zaczne zasypywac cię głupimi sms-mi:rofl2::rofl2:

Wiola ale zleciało!!!!!!!!!!!!! STO LAT STO LAT ZA twojego roczniaczka!!!! to kiedy kolejne????

Kaka i jak tam mamuśka samopoczucie i oswajanie się z myślą o macierzyństwie nr2 ??? Jak Miras???
ps podglądnęłam cie na innym wątku i ty tu nie wyskakuj z frytkami bo to kolejną dziurą rokuje!!!!

Ostatnia edycja:
Czarna jak bedziecie w Wawie to zapraszam serdecznie.

Biedna Nikola ja smierc swojej kolezanki przezywałam bradzo bardzo bardzo długo i do dzis pamietam kazdy szczegół jej pogrzebu

Co do frytek w ciazu to z jednym drugim miałam chec wiec chyba raczej na młodego lwa u kaki sie szykuje

Heheheh pewnie dziołcha będzie mimo zapewnień mojego M. Chłopca bym chciała ale zanjąc moje zezowate szczęscie heheh

A wogóle toładnie podglądać. Jakoś nie mogę się odnaleść na nowym wątku. Strasznie dużo mamusiek. Wiadomo czas zweryfikuje ile dzieci dotrwa do października.

reklama
Kaka wiecej wiary w meza i swoje szczescie. Juz samo to ,że drugie dziecko w rodzinie sie pojawia to znaczy ze w domu się lepiej dzieje nie mowiąc o WAS i idzie ku lepszemu a Wiesz,ja chciałam dziewczynke mam dwa tygrysy kiedys ciezko i było sie pogodzic teraz sie ciesze . Razem sie bawia razem sie tłuka razem sie pocieszja , razem ogladają te same bajki i jak na razie mało co musiałam dokupic Maksiowi bo wszystko miał po bracie. Teraz niestety kupuje im jak blizniakom te same zabwki tylko inny kolor ale ciuszki musze juz kupowac dwom no i buty Maks ma tylko 0,5 mniejsze niz Antos sadze ze na wiosne bedzie miał wieksza stope.

TRINI a jak Macius z mowieniem? Antkowi wystaczyło tylko miesiac z logopeda i teraz buzia mu sie nie zamyka. Dosc ze mowi pełnymi zdaniami to jeszcze wtraca sie w dyskusje. Podsłu****e o czym rozmawiamy i wyciaga swoje wnioski.
A jego powiedzenie " CHCE COS POWIEDZIEC" PO 200 JEDBNEGO DNIA MNIE ROZBRAJA

DZIS MOWIE ZE BOLI MNIE GŁOWA A MOJ SYNUS Z POWAGA WEZ SOBIE MAMA TABLETKI

Do góry