reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

CZesc kobitki.

TRINI TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I LILUNIE I CZEKAMY NA WIESCI

WANILA CZAS LECI BARDZO SZYBKO MOJ SZKRAB JUZ MOWI , SAM JE I JEST NIEZALEZNY POD KAZDY WZGLEDEM, UPARTY 100 RAZY BARDZIEJ NIZ ANTOS ,

CZARNA U NAS W MIARE ANTOS OD CZWRTKU BEZ ANTYBIOTYKU, MAKS JUZ PONAD TYDZIEN ALE OBAJ SIEDZE Z DZIADKAMI W DOMU NO I OCZYWISCIE BIORA LEKI NA ASTME I ALERGI

KAKA CO DO MROZÓW NIC NIE MÓW U NAS DZIS RANO BYŁO CIEPŁO BO TYLKO -19 W PIATEK BYŁO -23

A JA CHODZE JAK STRUTA NIE MOGE SOBIE PORADZIC Z MYSLAMI JAK MATKA MAGDY MOGŁA JA ZAKOPAC POD GRUZAMI A NIE RATOWAC DLA MNIE TO KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRR

RESZTA JAKOS LECI PRACA PRACA PRACA DOM, DZIECI I TYLKO SZKODA ZE DOBA TAKA KRÓTKA. ALE NAJWAZNIEJSZE ZE MAM SWOJE TYGRYSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

reklama
Wiola - a o jakim znieczuleniu mówisz?
Agamir - czyli jednak chłopaki na razie nie będą chodzic do przedszkola?

Trini Maksa chce małego przetrzymac troszke , Antos jak bedzie oki to za tydzien do przedszkola. Maks okropny alergik i do tego taki mamy synyk nie chce go stresowac niech troche odzipnie tym bardziej ze dziadkowie chca z ni byc. To taki mały słodziak. Chodzi całuje przytula wyznaje miłosc.

Moi też siedzą w domu. Nie puszczam Kacpra żeby czymś Przemka nie zaraził. Myślę że co najmniej jeszcze z tydzień albo dwa posiedzi w domu. Teraz wysyłam go na troszkę do teściów.

Dobra, Danusia nie urodziła to lecę dalej :p:D Buziaki

Marma - a kto to wielkimi drukowanymi literami w zeszłym roku pisał na FB - proszę nie pytać, jeszcze nie urodziłam ;-)
Agamir - no najważniejsze, że chłopaki w miarę wyszli na prostą.

Maciek też jutro idzie do babci, bo ja mam ktg. Posiedzi tam troszkę, to odsapnę, posprzątam w końcu chałupkę i może trochę o siebie zadbam, bo coś mi się to przeziębienie rozkręca :wściekła/y:

Dzien dobry babeczki:-)U nas stara bida, dzien za dniem ucieka. Dzieci zdrowe, zocha nudzi sie w domu, bo to ani na dwor wyjsc bo raz ze sniegu bardzo malo, dwa jest zamarzniety, trzy to zimno straaaaasznie:sorry: Stasio od piatku mial biegunke, wczoraj jeszcze nie poszedl do przedszkola, i dzis juz bylo troche marudzenia ze on chce byc w domu z mamusia;-)

Trina to co ja trzymam kciuki zeby zaczelo sie w odpowednim czasie i poszlo w miare bezbolesnie:tak:

Karola...........wiadomosc odebrana:ninja2:i az chce sie powiedziec....a nie mowilam:-D:-D:-D

Ja zabieram sie za porzadki, i zabrac sie nie moge. W czwartek przyjezdza moj brat z bratowa i corka no i doczekac sie nie moge, zostana do niedzieli:rofl2: A ja ani poprasowane, sterta lezy w sypialni i czeka (a ja czekam ze moze ona sama tak sie wyprasuje) ani posprzatane...z drugiej strony pewnie jak juz wejda to i tak syf sie zrobi wiec poco teraz mam sie szczegolnie starac:rofl2:
Trzymajta sie cieplutko w te mrozy

Ps. A gdzie ta nasz Kasia????????????????????

Trina rok temu o tej porze to ja się wylegiwałam na wakacjach uzdrowiskowych, na szpitalnej kozetce :p:D

Magda to szykuje się miły weekend :D A sprzątanie i prasowanie są przereklamowane :p:D

Trina trzymam kciuki za porodowe powodzenie!
U nas już trochę lżej z mrozami, ale mamy fiestka zamarzła i nie odtajała póki co.

Pobyt się pomału kończy. Ależ mi się nie chce wracać. Mówili, że jak 5 lat pomieszkam za granicą, to mi się wracać nie będzie chciało. A ja mam na odwyrtkę... chcę do domu!!!!:happy:

reklama
Agamir super ze wychodzicie na prostą!!!! oby tak dalej.
Co do tej sprawy odnośnie Madzi serce się kraja ale niestety całej prawdy nigdy nie poznamy a może to i lepiej

Trina dawaj foty i nie gadaj!!!!

Marma zdróweczka.

Magdasf znam ten problem z nudzącym się dzieckiem mnie czekają 2 tyg ferii i już sie boje:baffled:

Kaka jeszcze trochę i będzie;-);-)

Do góry