reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

CZesc kobitki.

TRINI TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I LILUNIE I CZEKAMY NA WIESCI

WANILA CZAS LECI BARDZO SZYBKO MOJ SZKRAB JUZ MOWI , SAM JE I JEST NIEZALEZNY POD KAZDY WZGLEDEM, UPARTY 100 RAZY BARDZIEJ NIZ ANTOS ,

CZARNA U NAS W MIARE ANTOS OD CZWRTKU BEZ ANTYBIOTYKU, MAKS JUZ PONAD TYDZIEN ALE OBAJ SIEDZE Z DZIADKAMI W DOMU NO I OCZYWISCIE BIORA LEKI NA ASTME I ALERGI

KAKA CO DO MROZÓW NIC NIE MÓW U NAS DZIS RANO BYŁO CIEPŁO BO TYLKO -19 W PIATEK BYŁO -23

A JA CHODZE JAK STRUTA NIE MOGE SOBIE PORADZIC Z MYSLAMI JAK MATKA MAGDY MOGŁA JA ZAKOPAC POD GRUZAMI A NIE RATOWAC DLA MNIE TO KOSZMARRRRRRRRRRRRRRRRR

RESZTA JAKOS LECI PRACA PRACA PRACA DOM, DZIECI I TYLKO SZKODA ZE DOBA TAKA KRÓTKA. ALE NAJWAZNIEJSZE ZE MAM SWOJE TYGRYSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

reklama
Wiola - a o jakim znieczuleniu mówisz?
Agamir - czyli jednak chłopaki na razie nie będą chodzic do przedszkola?

Trini Maksa chce małego przetrzymac troszke , Antos jak bedzie oki to za tydzien do przedszkola. Maks okropny alergik i do tego taki mamy synyk nie chce go stresowac niech troche odzipnie tym bardziej ze dziadkowie chca z ni byc. To taki mały słodziak. Chodzi całuje przytula wyznaje miłosc.

Moi też siedzą w domu. Nie puszczam Kacpra żeby czymś Przemka nie zaraził. Myślę że co najmniej jeszcze z tydzień albo dwa posiedzi w domu. Teraz wysyłam go na troszkę do teściów.

Dobra, Danusia nie urodziła to lecę dalej :p:D Buziaki

Marma - a kto to wielkimi drukowanymi literami w zeszłym roku pisał na FB - proszę nie pytać, jeszcze nie urodziłam ;-)
Agamir - no najważniejsze, że chłopaki w miarę wyszli na prostą.

Maciek też jutro idzie do babci, bo ja mam ktg. Posiedzi tam troszkę, to odsapnę, posprzątam w końcu chałupkę i może trochę o siebie zadbam, bo coś mi się to przeziębienie rozkręca :wściekła/y:

Dzien dobry babeczki:-)U nas stara bida, dzien za dniem ucieka. Dzieci zdrowe, zocha nudzi sie w domu, bo to ani na dwor wyjsc bo raz ze sniegu bardzo malo, dwa jest zamarzniety, trzy to zimno straaaaasznie:sorry: Stasio od piatku mial biegunke, wczoraj jeszcze nie poszedl do przedszkola, i dzis juz bylo troche marudzenia ze on chce byc w domu z mamusia;-)

Trina to co ja trzymam kciuki zeby zaczelo sie w odpowednim czasie i poszlo w miare bezbolesnie:tak:

Karola...........wiadomosc odebrana:ninja2:i az chce sie powiedziec....a nie mowilam:-D:-D:-D

Ja zabieram sie za porzadki, i zabrac sie nie moge. W czwartek przyjezdza moj brat z bratowa i corka no i doczekac sie nie moge, zostana do niedzieli:rofl2: A ja ani poprasowane, sterta lezy w sypialni i czeka (a ja czekam ze moze ona sama tak sie wyprasuje) ani posprzatane...z drugiej strony pewnie jak juz wejda to i tak syf sie zrobi wiec poco teraz mam sie szczegolnie starac:rofl2:
Trzymajta sie cieplutko w te mrozy

Ps. A gdzie ta nasz Kasia????????????????????

Trina rok temu o tej porze to ja się wylegiwałam na wakacjach uzdrowiskowych, na szpitalnej kozetce :p:D

Magda to szykuje się miły weekend :D A sprzątanie i prasowanie są przereklamowane :p:D

Trina trzymam kciuki za porodowe powodzenie!
U nas już trochę lżej z mrozami, ale mamy fiestka zamarzła i nie odtajała póki co.

Pobyt się pomału kończy. Ależ mi się nie chce wracać. Mówili, że jak 5 lat pomieszkam za granicą, to mi się wracać nie będzie chciało. A ja mam na odwyrtkę... chcę do domu!!!!:happy:

reklama
Agamir super ze wychodzicie na prostą!!!! oby tak dalej.
Co do tej sprawy odnośnie Madzi serce się kraja ale niestety całej prawdy nigdy nie poznamy a może to i lepiej

Trina dawaj foty i nie gadaj!!!!

Marma zdróweczka.

Magdasf znam ten problem z nudzącym się dzieckiem mnie czekają 2 tyg ferii i już sie boje:baffled:

Kaka jeszcze trochę i będzie;-);-)

Do góry