reklama
Hello jejku dawno nie obudziłam się z tak dobrym humorkiem ale widok za oknem normalnie wywołuje uśmiech na mem twarzyczce jest biało i pięknie!!!!!! choc wietrznie ale myśle że dziś po raz pierwszy zalicze ze smerfami saneczki))
Kaka a kto teraz nie miewa huśtawek nastrojów????
Trina ty jesteś usprawiedliwiona )))
Kaka a kto teraz nie miewa huśtawek nastrojów????
Trina ty jesteś usprawiedliwiona )))
ppatqa
Październikowe mamy'08
witam, u mnie w koncu tez sie robi biało i temperatura znosna. dzis Kamil poszedł do przedszkola, wczesniej siedzial w domu bo w przedszkolu poszło ogrzewanie. Damianowi idzie jedynka więc daje popalić, dołączył się do tego katar i stanowcza odmowa jedzenie i pici, z wyjatkiem cyca:-(. Kamil dzis wyprubuje popołudniu nowe sanki i może wezne malego. Mi dołaczyła się też prawa ręka i czekam na kolejną rehabilitacje, a jak narazie nagrzewam ją. A pozatym kopiuj wklej
O Ty!!!!! Niby nic, a tu takie newsiki!!!! Gratulacje!!!!
Czyżby paździoszek nr 2??? kiedy termin???
Przynajmniej mi potowarzyszysz i też będziesz miała dzieciaczka z 2012, bo reszta w zeszłym roku się rozmnożyła jeszcze Evelajna i Magdziunia zostały na placu boju ;-)
Czyżby paździoszek nr 2??? kiedy termin???
Przynajmniej mi potowarzyszysz i też będziesz miała dzieciaczka z 2012, bo reszta w zeszłym roku się rozmnożyła jeszcze Evelajna i Magdziunia zostały na placu boju ;-)
Ostatnia edycja:
A
agamir
Gość
Gratuluje karolcia
reklama
Podziel się: