reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No widzisz Kaka, czas na następne ;-)
a mnie od młodego rozkłada. Dziś 4 dzień siedzimy w domu i dostaję już fioła, Maciek też. Nie jest poważnie chory, to tylko nawet nie za mocny katar i chyba go też gardło drapie, bo pokasłuje. Ale nie chcę, żeby mu się rozwinęło, bo wtedy szpital w domu wszyscy chorzy, a to mi teraz najmniej potrzebne... Ja się czosnkuję i modlę, żeby drapanie ustało, bo jak tu na porodówkę iść przeziębioną :no:

reklama
Danusia właśnie spojrzałam na twój suwaczek!!!! Toż ty już rodzisz!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba częściej tu zaglądać! :szok::-D

A u nas bez zmian czytaj dzieci dalej chore....

Marma zdróweczka dla Was.

Tajna wiadomość dla naj -------->:ninja2:

Danusia czeka na pełnię;-)

Nie na pełnię, na odwilż. Co będzie mi tu Lilka marznąć ;-) Wg nowych prognoz pogody poczekam chyba do marca. Ale mi sie nie spieszy :-)

edit: A tak a propos za tydz w poniedziałek jest 13, zupełnie jak w wypadku Maćka, więc może młoda zechce się wpasować. Poza tym to urodziny M siostry.

Ostatnia edycja:
13sty całkiem dobry dzień;-) Odwilż ponoć na krótko przyjdzie więc cięzko się będzie wpasować. Chyba ze poczekasz na maj:rofl2:

Danusia a nic się nie pochwaliłas. Łóżeczko ubrane?? Sukienusie dla małej ksieżniczki są??

Sukienusie są, wszystko poprane i poprasowane. Łóżeczko złożone, ale nie ubrane. Muszę namówić M na nowy materacyk, bo nie chce mi się prać starego, a w końcu młodej się cos nowego też należy... no i tapicerka wózkowo-fotelikowo-leżaczkowo-torbowa do prania jeszcze jest. I M musi jeszcze przewijak skręcić. A ja zapłacić i odebrać ostatnie zamówienie na allegro z cyklu kosmetyczno-smoczkowo-butlowego. Prezent dla Maćka od siostry też już ukryty w szafce czeka. A ja sobie ściągam jakąś muzyczkę relaksacyjną. W końcu poród ma wyglądać tak jak ja chcę, zgodnie z hasłem klient nasz pan, więc może posłucham sobie jak się zniczulę ;-)

ale oprócz sukieniś, które i tak raczej na za rok kupowałam, wszystko ma po Maćku, więc co tu fotografować :-)

reklama
Nie na pełnię, na odwilż. Co będzie mi tu Lilka marznąć ;-) Wg nowych prognoz pogody poczekam chyba do marca. Ale mi sie nie spieszy :-)

edit: A tak a propos za tydz w poniedziałek jest 13, zupełnie jak w wypadku Maćka, więc może młoda zechce się wpasować. Poza tym to urodziny M siostry.

MOje obydwa Tygrysy piątkowe urodzone o 10.00 :-D

Danusia, ale nie myślisz o takim znieczuleniu co ja ????:cool::cool:;-)

Do góry