reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
ehhh...chciałabym też myśleć o plastycznej, a nie tej dzięki której będę mogła normalnie chodzić :nerd: ale na razie wypiłam 3 driny campari z sokiem pomarańczowym i lepiej mi.. w każdym razie jakby się któaś z Was wybierała na Chełm w Myślenicach to ostrzegam...pomoc ratunkowa jest tam do dupy !! ehhh... ide spac bo blogo mi sie zrobilo:-)

Hello zimno jak chole... ale i dobrze!!!! Choc szkoda że nie ma śniegu:-:)-( moje maluszki mają dziś bal przebierańców i tak sie zastanawiam czy nie wyskoczyc popstrykać im kilka fotek:rofl2::rofl2::rofl2: ale kurde jak mnie mały zobaczy to bedzie kaplica bo muszę go pochwalić bo idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o jego chodzenie do przedszkola z czego jestem bardzoooo zadowolona. Choć co ranek symuluje "mam kaszelek i znów zostane z Tobą i będę Cię pilnował" a ostatnio najlepszy tekst (czytam im bajkę na dobranoc na łóżku piętrowym, Lala pierwsza zasneła) i mały mówi "masz spadochron? no to spadamy na dół" normalnie można się posikać. I twierdzenie powtarzane kilka razy dziennie.
Samik;Zakochałem się!!;
a ja; w kim?
Samik : w Ciebie:)))

Natusia
ulalal nie wiedziałam ze trzeba tyle przejsć by zoperować oko!!!!

Aniaaa ale się urządziłaś:szok::szok: ale bynajmniej mozesz sobie wypić:))):-D:-D:-D

Kaka a jak u Ciebie sytuacja na froncie???

Agamir i jak tam sytuacja u Was?

Wiola ehhh mojej szwagierki mały jednego sezonu 2 tyg leżał w szpitalu 2 tyg w domku i tak przez cały czas. Bo tylko leczenie szpitalne pomagało. A dziś jest zdrowym jak dąb 4 latkiem!!! Moja Nikola też się swoje wychorowała.

Czarna walczę i się nie poddaję;-)

A ten mróz mnie wykancza. Na rozmowy nie ubiera sie grubych rajstop ani kozaków, a jedyny garnitur jaki mam jest ze spódnicą:baffled:

Karola grunt to się nie poddawać!!! i mnie to kiedyś czeka i już to widze w czarnych kolorach

A co do mrozów mi nie przeszkadzają i wolę taka pogodę niż deszcze i chlapy!!! i jak dla mnie może tak być do połowy marca:cool2::cool2::cool2: a później tylko coraz cieplej i cieplej:cool2::cool2::cool2:

Heloł kofane!
co wyście pozamarzały?????????????????????????? :-D:-D:-D:-D:-D

Mrozisko straszne, ale lepsze to niż śnieżyce, ślizgawice :baffled::baffled::baffled:, i tak ostatnio przycierę zaliczyłam służbowym autem.:cool:

A za tydzień mój Stasiulek kończy roczek!!! ale to zleciało, no i krótki bilans Staś ma większą girę niż Szymon w tym czasie, krótsze i tłuściejsze nózie, więcej sadełka tu i ówdzie, większe łapska, za to zaczął biegać o miesiąc wcześniej niż starszak, jest odważniejszy, bardziej uparty, wiekszy przytulasek, a poza tym szybciej się rozwija niż Szymon z racji tego, ze ma swojego guru :-):-):-), to tak bardziej na wesoło, bo nieporównywać nie sposób, ale to nijak nie zmienia faktu, że oba Tygrysy taaaaaaaak samo kochaniutkie. :-);-):tak:

Wiola pamiętam te porównania u mnie są do tej pory i powiem Ci ze każde rozwija się indywidualnie i każde czym innym nas zaskakuje:tak::tak: a czas leci boziu to juz rokkkkkkkk

Kaka no u Nas dziś rekordzik na szczęście nasz odpalił!!!

reklama
Mirkowy tez odpalił tylko mój staruszek zaniemógł.
Wogóle nie mogę się nadziwić ze juz takie duże dziecko mam...za szybko czas leci.

Do góry