reklama
ehhh...chciałabym też myśleć o plastycznej, a nie tej dzięki której będę mogła normalnie chodzić ale na razie wypiłam 3 driny campari z sokiem pomarańczowym i lepiej mi.. w każdym razie jakby się któaś z Was wybierała na Chełm w Myślenicach to ostrzegam...pomoc ratunkowa jest tam do dupy !! ehhh... ide spac bo blogo mi sie zrobilo:-)
Hello zimno jak chole... ale i dobrze!!!! Choc szkoda że nie ma śniegu:--( moje maluszki mają dziś bal przebierańców i tak sie zastanawiam czy nie wyskoczyc popstrykać im kilka fotek ale kurde jak mnie mały zobaczy to bedzie kaplica bo muszę go pochwalić bo idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o jego chodzenie do przedszkola z czego jestem bardzoooo zadowolona. Choć co ranek symuluje "mam kaszelek i znów zostane z Tobą i będę Cię pilnował" a ostatnio najlepszy tekst (czytam im bajkę na dobranoc na łóżku piętrowym, Lala pierwsza zasneła) i mały mówi "masz spadochron? no to spadamy na dół" normalnie można się posikać. I twierdzenie powtarzane kilka razy dziennie.
Samik;Zakochałem się!!;
a ja; w kim?
Samik : w Ciebie))
Natusia ulalal nie wiedziałam ze trzeba tyle przejsć by zoperować oko!!!!
Aniaaa ale się urządziłaś ale bynajmniej mozesz sobie wypić))
Kaka a jak u Ciebie sytuacja na froncie???
Agamir i jak tam sytuacja u Was?
Wiola ehhh mojej szwagierki mały jednego sezonu 2 tyg leżał w szpitalu 2 tyg w domku i tak przez cały czas. Bo tylko leczenie szpitalne pomagało. A dziś jest zdrowym jak dąb 4 latkiem!!! Moja Nikola też się swoje wychorowała.
Samik;Zakochałem się!!;
a ja; w kim?
Samik : w Ciebie))
Natusia ulalal nie wiedziałam ze trzeba tyle przejsć by zoperować oko!!!!
Aniaaa ale się urządziłaś ale bynajmniej mozesz sobie wypić))
Kaka a jak u Ciebie sytuacja na froncie???
Agamir i jak tam sytuacja u Was?
Wiola ehhh mojej szwagierki mały jednego sezonu 2 tyg leżał w szpitalu 2 tyg w domku i tak przez cały czas. Bo tylko leczenie szpitalne pomagało. A dziś jest zdrowym jak dąb 4 latkiem!!! Moja Nikola też się swoje wychorowała.
Karola grunt to się nie poddawać!!! i mnie to kiedyś czeka i już to widze w czarnych kolorach
A co do mrozów mi nie przeszkadzają i wolę taka pogodę niż deszcze i chlapy!!! i jak dla mnie może tak być do połowy marca a później tylko coraz cieplej i cieplej
A co do mrozów mi nie przeszkadzają i wolę taka pogodę niż deszcze i chlapy!!! i jak dla mnie może tak być do połowy marca a później tylko coraz cieplej i cieplej
wanilia79
Entuzjast(k)a
Heloł kofane!
co wyście pozamarzały??????????????????????????
Mrozisko straszne, ale lepsze to niż śnieżyce, ślizgawice , i tak ostatnio przycierę zaliczyłam służbowym autem.
A za tydzień mój Stasiulek kończy roczek!!! ale to zleciało, no i krótki bilans Staś ma większą girę niż Szymon w tym czasie, krótsze i tłuściejsze nózie, więcej sadełka tu i ówdzie, większe łapska, za to zaczął biegać o miesiąc wcześniej niż starszak, jest odważniejszy, bardziej uparty, wiekszy przytulasek, a poza tym szybciej się rozwija niż Szymon z racji tego, ze ma swojego guru :-):-):-), to tak bardziej na wesoło, bo nieporównywać nie sposób, ale to nijak nie zmienia faktu, że oba Tygrysy taaaaaaaak samo kochaniutkie. :-);-)
co wyście pozamarzały??????????????????????????
Mrozisko straszne, ale lepsze to niż śnieżyce, ślizgawice , i tak ostatnio przycierę zaliczyłam służbowym autem.
A za tydzień mój Stasiulek kończy roczek!!! ale to zleciało, no i krótki bilans Staś ma większą girę niż Szymon w tym czasie, krótsze i tłuściejsze nózie, więcej sadełka tu i ówdzie, większe łapska, za to zaczął biegać o miesiąc wcześniej niż starszak, jest odważniejszy, bardziej uparty, wiekszy przytulasek, a poza tym szybciej się rozwija niż Szymon z racji tego, ze ma swojego guru :-):-):-), to tak bardziej na wesoło, bo nieporównywać nie sposób, ale to nijak nie zmienia faktu, że oba Tygrysy taaaaaaaak samo kochaniutkie. :-);-)
Wiola pamiętam te porównania u mnie są do tej pory i powiem Ci ze każde rozwija się indywidualnie i każde czym innym nas zaskakuje a czas leci boziu to juz rokkkkkkkk
Kaka no u Nas dziś rekordzik na szczęście nasz odpalił!!!
Kaka no u Nas dziś rekordzik na szczęście nasz odpalił!!!
reklama
Podziel się: