malena81
mamusia październikowa 08
Witajcie!
Podczytuję na bieżąco, ale odkąd poszłam do pracy jestem wieczorem tak umordowana, że trudno mi się zebrać do pisania.
Trina - trzymaj się dzielnie...
Asia-
TYlko, ze wtedy płaciłam 129zł z przesyłką.
Iza dostała ten domek na 1 urodziny i do dziś lubi się tym bawić, zresztą Nikuś też i każdy kto do nas przychodzi. Solidnie wykonane, nienachalne efekty dźwiękowe. Fajny pomysł na prezent.
U nas po staremu. Jacek bardzo zapracowany, ja jestem super zadowolona z pracy i ptaski ćwierkają, że mi umowę na latka podpiszą. Dzieciaki nawet jakoś specjalnie nie chorują, tylko Izka jest na leczeniu migdałków i nie wiadomo, czy się zabiegiem nie skończy, bo miewa bezdechy.
Nikodem gada jak najęty pełnymi zdaniami i jest supesłodkim rozbójnikiem.
Mamy już bunt dwulatka łącznie z histeriami.
Iza nigdy tak się nie zachowywała, więc nie bardzo wiem jak postępować ;(
Postaram się częściej odzywać, przynajmniej w sobotę, jakieś zdjęcia z balów przedszkolnych i żłobkowych podesłać.
Miłego łikendu babeczki!
Podczytuję na bieżąco, ale odkąd poszłam do pracy jestem wieczorem tak umordowana, że trudno mi się zebrać do pisania.
Trina - trzymaj się dzielnie...
Asia-
Dziewczyny moze któras z was miala taki domek?jesli tak to prosze o opinie ;-)
KIDDIELAND ----- ODKRYWCZY DOMEK + GRATIS + KURIER (2055745712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TYlko, ze wtedy płaciłam 129zł z przesyłką.
Iza dostała ten domek na 1 urodziny i do dziś lubi się tym bawić, zresztą Nikuś też i każdy kto do nas przychodzi. Solidnie wykonane, nienachalne efekty dźwiękowe. Fajny pomysł na prezent.
U nas po staremu. Jacek bardzo zapracowany, ja jestem super zadowolona z pracy i ptaski ćwierkają, że mi umowę na latka podpiszą. Dzieciaki nawet jakoś specjalnie nie chorują, tylko Izka jest na leczeniu migdałków i nie wiadomo, czy się zabiegiem nie skończy, bo miewa bezdechy.
Nikodem gada jak najęty pełnymi zdaniami i jest supesłodkim rozbójnikiem.
Mamy już bunt dwulatka łącznie z histeriami.
Iza nigdy tak się nie zachowywała, więc nie bardzo wiem jak postępować ;(
Postaram się częściej odzywać, przynajmniej w sobotę, jakieś zdjęcia z balów przedszkolnych i żłobkowych podesłać.
Miłego łikendu babeczki!