reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

STO LAT KAROLA!!!!!!!!!!A małego dalej maczy ta jedynka, na nocke dostał paracetamol, bo i tem znów podeszła do góry. Kamil padł i spał jak wrócił z przedszkola. Ja się przeziębiłam, ale za to troche dziś gipsik ponosiłam.

reklama
Cesc witam. Do nas dotarła zima . Mały od 2 w nocy nie spał bo meczył go kaszel wiec ogladalismy jak pada snieg.

CZARNA - TYGRYSY MAJA ZROBIONY ANTYBIOGRAM NA CO REAGUJA A NA CO NIE. WIESZ PRZY ALERGI WZIEWNEJ TAK BEDZIE. ANTOS MA W NASTEPNYM TYGODNIU TESTY SKÓRNE BO DAJE SOBIE ZROBIC Z MAKSEM I TAK NIE WYJDZIE BO PO PIERWSZE ZA MAŁY I ZA KAZDYM RAZEM Z KRWI WYCHODZA INNE WYNIKI A PO 2 TRZEBA ODSTAWIC LEKI PRZYNAJMNIEJ NA KILKA DNI A TO W OBECNYM STANIE JEST NIEMOZLIWE. WIESZ LATEM MIELISMY JUZWSTEP JAK MAKSA NA MAZURACH COS UGRYZŁO I WYLADOWALISMY W SZPITALU A PO UGRYZIENIU KOMARA LUB MESZKI WYGLADA KOSZMARNIE SPUCHNIETY , ZACZERWIENIE I SAPKA.

A JA PO KAWCE ZARAZ DRUGA I MOZE JAKOS DZIEN SIE ZACZNIE.

KAKA JAK PO URODZINACH

hej laski ja zyje ale pracuje wreszcie wolaja mnie do tej mojej pracy :) moj manager mi zalatwil ze jestem wolana :)))) kochany moj :-pstarszy facet ale zloty czlowiek!!!! a ja szczesliwa na maksa ..moj maz prawdopodobie zostal zwolniony wiec dobrze ze ja mam..jak sie dowiem ze zwolniony z jego winy bedzie koniec z nami zreszta sytuacja jest napieta od jakiegos czasu i nie ma zmiluj!!!

Helo! Karola, wielu lat w zdrowiu i szczęściu, no i tej wymarzonej, super, dobrze płatnej roboty, z której wychodzi się z uśmiechem.

Okienka fajne. Cicho w domu, ciepło. Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda (zwłaszcza, że to nie nasz dom), ale okna się otwierają tylko na oścież na zewnątrz i po zewnętrznej stronie mają klamki również, więc trzeba na klucz zamykać i niestety... nie pośpi w lecie przy otwartym oknie. Zapytanie o funkcję uchylania wywołało o... :szok: ... taką minę. Ach Irlandia....:-D

Wypruta jestem. Sobowtór by się przydał, bo kurka i porządki po wymianie na szybko, potem klienci, Tusia też w tym czasie ma różne potrzeby. Obiadu też wypada dopilnować. Głowa na resorach...

Minisia fajnie z robotą! Gratuluję!:tak::-) Resztę weź może na chłodno i nie spiesz się.

Czarna może i my się załapiemy na kolędę u mojej mamy. Za tydzień lecimy:happy: Stęskniłam się za tym zwyczajem.

Do tego galimatiasu mam jeszcze sąsiadowego królika na tydzień. Ale tym razem szkodnika nie wypuszczę z klatki.

A my pożegnaliśmy właśnie ostatnich gości, faaajnie było:tak: M już padł na kanapie a ja całe łożko mam dla siebie :tak::tak:

Dobrej nocki:-)

Witam się iście zimowo :-D Lekki mrozek trzyma i tak biało :-)
Ferie się zaczęły i od razu dzieciaki mają frajdę.
Zobaczymy na jak długo.
W sumie te 14 dni to taka lekka zima może być a później już bliżej do wiosny :-D

Evelajna fajnie, że okienka wymienione i się sprawdzają - szkoda, że nie uchylane.

Ula odpoczywaj :tak:

Karolina zdrówka, szczęścia i słodyczy oraz samych cudownych chwil.

Domi ciesze się, że ruszyło się z pracą u Ciebie.

reklama
witam

KAROLCIA A CO SIE STAŁO

u nas zima na całego. I oczywiscie weekend bez lekarza to weekend stracony i dlatego znowu bylismy u lekarza . Maks znowu chory dusi sie i kaszle ale w tym tygodniu zostaje z nim maz ja juz nie moge

Do góry