reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

STO LAT KAROLA!!!!!!!!!!A małego dalej maczy ta jedynka, na nocke dostał paracetamol, bo i tem znów podeszła do góry. Kamil padł i spał jak wrócił z przedszkola. Ja się przeziębiłam, ale za to troche dziś gipsik ponosiłam.

reklama
Cesc witam. Do nas dotarła zima . Mały od 2 w nocy nie spał bo meczył go kaszel wiec ogladalismy jak pada snieg.

CZARNA - TYGRYSY MAJA ZROBIONY ANTYBIOGRAM NA CO REAGUJA A NA CO NIE. WIESZ PRZY ALERGI WZIEWNEJ TAK BEDZIE. ANTOS MA W NASTEPNYM TYGODNIU TESTY SKÓRNE BO DAJE SOBIE ZROBIC Z MAKSEM I TAK NIE WYJDZIE BO PO PIERWSZE ZA MAŁY I ZA KAZDYM RAZEM Z KRWI WYCHODZA INNE WYNIKI A PO 2 TRZEBA ODSTAWIC LEKI PRZYNAJMNIEJ NA KILKA DNI A TO W OBECNYM STANIE JEST NIEMOZLIWE. WIESZ LATEM MIELISMY JUZWSTEP JAK MAKSA NA MAZURACH COS UGRYZŁO I WYLADOWALISMY W SZPITALU A PO UGRYZIENIU KOMARA LUB MESZKI WYGLADA KOSZMARNIE SPUCHNIETY , ZACZERWIENIE I SAPKA.

A JA PO KAWCE ZARAZ DRUGA I MOZE JAKOS DZIEN SIE ZACZNIE.

KAKA JAK PO URODZINACH

hej laski ja zyje ale pracuje wreszcie wolaja mnie do tej mojej pracy :) moj manager mi zalatwil ze jestem wolana :)))) kochany moj :-pstarszy facet ale zloty czlowiek!!!! a ja szczesliwa na maksa ..moj maz prawdopodobie zostal zwolniony wiec dobrze ze ja mam..jak sie dowiem ze zwolniony z jego winy bedzie koniec z nami zreszta sytuacja jest napieta od jakiegos czasu i nie ma zmiluj!!!

Helo! Karola, wielu lat w zdrowiu i szczęściu, no i tej wymarzonej, super, dobrze płatnej roboty, z której wychodzi się z uśmiechem.

Okienka fajne. Cicho w domu, ciepło. Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda (zwłaszcza, że to nie nasz dom), ale okna się otwierają tylko na oścież na zewnątrz i po zewnętrznej stronie mają klamki również, więc trzeba na klucz zamykać i niestety... nie pośpi w lecie przy otwartym oknie. Zapytanie o funkcję uchylania wywołało o... :szok: ... taką minę. Ach Irlandia....:-D

Wypruta jestem. Sobowtór by się przydał, bo kurka i porządki po wymianie na szybko, potem klienci, Tusia też w tym czasie ma różne potrzeby. Obiadu też wypada dopilnować. Głowa na resorach...

Minisia fajnie z robotą! Gratuluję!:tak::-) Resztę weź może na chłodno i nie spiesz się.

Czarna może i my się załapiemy na kolędę u mojej mamy. Za tydzień lecimy:happy: Stęskniłam się za tym zwyczajem.

Do tego galimatiasu mam jeszcze sąsiadowego królika na tydzień. Ale tym razem szkodnika nie wypuszczę z klatki.

A my pożegnaliśmy właśnie ostatnich gości, faaajnie było:tak: M już padł na kanapie a ja całe łożko mam dla siebie :tak::tak:

Dobrej nocki:-)

Witam się iście zimowo :-D Lekki mrozek trzyma i tak biało :-)
Ferie się zaczęły i od razu dzieciaki mają frajdę.
Zobaczymy na jak długo.
W sumie te 14 dni to taka lekka zima może być a później już bliżej do wiosny :-D

Evelajna fajnie, że okienka wymienione i się sprawdzają - szkoda, że nie uchylane.

Ula odpoczywaj :tak:

Karolina zdrówka, szczęścia i słodyczy oraz samych cudownych chwil.

Domi ciesze się, że ruszyło się z pracą u Ciebie.

reklama
witam

KAROLCIA A CO SIE STAŁO

u nas zima na całego. I oczywiscie weekend bez lekarza to weekend stracony i dlatego znowu bylismy u lekarza . Maks znowu chory dusi sie i kaszle ale w tym tygodniu zostaje z nim maz ja juz nie moge

Do góry