reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
hejo
no wiec zaprowadziłam małego oczywiscie widok przedszkola przez Samika= widok wody święconej przez diabła:))) niestety na rękach musiałam go zanieść do sali i Pani widząc nas zaraz podeszła i wzieła małego:tak::tak: co było dalej to nie wiem bo zamknęłam drzwi ale nie było słychać płaczu:tak:
Natomiast doznałam szoku dziś u lekarza bo wprowadzili u nas numerki:szok::szok: ale Pani dr nas przyjeła bo akurat nikogo nie było a Ja niepoinformowana byłam w zmianach;-)

Evela i jak sie spisują okienka??? Ja pamietam jak nam założyli nowe to były tak szczelne ze nic z zewnatrz nie było słychać:szok::szok::szok:

Pati ojjj biedny Damianek się męczy słyszałam ze miód działa cuda na dziasełka:tak::tak: i czekam na fotki tego kroko-dino;-)
A po za tym widziałam zdjecia wyglądasz rewelacyjnie, chłopaki sa bardzooo do siebie podobni. Ogólnie to uwielbiam oglądać Twoje zdjecia mają to coś!!!!

karolka
Ile latek masz na swym koncie,
tak długo niech ci świeci słońce,
tak długo niech cię facet pieści,​
tak długo dostawaj dobre wieści
.

Ps chciałabym świętować dopiero 30:)))

Karola Wszystkiego Najlepszego :-)
tort+urodzinowy.jpg

U mnie wichura straszna, strach wychodzic, chociaz nawet momentami słoneczko sie przebija. Mała chwilowo spi, młody sie bawi, a ja mysle co tu na obiad... A wieczorem do tesciow, bo P rano do pracy a ja do szkoły... ehhh Egzaminy mam...

Ostatnia edycja:
czesc kobitki. Ja sobie strzele w głowe zbezradnosci. Maks znow 38 kaszel zielone gile , nie je brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

KAKA młoda laska z ciebie. Tez bym chciała miec dopiero 30

A u mnie na obiad dla maluchów klopsiki indycze z sosem szpinakowym oraz ziemniaczki z pary a dla nas szaszłyki ziemniaki z grila i sałatka z cykorii sera i orzeszków

zimno okropnie nic mi sie nie chce

KAROLINA życzę Ci dnia urodzin,
który przyniesie to co najlepsze,
ciepłe uśmiechy,pogodne myśli i
nadzwyczajne szczęście!!!

Jak ja bym chciała mieć lat 30, albo lepiej 20:tak:.... ale cóż :no:

Ja dziś zrobiłam krokiety z czerwonym barszczykiem:tak:

reklama
Szoku doznałam bo kolędę mieliśmy przed 16!!! (a zaczynają od 15) i tym oto sposobem choineczka już rozebrana i reszta ozdóbek ściągnięta, tak wiec oficjalnie zamknęłam Świąteczny okres 2011/2012

Agamir
boziu biedactwo a mam pytanko jak maluchy dostają antybiotyki to potwierdzacie to badaniami lab czy tylko zew??? bo to nie mozliwe by aż tak nawracało bakteryjnie, może jakieś wymazy porobić Ja wiem że na pewno robicie wszystko co w waszej mocy i nie kwestionuje tego tylko tak głośno myśle. Bo naprawdę mi was szkoda i maluszków i Ciebie bo i na Tobie to sie odbija.
A obiadki masz iście królewskie lol

Ulka a najlepiej naście:))))

Do góry