reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

u NAS W PRZEDSZKOLU REWELACJA - CICOIA BEATKA LUB INNA BRAŁA NA RECE ANTOSIA PRZYTULAŁA , ODWRACAŁA UWAGĘ OD PŁACZU ZACHECAŁA DO POMOCY TERAZ JUZ SAM IDZIE.
NAWET KUCHARKA JAK PŁAKAŁ TO BRAŁA GO NA RECE MOWIAC DO NIEGO "CHOC TU DO MNIE MOJ ANTOSIU NAPEDZANY WIATREM" - DLATEGO ZE NIE JE

ZRESZTA W PRZEDSZKOLU CO MIESIAC DOSTAJE KARTE ROZOWOJU DZIECKA JEGO POSTEPÓW JEGO BRAKÓW I TO JAK MAJA Z NIM PRACOWAC DO AKCEPTACJI RODZICÓW. PRACA Z LOGOPEDA SUPER JUZ MOWI WSZYSTKO PEŁNYMI ZDANIAMI AZ ZA DUZO I ZA SZYBKO.

WŁASNIE WROCILISMY OD LEKARZA DOSTALISMY SKIEROWANIE NA KOLEJNE BADANIA LEKI ASTMATYCZNE BO NIESTETY ON TEZ ALERGIK WZIEWNY , KONTROLNE PRZESWIETLENIE PŁUC

CZARNA - MAKS MA BARDZO DUZEGO MIGDAŁA KTORY PRZESZKADZA MU ODDYCHAC DO TEGO MA JUZ W NOSKU NAROSLA OD CIAGŁEGO ROPNEGO KATARU ORAZ WYSIEKOWE ZAPALENIE UCHA CO POWODUJE UPOSLEDZENIE SŁUCHU. CZEKAJA AZ CHOC TROCHE ZNIKNIE STAN ZAPALNY ALE NA RAZIE CHYBA TO NIE MOZLIWE WIEC BEDZIE SZYBCIEJ
Przerost migda

reklama
Agamir ojej taki maleńki i już ale może to i lepiej że tak wcześnie mu usuną tego migdała i będzie potem spokój z chorobami?!!
Martynka o rany ja też pierwsze słyszę o takiej chorobie, mam nadzieję że tu tego wogóle nie ma:szok:

Minisia a dasz sobie radę sama z dziećmi, jak tam wygląda opieka społeczna w takim wypadku?

Czarna u nas w przedszkolu np dziś się przykleiła do mamy i nie bardzo chciała zostać ale pani podeszła i zaproponowała jej mycie jakichś zabawek w wodzie i że będą robić bąbelki i tak powolutku poszła, generalnie jak widzą że dziecko się ociąga i nie chce zostać to podchodzą i zagadują:tak:

A mnie coś przeziębienie łapie bo ostatnio M chorował i muszę iść jakieś leki zawczasu wziąć żeby się nie rozłożyć:no:

Kaka przeczekaj jakoś ten zły czas, ja wierzę, że coś wkrótce znajdziesz napewno Ci się uda!!! Trzymam za Ciebie kciuki;-)

ulka u nas council oplaca samotnej matce 90% czynszu za chate ..do tego dochodza inne benefity..wiem ze dalabym rade spokojnie
i nie musze byc po rozwodzie by miec status samotnej tylko on musi sie wyprowadzic albo ja z dziecmi

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Dla Was:
tupipanki.jpg

MAŁAULKA NIESTETY OPERacja NIE SPOWODUJE ZE PRZESTANIE CHOROWAC JEDYNIE NIE BEDZIE SIE DUSIŁ I NIE OGŁUCHNIE ASTAM ZOSTANIE I ALERGIA JAK NA RAZIE TEZ

MINSIA TO FAKTYCZNIE MASZ SIE NAD CZYM ZASTANAWIAC.JA BYM Z OSOBA DLA KTOREJ DOM I RODZINA NIE JEST NAJWAZNIEJSZA NIE UMIAŁA ZYC

Minisia no to spokojnie dałabyś sobie radę ale przemyśl to na spokojnie a czy wogóle rozmawiacie na ten temat, czy mu powiedziałaś o czym myślisz i co on na to?

Agamir szkoda małego:-(

ciezko laski podjac decyzje i zrobic krok metlik w glowie wiele dobrych chwil wiele zlych ..nie wiem czy isc dalej w zycie z ta osoba i miec taki los czy cos zmienic i isc w nieznane??

tak powiedzialam to caly dzien lata gdzies twierdzi ze szukal pracy rano a teraz z kolega szuka ..nawet jak tak jest marne pocieszenie tak powinno byc juz dawno! a nie jak sie pali to on teraz szuka ..to facet musi zabezpieczac dom a nie jak zona chce odejsc bo nie ma oparcia on leci szukac pracy..

reklama
No wiec byłam w przedszkolu i pogadałam sobie z Panią Samuela i poprosiłam ją aby pomogła mi w przełamaniu u Samuela niechęci chodzenia do przedszkola i gdy go przyprowadzam ma go wziaść za rączkę i zając czymś czy zabrac do dzieci aby to rozstanie było jak najmniej bolesne. Zobaczymy jutro tego efekty;-)

Agamir
boziu biedny ten twój Maksiu noooo wiem że co teraz powiem nie jest na daną chwilę pocieszające ale mały teraz nabiera tyle przeciwciał ze w przyszłości będzie okazem zdrowia!!!! tak mi kiedyś powiedziała pewna staruszka jak moja Niki tak strasznie mi chorowała:tak::tak:

Domi powiem Ci tak zanim coś zrobisz przemyśl to kilka razy!!! po drugie szczera rozmowa i daj mu tą ostatnia szanse wtedy bedziesz miała czyste sumienie ze wieział jakie sa konsekwencje i co wybrał:tak::tak:
A co do wymagających żon to nie jesteś jedyna bo ja też wymagam za dużo niestety bo pragne byc kochana:((( ehhhh ale do pewnych rzeczy w dobro dzieci mozna sie przyzwyczaić:sorry2:

Ulka Agamir i to jest fantastyczne podejscie bo widzisz że dziecko od poczatku ma pełną opiekę i nie jest ignorowane:tak::tak:

Magdasf a TY już całkiem o nas zapomniałaś. Normalnie nobla za wyniki w nauce dostaniesz KUJONIE

Do góry