reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

agamir masz racje ale moj ojciec bardzo chce rzadzic wszystkimi i narzuca swoje zdanie :( ostatnio nawet chcial isc do mojego bylego zeby mi starsze dzieci odebrac bo zrobilam sobie kolczyk w jezyku i z M mielismy kryzys wiec pomyslal ze zadna ze mnie matka i jak sie rozwiode to dzieci beda same:( obrazilam sie na niego strasznie po tym i teraz jakos tak mimo ze ich kocham i zal ciezko wybaczyc ...

reklama
Minisia wierze Ci , że czasem mamy dośc swoich rodziców ja tez czasem mam dosć jak mi się wtrącają w życie ale wiem ze nie oge powiedziec bo nie wiem czy sama będę idealna mama jak chłopcy dorosną . Przestałam z nimi walczyć a po 2 po prostu nie mówię im o wszystkim co sie dzieje w naszym zyciu .

wiesz i tak w głębi serca cie kochaka i mysla ze dalej masz kilka lub kilkanascie lat

Ale wiesz najwazniejsze ze jeszcze sa

WSPANIAŁE PAŻDZIERNIKOWE MAMUSKI DLA WAS I DLA WASZYCH RODZINKE

W Świętą Noc, życzeń moc, wysłać chcę do Was.

Niech w ten czas będzie nam, cudownie jak w niebie.
Niech uciekną smutki i radość zagości,
Anioł niech odgania wszelkie przeciwności.

Widzę, że raczej smutne te swięta będa.
U nas wszystko gotowe aczkolwiek skromnie.
Za to choinka stoi, w kominku ogień, likierek w kieliszku... żyć nie umierać.

Domi myślę ze warto się odezwać w takim dniu do rodziców chociaz po to zeby złożyc życzenia. Może i oni przemyśleli co nieco.

Padam na twarz - ale zawsze tak jest przed świętami - człowiek się napiecze, nasmaży ... narobi po pachy i odpoczynku raptem 2 dni.
Ufff .... :-p żartuje święta bardzo lubię - tylko to przygotowanie jest bardzo męczące.

Uleńko tak mi przykro - będę się modlić za męża i córkę twojej koleżanki.

Trina będzie dobrze - tak czuję w głębi serca.

Nika mimo, tego co się wydarzyło jednak zadzwoniłabym do rodziców.

Agamir zdrówka dla maluszków.

Kaka całe szczęście, że wróciło zdrowie do normy.

A teraz życzonka dla Was i Waszych rodzin

[h=6]Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom[/h]

A ja wam moje dziewczynki życze świat pelnych milosci, spokoju i pelnych cieplych wspomnien bo mimo nawet przykrych wspomniej gdzies tam sa i te dobre. Życze wam rodzinnej atmosfery, nie niestrawnosci;-) i wymarzonych prezenow.

Ulka ja tez bede sie modlic za meza i corke znajomej...
Dominika ja mysle ze wlasnie swieta sa takim czasem na przelamanie lodow
;-)Trudno jest akceptowac wybory dzieci, tak samo jak trudno nam jest akceptowac wybory rodzicow.

Makowiec mam juz upieczony,babka pomimo ze to nie wielkanoc tez juz jest, w sumie nic innego nie ma no chyba ze wezmiemy pod uwage %, ale w domu bedziemy dopiero w 2 swieto wiec i po co kupowac zarelko;-)cos w lodowce jest,napewno glodni nie bedziemy:-)
Zaraz zabieram sie za mycie podlogi, potem musze wyprasowac ubrania na wigilie bo jutro niestety mykam do pracy do 15...
Udanej wigilii babeczki

Zdrówka, szczęścia, pomyślności i przyjemnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo prezentów, wysokiej choinki, smacznego karpia, pysznych dwunastu dań i po prostu miłego spędzenia czasu w gronie najbliższych.

witam, u mnie pierniczk już popieczone, chałupka wysprzatana, pezenty popakowane, jutro makiełki i piernik:tak:, my najpierw idziemy na wigilie do tesciów, a potem do nas- czyli do moich. Damian budzi mi sie w nocy i przez godzine buszuje, tak mu zębole i katar dają popalić.

Trina trzymam kciuki by wszystko było dobrze
Ulka aby szybko z tego wyszli

wiem wiem ze to czas na przebaczanie ..zobaczymy jak to jutro bedzie ..wolalabym stanac w drzwiach i porozmawiac niz tak na skypie ehh zawsze swieta sa smutne odkad tu jestem bo zawsze o nich mysle mimo ze mam ze soba dzieci i meza

Kiedy gwiazdka zabłyśnie na niebie
każdy złoży życzenia od siebie,
łamiąc się opłatkiem nawzajem
każdy wtedy ciepło podaje.
Tak prosto do serca słowami
ze świątecznymi życzeniami.
I siadamy do stołu wokoło
kolędy śpiewamy wesoło,
choinka migocze lampkami
przybrana kolorowymi bombkami.

reklama
Wybaczać to trudna sztuka. Sama jej też nie opanowałam, a moze byłabym szczęśliwsza gdyby mi się to udało!

W ten wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najwazniejszych życiowych decyzji.

choinka.jpg

Do góry