reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dziekuje :)
wlasnie lezymy sobie obie w lozeczku bo m w pracy na nocna zmiane buu ..no nic mamusia wygrzeje coreczke :) bo mloda sie wyspala i teraz ze mna tv oglada i marchewke wcina :-D

Ulka
no wyrozumiala zonka z ciebie ja bym mojego na wodeczke nie zawiozla haha jak chce z kumplami na piwko do Pubu ok ale granicach rozsadku oczywiscie zeby go na plecach nie musieli niesc hehe

a moja Wiktoria dzis odmowila miesa na obiad bo stwierdzila ze zostaje wegetarianka!! :szok:skad jej sie te pomysly biora???

dobranoc

reklama
Ula boks?? WOW. Mnie nie kręci no ale rozumiem, że czasem jest na co popatrzeć;-)

Ja kiedys też wegatarianką chciałam zostać ale od czasu do czasu lubię mięcho wciagnąć wiec bez szans. Może inne dzieci na nią wpłynęły i pewnie jej przejdzie z czasem.

Kaka tekst rewelacja, obśmiałam się na całego:-D A przeczucia, jak widać, słuchać się trzeba.
Minisia zdróweczka dla malutkiej! Wegetarianka.. Przejdzie jej. Jak Kaka mówi: kobieta zmienną jest;-):-)
Ula ale już uffff:happy: Ja mojego nie mogę namówić, żeby gdzieś wyszedł obojętne, na wódkę, na piwo, na siłownię. Straszny domator mi się zrobił:-D

A propo's wegetarianizmu, jak myślicie, te nasze smerfy jak mówimy "na obiad kurczaczek" już kojarzą, że to taki sam kurczaczek, jaki po klockowej farmie biega, i którego się obściskuje mówiąc "mój maleńki kurczaczek" (wersja pluszowa, wielkanocna)?
Tak mi po głowie chodzi, kiedy się zorientują skąd się bierze mięsko i co to wtedy będzie? Bo przecież "wszystkie zwierzątka są taaaaakie kochane!"

witam :)
u nas w okolicach slysze ze snieg spadl ale nas jeszcze nie odwiedzil wiec czekamy :)
narazie nic sie nie dzieje ciekawego :) wiec kopiuj wklej ...no poza tym ze mala juz czuje sie swietnie :)

hejka zdrówka dla wszystkich.

U nas kopiuj wklej, dwie nocki były nawet znośne a wczorajsza pobudka co godzine, padam. do tego nadwyrężyłam sobie nadgarstek i ręka boli jak .... . Kamil ma jutro mikołaja w przedszkolu, a ja marzę by dostać chwile sam na sam z samą sobą dla siebie- marzenie:no: Damian zdobywa podłogi, na razie na wszędzie tylko nie do przodu, ale już buja się od tygodnia na kolankach.

tekst mojego dziecka
Mikołaj przychodzi przez komin
ja tak
to zostawi mi prezent w kotlowni na piecu- no i tak dziecko wytłumaczyło sobie brak kominka:-D

I my się witamy mikołajowo :D Dostałam najcudowniejszy prezent od mojego dziecka. Przemek przespał całą noc o 19 do 7 rano bez pobudki! Zero jedzenia, picia, marudzenia! A o 7 rano obudził nas budzik tatusia :D:D:D:D Czy można piękniej zacząć dzień ?!!!!!!!! A żeby było jeszcze milej to Kacper wstał już drugi dzień z rzędu z suchą pieluszką ! Normalnie.....kocham cię życie....lalalalalala.....

Patrycja twój Damianek idzie jak przecinek do przodu. Gratulacje :) U nas już łażenie i włażenie wszędzie. Teraz uczymy się chodzić przy meblach i coraz lepiej mu to wychodzi. Kurcze muszę porobić jakieś fotki!

Apel do mamusiek. Powrzucać mi tu na fotkowy jakieś zdjęcia dzieciaczków. Przydało by się jakieś aktualne portfolio paździoszków i rodzeństwa :)

hej mamusie
Ja nie wchodzę by nie smęcić ale chyba popadam w nudę nie żebym nie miała co robić ale jak czegoś nie zmienie to oszaleję!!!!!
Co do dzieciaczków Samik z przedszkolem "nie zapeszam" ostatnio miał pasowanie ależ było cudownie!!!! dziś były mikołajki a 16 ma wigilie:tak::tak: no i moja Lalunia na jasełkach ma główną rolę:-p:-p i jak na razie zna rolę na pamięć a nie powiem sporo tego ma:tak::tak::tak: Niki śpiewa kolędy normalnie szok dzieci estradowe mi rosną:)))
A po za tym zaczynam powoli porządkować na swięta (odkurzać kąty) i w przyszłym tyg chce już co nie co zamrozić na święta i chyba czas na prezenty:sorry::sorry: a jeszcze lali urodzinki mnie czekają a skąd kasa????????????
Marma no ja własnie muszę przysiąść na nasz fotkowy bo dawno tam nie zagladałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kasa to wogóle beznadziejny temat. Ja dzis dostąłam ostatnią wypłatę i miałam taką minę jak ją zabaczyłam:crazy::baffled::wściekła/y:.
Zrobiłam killka symbolicznych prezentów na swięta i juz stówka poszła:baffled:, a to jeszcze nie wszystko. Za to z zarciem szaleć nie będę również co moze i nam na zdrowie wyjdzie. Zreszta i tak się gościć będziemy. Upiękę pierniczki, zrobię sałatkę, pierogi, barszczyk i moze jakas rybka:sorry:

reklama
Heja!!! Ja tak na szybko.... u nas po staremu..Szymek wiecznie chory...ledwie się wykurował, 3 dni był w przedszkolu i już katar i kaszel...i nie wiem czy puszczać go jutro...chyba inhalator kupimy...
Jedno pytanko na szybko..... macie koncepcję na coś fajnego na chrzciny?? chodzi mi o potrawy.... :-/ ale o tym napiszę na spokojnie .....

Do góry