reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Kaka noi jaka odpowiedz??

Witam wieczorkiem, ale co tu tak pusto?

Ja jestem szczęśliwa bo właśnie zakupiłam online prezenty dla dzieci i już mam wszystko oprócz kasy w portfelu:-)

Dobry wieczor:-)

Marma mam to samo co ty...ani prezentow ani kasy;-)W tym roku beda prezenty tylko dla zosi i stasia, my z jackiem w koncu mamy domek jako prezent na dzien dzisiejszy na te i kolejne (50) swieta:-D
U mnie dochodzi jeszcze jeden problem bo nie mam pojecia co kupic moim robakom....Mlodemu wystarczy jakiekolwiek penie auto, ale mloda juz wybredna sie zrobila:-D

Ja na szczescie nie mam problemu bo stasio lubi chodzic do przedszkola, ale tylko ja moge go zaprowadzac, z nikim innym nie chce pojsc. Jak odbiera go jacek to idzie do domu ale jak tesciowa to jest placz;-)
Poza tym musze sie pochwalic ze moze juz niedlugo powiekszy nam sie rodzina!! I tutaj juz widze wasze mysli....nie nie nie nie jestem w ciazy , ale sis jacka wlasnie konczy szkolenia i moze jak szybko pojdzie to niedlugo przysposobia sobie jedno albo dwoje dzieci. Ja strasznie sie ciesze, w koncu cos sie bedzie dzialo, no i widze jak szwagierka sie zmienila, jak bardzo jej na dziecku zalezy.

A teraz zmykam dalej uczyc sie tego popapranego angielskiego bo w niedziele kolokwium a ja dalej nie czuje bazy o co w tych czasach chodzi:-DStudiujac pedagogike polegne na jezyku obcym....

Hejka,
Witam się już grudniowo. Zima się zaczęła chyba na dobre. Wczoraj rano biegałam w lekkiej kurtce, a na wieczór już puchatą wydarłam. I chyba trzeba będzie oponki zmienić...

Ula o rety, faktycznie szybko z tą choinką. Tak myślę, że choinkę pewnie będziemy mieć żywą, małą, ale pokój i kominek wystroję w tygodniu:tak:
Na bark okłady z... młodego, prężnego torsu męskiego:cool2::-D
Agamir zdróweczka dla Was
Kaka kciuki zaciśnięte żeby się wszystko poukładało. Pal licho wosk...

Nie wiem co Tuśka dzisiaj w tym przedszkolu robiła. Wróciłam po nią i pytam "jak tam w przedszkolu, co robiłaś ciekawego"
- "A nic, kłociłam się z jednym dzieciakiem"
Pytam "z jakim dzieciakiem i co na to Pani"
- "No z takim jednym dzieciakiem. Nie wiem jak ma na imię. A Pani Marzenka na nas narzekała"
No to drążę temat "z jakim dzieciakiem, o co się kłóciłaś??"
A ona do mnie z takim fochem, ręce rozkłada i mówi dużymi literami "no z takim jednym, przecież mówiłam Ci już kilka razy!"
No i mi się temat urwał:dry:

Witam sobotnio;-)

6 dzień bez słodyczy za mną!

Ja tak jak u marmy echo prezentów i echo kasy:sorry2:Myślę ze w poniedziałek będzie wypłata to nadrobię:-D

Ja również jestem za okładem z prężnych barków na rówżne dolegliwości:tak:

A co do pracy. To ją dostałam ale calą noc miałam złe przeczucia. Nie spałam od 3ciej. Poczytałam trochę opinie pracowników o firmie i stwierdziłam, ze nie pakuję się w ten interes. Za bardzo mi akwizycją śmierdziało, a ja się w czymś takim nie czuję. I koniec końców odmówiłam.

Co do rozmów z dziećmi. Uwielbiam takie młodej teksty. Zwykle tak jak Evelajna ciagnę ją za język. Kupa smiechu z tego jest. Ostatnio pół poczekalni rechotało jak Hania przed wejsciem do lekarki powiedziała: ze nie lubi pani doktor bo jest brzydka:sorry2:A po wyjściu jak dostała naklejki, ze pani doktor jest kochana. W końcu kobieta zmienną jest:-D

hej hej
widze Karola ze masz tak wesolo jak ja tez szukam pracy i zawsze cos mi nie pasuje:dry:nie zebym wybredna byla ale nic na sile;-)
ulka zazdroszcze ..ja w nast .tyg jade na zakupy
magdasF no wy to sobie prezent super sprawiliscie!!! a z angielskim nic nie mow!! ja tez sie ucze i ucze i koca nie ma:no:

a u nas ogolnie wszystko ok chodze z wika na basen poniewaz znow walcze z kg haha a dla niej to te cos dla zdrowia ..no a ze zlych wiesci to maluda nam sie pochorowala dzisiaj buu narazie katar i marudna na maksa!!! juz umyta nasmarowana spi

reklama
Minisia zdrówka dla małej
Kaka dla ciebie też

Miałam dzisiaj dziwny dzień ale już teraz spokój, M zawiozłam do kolegów na wódkę i jutro go odbiore więc telewizor caluśki mój do tego komputer, Lenka już śpi a Karolina ma koleżankę na noc więc mam ją z głowy, jak mi dobrze:tak:
Oglądam boks na żywo, ciekawe czy któraś z Was ogląda????

Do góry