reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Agamir ale co najlepsze to mój uspakaja się jak tylko zamknę drzwi za sobą ( stoję na czatach i podgląduje:)))

Kaka grunt że jeżdzisz ja nie ukrywam że mnie kółko nie kręci i jadę jak już naprawdę muszę;-)

reklama
Pralka zdobyta :-D chyba już skończyła puste pranie z płynem do czyszczenia. Nie wiem, bo pralnia jest w piwnicy, więc muszę poczekać jak M wróci z pracy, bo nie chcę młodego samego zostawić, a ciągać go tam też, zwłaszcza, że musiałby się ubierać.
Maćkowi przedszkole się bardzo podoba, mi też, bo dużo się dzieje. Ale rano znów był problem, bo miał przerwę tygodniową. Jak pochodzi, to z górki, nic się nie dzieje, ale jak tylko posiedzi w domku to masakra. Dobrze, że ja go nie odprowadzam (zazwyczaj).
Zapisałam nas w końcu do przychodni. Przy okazji jutro na 13 Maćka do lekarza, żeby sprawdziła co z tym jego kaszlem. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i bedzie mógł chodzić do przedszkola....

Witam, byliśmy na weekend u znajomych i było suuper:tak: ale jak przyjechaliśmy do domu to stwierdziliśmy, że nasze dzieci są super grzeczne ( tamci mają dwóch chłopaków 2 i 5 lat) podziwiam ich matkę, że jeszcze nie zwariowała.........

Dziś już normalnie M w pracy a my z Lenką trochę ogarnęłyśmy dom a potem relaks :tak:
A od zeszłego czwartku tak mi zaatakowało struny głosowe, że tylko szeptem mogłam mówić Karolina się ze mnie śmiała, ale teraz już mówię głośno choć skrzeczę jak sroka ale zawsze:-)

Czarna
oczywiście jestem na bieżąco i jestem dumna jak sobie nasi radzą:tak: a jeśli Samik zaraz po Twoim wyjściu się uspokaja to ja bym nie rezygnowała tylko konsekwentnie dawała go dalej, bo widać że to nie strach tylko chęć zostania z mamusią;-)

Agamir zdrówka dla Was

Trina a Ty to się teraz już trochę pooszczędzaj, zostaw M pranie i inne roboty domowe;-)

Ja bardzo lubie jexdzic samochodem choc warszawskie korki mnie dobija a parkowanie w centrum koszmarrrrrrrrrrrrrrrr

Czarna czyli ok z samikiem wcale mu sie nie dziwie ze woli byc z mama w domu jest jeden na jeden a nie 10 na jeden

MAlulka dzieki zdrówka nam potrzeba. A co dwóch chłopaków to tak jest wierz mi czasem to tornado. Ty masz starsza córeczke wiec nie dopadaja ich wariactwa . Czasem mi sie chce płakac co te moje tygrysy moga robic. I nie są to dzieci chowane bezstresowo wręcz odwrotnie. Gdybym im pozwoliła na wszystko pewnie bym oszalała.

Agamir, ja wiem, że w mojej sytuacji jest lepiej bo jest spora różnica wieku i że chłopcy mają bardziej zwariowane pomysły ale ich mama jest całkowicie niekonsekwentna, pozwala im na wszystko a za chwilę jak coś zbroją to im daje klapsa, myślę, że dlatego te dzieci są tak nieznośne i naprawdę pomalutku demolują dom:no:

A my znow z Lenką same, M z Karoliną pojechali po bagażnik na auto bo jak mamy jechać na wielkanoc autem to skrzynię na bagażnik już mamy tylko nie ma go na co założyć, zobaczymy może spasuje bo to z ogłoszenia jest:tak:

Jeszcze godzinka i idziemy się kąpać i spać.

Ostatnia edycja:
A u nas ciasto własnie wyszło z piekarnika....jaki zapach uhmmm

imagesCAZF2IS3.jpg

hejka dzieci w przedszkolu mamusia pije kawkę i zaraz się zbieram po wyniki badań może w końcu coś się wyjaśni;-);-) i tak sobie myśle że przydało by się zakupić jakieś kozaczki no chyba że przelatam zimę w trampkach na obcasie:-D:-D:-D:-D

Ulka Agamir
no właśnie tu nie chodzi o przedszkole ale o pępowinę z mamusią:-D:-D:-D dziś było bez płaczu ale nie chciał zostać :sorry: i jak go Pani wzieła to już było ok:tak::tak:

Kaka ależ masz paskudnego męża aby gonić do pieczenia chorą żone ojjj nie dobry nie dobry

reklama
Cwiczy moją wolę. Obiecałam sobie w adwencie nie jeść słodyczy. Ostatnio wytrwałam 3 tygodnie. Teraz do świąt 3 tygodnie i 4 dni więc może pobiję swój rekord;-)

W czwartek wyślę młodą do przedszkola. Ma się całkiem niele. Jeszcze czasem sobie kaszlnie. Obawiam się ze po takiej przerwie będzie ryk rano...

Do góry