reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

minisia ściskam Cię mocno, wiem że to trudne ale postaraj się tak bardzo nie smucić, pomyśl sobie że M na pewno nie chce żebyś tak bardzo się zadręczała, na pewno wróci do domku szybko z dobrymi wyikami badań
Ja takie bóle jak przy kolce też kilka razy miałam i zauważyłam że jak długo pochodzę to dość mocno boli mnie prawa pachwina

reklama
No widzę, że ja dziś ranny ptaszek jestem i pierwsza ćwierkam na forum.
Pogoda narazie do bani ale jest 7ma wiec wszystko się jeszcze może zmienić.
Śniło mi się dziś, że urodził mi się synek:)

Witam w ten piękny słoneczny poranek:tak:no ja niestety obudziłam sie z bolem głowy:-(zaraz ide do dentysty i jade w dalsza podróz a tak mi sie niechce:-( miłego dnia papap

Hej kobietki!
Ale sobie dzisiaj pospałam. Mi dzidzius śnił sie przedwczoraj - jak karmiłam ją/go piersia. osobiście stawiam na dziewczynke.
Od wczoraj drga mi dolna lewa powieka. Zaczyna mnie to irytować. Wogóle wczorajszy dzien był nijaki. Na nic nie mialam siły i ciagle chciało mi się płakać. Może odreagowałam ten remont.

Slonecznie pozdrawiam!!

Witajcie:-)
Ja już szczęśliwie w domu:tak:Wczoraj już nic nie pisałam bo padłam po 10 godzinnej podróży samochodem...Widzę że dużo się u Was dzieje, muszę nadrobić zaległości...Teraz lecę pranie wstawić, i do sklepu po jakieś jedzonko..Pogoda jakaś niewyraźna, a tam tak ładnie nad morzem...
minisia nie martw się, z mężem będzie dobrze. Zrobią mu wszystkie badania, i szybko wróci do domku- do Ciebie i Waszego dzidziusia.
Ewela24 uważaj na siebie i brzuszek, mam nadzieję ze ból głowy szybko minie.
Anula1975 drganie powieki może być oznaką niedoboru magnezu...

Hej ja bylam niedawno pobrac krew i oddac moc :tak:,ale gin kazal mi zrobic krzywa cukrowa i ja u tej babki wypilam te 50 g glukozy i poszlam do domu bo trzeba godzine odczekac a ja mieszkam zaraz obok przychodni i wiecie co w domu zwymiotowalam
ta glukoze i zaraz do nie ide bo juz zaraz minie godzina i musze jej o tym powiedziec
bo teraz jak ja wszystko zwymiotowalam nie ma sensu pobierac krwi:crazy:.

W tamtej ciazy tez pilam ta glukoze i tez wymiotowalam po niej.Powiem w czwartek ginowi
i najwyzej za jakis czas jak dzidzia bedzie wieksza to wtedy zrob8ie to jeszcze raz.
Dobra lece do przychodni

Anetka dzięki za podpowiedź z tym magnezem. A ja, jak na stara panikare przystało, myslałam ze to coś neurologicznego bo wczoraj na zakupach wystraszył mnie dzieciak na rowerze. Podjechał tak blisko ze o mało nie otarl się na mój brzucholek.

Juz jestem pobrala mi ta krew ale zaznaczyla ze wymiotowalam i ja jeszcze w czwartek lekarzowi o tym powiem

Ewela milej wizyty u dentysty i mielej pracki:-D

Anula mnie czasem tez tak skacze powieka :-D

Dobra ide zjesc cos nie slodkiego hihihhi

Dziewczynki musze wam cos napisac bo juz nie wiem co mam zrobic :-(
Kiedys pisalam wam o moim M i jego piciu :-(.I moja mama i nawet facet jej zauwazyl ze on przesadza z tym piwem tzn moj M nie wraca dziennie pijany ale prawie codziennie widac
ze cos wypil nie stacza sie i wogole ale wiecie cos ma wypite i tak jest prawie codziennie
ostatnio odkad zmienil prace :-(.W ten weekend porozmawialam z nim bardzo powanie i myslalm ze cos do niego doszlo ale wczoraj poszedl do pracy i zas wrocil podejzany :-(
on oczywiscie mowi jak zwykle ze nic nie pil ale ja wiem ze mnie oklamuje :-(.
Wczoraj byl przygnebiony bo cos tam w pracy jest nie tak z kasa :-( i ja nawet bardzo po nim
nie krzyczalam wczoraj tylko staralam sie z nim porozmawiac .I wczoraj on na internecie sam od siebie szukal czegos o lakoholizmie ,nawet wszedl na czata o alkoholu i gadal z ludzmi
i mowil ze potzrebuje pomocy i tak mi sie plakac chcialo .Staralm sie z nim wczoraj pogadac chcialam mu pomoc i nadal chce :-).Wiecie ja uwazam ze trudniejsze jest byc z takim czlowiekiem i starac sie mu pomoc niz go zostawic a ja chce mu pomoc.Chcemy aby zrobil sobie wszywke tylko nie wiem gdzie sie ja robi w moim miescie i wogole ona kosztuje a teraz nie mamy kasy :-(.Dziewczyny jest ciezko kocham go bardzo i chce mu pomoc ale boje sie ze nie bede umiala :-(

reklama
anula1975 weź magnez masz niedobór, drgania powieki pierwszy z objawów, kolejne moga byc skurcze łydek, jak nie chcesz łykac tabletek, to czekolada,kakao, orzechy i zero kofeiny cnej herbaty, wypłukją Mg. Magnez tez uspokaja. w stresie wiecej spalasz magnezu.
ewelka mnie rano obudził ból głowy, ale mokry recznina głowe zadziałał
dorotka można podać cukier dożylnie,przynajmiej tak się robi krzywą cukrową u zwierząt, bo niby jak je namówisz na wypicie

Do góry