reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ppatqa najważniejsze ze mozesz spokojnie spac nie martwiąc sie o prace:tak:

Dorotka1234...[QUOTE] Czarna jak mpglas jeszcze nic nie kupic ?????????:-D:-D:-D
Kupuj kupuj :tak:[/QUOTE]
No ja wyrodna matka:crazy::angry::wściekła/y::-p
powodzenia u stomatologa

Kaka ja sobie kupiłam takie cicho biegi za 30 zeta na rynku Polecam:tak:

reklama
ja ostatnio nic nie widziałam ale mocno się za butami nie rozgladałam. Chciałabym jakieś klapki bez piety. Wsunesz na nogę i w drogę (nawet się zrymowało)

Wniosek o urlop wychowawczy nalezy zlozyc u pracodawcy na 2 tygodnie przed data ,od ktorej zamierzamy go rozpaczac .Nalezy okreslic na jak dlugo chcemy wziac ten urlop.
Rodzica przebywajacego na urlopie wychowawczym nie mozna zwolnic z pracy.
Skladki emerytalna oplaca budzet panstwa sa one naliczane od wysokosci zasilku stalego z pomocy spolocznej obecnie to kwota 444 zl.Gdy w rodzinie miesieczny dochod na osobe nie przekracza 504 zl mozna ubiegac sie o tzw dodatke z tytulu opieki nad dzieckiem w okresie urlopu wychowawczego.Dodatek wynosi 400 zl i jest wyplacany przed 2 lata przy jedneym dziecku a przy blizniakach przez 3 lata

A czy wiecie ze jak jestescie na chorobowym powyzej 30 dni i jak wasz szef zatrudnia ponizej 20 osbo to placi wam po 30 dniach zus wyplate i przez ten czas nie mamy placanych skladek emerytalnych :-(

Cześć czy któraś z was zastanawia się nad wózkiem trzyfuncyjnym Ja mam na oku Maxi cosi /QUINNY SPEEDI ale nie wiem czym różni się maxi cosi od guinny, ogólnie szukamy trzyfunkcyjnego, na 3 ewenualnie 4 pompowanych dużych kołach

Cześć kochane mamusie :-) normalnie się stęskniłam za BB. Poszaleliśmy przez te kilka dni w plenerze, chociaż pogoda była w kratkę. Mój mąż śmiał się że pierwsza rzecz którą dziś zrobię to wczytam się w forum "paździochy.pl" (taki sobie wymyślił skrót od październikówek :-D) Ja też jeszcze nic nie kupiłam dla malucha chociaż mnóstwo rzeczy oglądałam, w sobotę mam usg to może doktor coś tam dojrzy lub nie dojrzy między nóżkami. Co do butów to mi się ostatnio najlepiej w trampkach chodzi a teraz kupuję takie bez sznurowadeł, wciągane trampki, duży wybór kolorów i niedrogie.

Juz jestem u dentysty dalam rade:tak: choc troche bolalo ale bez znieczulenia dalam
dzielnie rade :tak: Nastepna wizyta 16 czerwca wiec za ponad miesiac mam
nadzieje ze do tego czasu moje zeby wytrzymaja :rofl2:.

Ppatqa ja tez mysle o takim wozku ale ja raczej wozek kupie zaraz po porodzie :-D.

Mirabelka WITAJ :-D

Dobra ja lece cos zjesc bo jestem tylko na sniadanku i glodna juz jestem:-D

czarna a Ty co nas tak zaniedbujesz ke??

ppatqa - maxi cosi to ciężki dosyć wózek, patrzyłaś na mutsy? quinny dobre jakościowo i wytrzymałe spiddi sx jak najbardziej ok. Co do buzza to w spacerówce jest siedzisko w formie kubełka (przyznam szczerze, że to niezbyt wygodne dla dziecka)

reklama
narazie przeglada alegro chcemy skoczyć w wakacje do wrocka do babymax i podpytać się i zobaczyć jak wyglądają
My po obiadku u teściowej, idziemy na pole cd ogrodzenia, ale juz 4, zostanie jeszcze przejście 5 i 6

Do góry