reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Sa_raa ups wpadne tam do was:-p

Ppatqa ja juz pisałam o moich typach Deltim Focus lub Omega;-) i bede kupowac w wakacje chyba ale to sie jeszcze okaze

mirabelka mój tez sie s mieje ze juz lece na forum:-D A ten twój ciekawy tylko dla mnie za ciężki:tak:

A my bylismy z dzieciakami (tzn z moja bratowa i jej małym) na placu zabaw i nas złapał deszcz dwa razy:-D wróciłyśmy jak mokre kury:laugh2:

reklama
kaka co do jazdy samochodem to mój mąż tez sie cieszy:-D ,że ja wypic sobie niemoge i mogę jego wozic jak sobie wypije. A może któras wie czy kobiety w ciąży moga pasów nie zapinać jak tak to od kiedy ???

Ja juz dostałam pieniazki z ZUS-u tak jak mi w pracy płaa czyli 29 tylko nie 100 % :zawstydzona/y: a to dlatego ,że tą średnia wyliczają a ja niedawno miałam podwyzkę .
A co do tego macieżynskiego to ja tak mysle wykorzystać cały i posiedzieć z dzidia może do 6 mieś napewno a może i dłuże.tylko niewiem jak z tym płaceniem wychowawczego bo podobno jak zarobki przekraczaja iles tam na osobe to mozna niedostać płatnego... Może któraś się z Was oriętuje ???
A co do porodu z M to ja swojego chyba nie zabiore bo się śmieje ,że kamere zesoba zabierze i bedzie nagrywał :-D
A mnie to dzisiaj jakoś dziwnie brzuch bolał 2 razy po prawej stronie jakbym kolke miała:-(
Ale sie rozpisałam :rofl2:

4 opalikowana, ale musieliśmy zwiewac po piatej, pełno meszek i komarów, konie też wcześniej wpuscilismy do stajni, bo sie też odgonic nie mogły.

Czy można stosować preparaty raid w mieszkani ten do kontaktu, lub na siebie off i tym podobne, mój in mówi że nie było badań, więc nie poleca, ale on by mnie najchetniej do łóżka położył takie mam wrażenie

Hej dziewczynki o jakich pieniadzach z ZUSu wy piszecie bo nie mam pojecia az mi glupio?????????????!!!!!!!!!!!!!!
mam dzis mutny dzien!!!odwiozlam mojego M do szpitala 30km.od domku niby nie daleko ale codziennie nie moge jechac :-( do czwartku polezy bo robia mu badania a od wynikow zalezy kiedy wyjdzie! mowie wam wyc mi sie chce tak mi smutno samej!!!chociaz widze ze nie ja jedna :tak: ale marne to pocieszenie.szczesliwe te co maja cala rodzinke w domku!

minisiabedzie napewno wszystko ok z twoim M , porobią mu badania i go wypuszcza wkońcu musi ktoś o żonke i o dziidze dbac :-)
A o tych pieniażkach z ZUS-u to chodzi nam o wypłaty...

Widze ze produkcja stron wróciła do normy:-p ja dzis miałąm kolejną podróz do firm po długiej przerwie, samochód mi sie sypie:-(chłodnica poszła:-(niewiem jak ja to zrobie, wspólczuje wam tych kursów i egz z prawka, ale uczcie sie ja juz sobie niewyobrazam zycia bez samochodu.
tak jak czytam to widze ze wy macie juz spore brzuszki, a ja prawie nic jak bym miła wzdęcie:-ppozdrawiam

minisiatrzymaj się będzie dobrze, jak mąż miał operacje, był w szpitalu 3 dni, szptal 70 km i siedziałam tam całe dnie, wziełam zwonienie od lekarza na studia, poprzekładałam egzaminy i jest ok. rozumiem cie bo to były ciężkie dni

Andzia
mnie to dzisiaj jakoś dziwnie brzuch bolał 2 razy po prawej stronie jakbym kolke miała:-(
Kurde miałam identylko normalnie ze łzami w oczach wracałam do domku :szok: teraz juz jest lepiej ale troszke sie wystraszyłam. Bo to nie były co jakiś czas tylko ciagły ból:-(

Minisia napewno bedzie dobrze. Wiem ze ci smutno i cieżko i jeszcze ta niewiadoma. Ale badz silna wszytko bedzie dobrze:tak:

Andzia podobno jak juz widac brzuszek mozna juz niezapinać ale dopytam sie dokładnie w czwartek:-p

Ewela u mnie juz sporawy brzuchol ale co sie dziwic to nie pierwsza ciąza:rofl2:

Minisia bardzo mi przykro :-(ale zobaczysz wszystko bedzie ok. wroci do odmku zdrowy.
Apropo brzuszka to wczoraj widziałam sie z ciocią i jak jej powiedziałam ze juz wchodze w 5miesiąc to sie spytała gdzie ja mam te dziecko :-p

reklama
Pogoda dzis faktycznie płatała figle. Jak sżłam na angielski to padała wiec się ciepło ubrałam, a potem było mi duszno.
Dorotka cieszę się, ze już ząbek zdrowy:)
Ewela na brzusio przyjdzie i na Ciebie czas:-D

Do góry