reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Mieszkam w bloku, przed blokiem sąsiedzi a oni sprawdzają przez radio czy karana nie jestem...obiach jak nic. Najgorsze, ze się uspokoić nie mogę...najśmieszniejsze jest to, że to była babeczka...

Kaka82ale idioci, niech szukają rotwilera, a nie odrazu wszystkich, zreszta jak miałas psa na smyczy to moga się w d.. pocałować

Problem w tym, że nie był na smyczy...jak wyskakuję z nia na chwilę to smyczy nie biore...wiec sama poniekąd jestem sobie winna, tyle że nie musieli robić sceny przy sąsiadach.

Jak ide dalej to ubieram szelki i smycz bo ona głupiutka jest i pod samochód by mi wlazła.
A co do tego rotwalera to ja się sama go boję. Babka mieszka na 4 piętrze i spuszcza go luzem na dół...a na przeciwko ich klatki piaskownica. Widzę, ze ten pies aż sie ślini jak widzi mojego małego jamniczka...niby jest tresowany ale też jest duży i silny. Moja jest usłuchana i przychodzi jak ją wołam, pozatym jestem zawsze blisko niej i w każdej chwili mogę zareagować - choć nigdy nikogo nie ugryzła!!

Kaka ja tez mojego psa nie dam zadnemu ugrysc hihihi jak ide z nim dalej to tez go mam na smyczy :-).Ciekawe czy ukarali tego psa ktorego tak naprawde chceli ukarac tzn nie psa tylko wlascicieli :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry