reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Lilunia z tymi dwoma tygrysami to tak nie do końca. Owszem siędzę z dwoma, ale często też mam tylko jednego więc jak on śpi to ja korzystam i latam biegiem żeby jak najwięcej zrobić. A z tymi gościami to uhhhhh, teraz przed świętami się zjeżdżają. U mnie raczej sztormu nie było :-)Witam!!!
u mnie gości ciąg dalszy. do maciusia sie tak nie zjezdzali ;-) hahaha
u nas wszystko pomalutku tylko czasu na sprzatanie brak. moze w weekend cos porobie. Z nocnikiem stoimy w miejscu. opór ze strony maćka jest straszny. chyba to jeszcze nie jego pora...
Malena ciesze sie ze u ciebie ok i powodzonka w szukaniu pracy.
Czarna co kupilas na zajaczka dla Samika? bo ja nie mam pomysłu co kupic maciejkowi.
Wiola podziwiam ze masz czas na sprzatanie przy dwóch tygryskach :-)
Dagmara ogromne gratulacje. Mam brata przemka - metalowca oby twój Przemuś nie poszedł w jego slady. hahaha
Martynka powodzonka. bedzie dobrze. i dobrze ze zdecydowałaś sie na wyjazd do teściowki.
Miłego dzionka. zmykam do dzieciaków .
Kaka zasiałaś ziarno ciekawości i uciekłaś, podziel się problemem. Może Cię wesprzemy.U nas problemy też się pietrzą ale nie marudzę....póki co;-)
No i ja dzisiaj nic zrobić nie mogłam od rana bo tygrys nie spał wcale, teraz już śpią obydwaj, ciekawe jak długo, chociaż obiadek muszę zjeść. Pieczona pierś drobiowa z sałatą. Boshhh niby taki cienki obiad a waga uparcie stoi w miejscu.
Ja na zajączka wybrałam dla Szymonka:
MATA WODNA + wzory do rysowania + gratis KRAKÓW (1535659405) - Aukcje internetowe Allegro
dla Stasia i Marysi:
KONIK MORSKI FISHER PRICE Gra i Swieci PRZYTULANKA (1545111939) - Aukcje internetowe Allegro
Ale szalejecie z porządkami u mnie byłaby to syzyfowa praca wiec zostawiam na ost chwilę jedynie w szafkach posprzątam w weekend;-)
U mnie plany nie co się pop....ły bo małemu robie teraz serie badań bo ma przewlekły kaszel od ponad miesiąca i szukamy przyczyny a wczoraj zaczął gorączkować więc
Ale zachowuję się jak zawsze(czyt broi na całego) go nawet choroby nie poskromią
Lilunia mi się udało M namówić i kupiliśmy małemu Quada na pedały;-);-) ale będzie od razu jako prezent na dz. dziecka;-)
A pielgrzymki wyślij do Częstochowy
Martyna ale masz fajnie leżeć z nóżkami do góry
Magdziunia nic nie mów o cenach bo człowiekowi nie chce się zakupów robić
Wioluś piątek a ty nam tutaj z piersią wyskakujesz ojjj będziesz się smażyć w piekle!!!!
Prezenciki superowe !!!!! mata rewelacyjna choc ta przytulanka bardziej mi sie podoba
Trina a robicie sami od siebie te badania czy rodzinny zlecił???
Kaka cóz się znowu dzieje dawaj na zamknięty!!! Jeżeli ma to związek z moją osobą to przeprszam
Patrycja nie szalej tak!!!! Bo jeszcze będziesz musiała leżeć plackiem do końca ciąży a pogoda zaczyna się robić a tak na poważnie daj małemu posiedzieć choc 5 tyg jeszcze a później nawet mozesz do mnie przyjechać i sprzątać
U mnie plany nie co się pop....ły bo małemu robie teraz serie badań bo ma przewlekły kaszel od ponad miesiąca i szukamy przyczyny a wczoraj zaczął gorączkować więc
Ale zachowuję się jak zawsze(czyt broi na całego) go nawet choroby nie poskromią
Lilunia mi się udało M namówić i kupiliśmy małemu Quada na pedały;-);-) ale będzie od razu jako prezent na dz. dziecka;-)
A pielgrzymki wyślij do Częstochowy
Martyna ale masz fajnie leżeć z nóżkami do góry
Magdziunia nic nie mów o cenach bo człowiekowi nie chce się zakupów robić
Wioluś piątek a ty nam tutaj z piersią wyskakujesz ojjj będziesz się smażyć w piekle!!!!
Prezenciki superowe !!!!! mata rewelacyjna choc ta przytulanka bardziej mi sie podoba
Trina a robicie sami od siebie te badania czy rodzinny zlecił???
Kaka cóz się znowu dzieje dawaj na zamknięty!!! Jeżeli ma to związek z moją osobą to przeprszam
Patrycja nie szalej tak!!!! Bo jeszcze będziesz musiała leżeć plackiem do końca ciąży a pogoda zaczyna się robić a tak na poważnie daj małemu posiedzieć choc 5 tyg jeszcze a później nawet mozesz do mnie przyjechać i sprzątać
wanilia79
Entuzjast(k)a
Czarna o żesz kurna zapomniałam, że dziś piątek ale ja tak rzadko mięso jem, że może ten u góry mnie rozgrzeszy.
Moj malutki śpi po spacerze, Szymon dalej się wietrzy: Luk z pracownikiem rozwala ogrodzenie, bo będzie nowe a on im pomaga, trzyma młotek i krzyczy: pan uciekaj, bo będę buchał (buch, buch młotkiem)
Moj malutki śpi po spacerze, Szymon dalej się wietrzy: Luk z pracownikiem rozwala ogrodzenie, bo będzie nowe a on im pomaga, trzyma młotek i krzyczy: pan uciekaj, bo będę buchał (buch, buch młotkiem)
No to się Wam wypłakałam w rękaw na zamknietym;-)
Jestem dziś jakas podirytowana i mam nadzieje, ze dzieciarnia pójdzie szybko spać...a tak a propos to od 4 dni sypia u mnie siostrzenica. Niby się dogadują ale...
Jestem dziś jakas podirytowana i mam nadzieje, ze dzieciarnia pójdzie szybko spać...a tak a propos to od 4 dni sypia u mnie siostrzenica. Niby się dogadują ale...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie - zmęczona trochę po pracy a może to sprawka całego dnia spędzonego na dworzu z młodzieżą :-)
Aż żal było siedzieć w środku, więc skorzystałam.
Byłam po południu z Sebciem u okulisty gdyż oczko lewe mu trochę ucieka.
Powiedziałam lekarce okulistce, że ten problem zgłaszałam już wcześniej u pediatry i ta odpowiedziała mi, że to normalne a tu okazuję się, że nie i stąd moje zdziwienie.
Co to za lekarz pediatra cholercia chyba zmienię na innego wrrr.
Na szczęście dostałam się do okulisty z synkiem i za wizytkę nic nie zapłaciłam.
Pani nic nie chciała tylko skierowała mnie gdzie trzeba. Co prawda takie wstępne badanie zrobiła i stwierdziła wadę.
W Warszawie mam nadzieję, że się dobrze zajmą oczkiem Sebcia.
Ech .... przez to mi jakoś tak smutno.
W poniedziałek dzwonię do szpitala na Niekłańskiej.
Poza tym chyba powinnam przejść się też do neurologa dziecięcego, bo Seba taki mega ruchliwy i pobudzony - nie wiem czy to norma czy mam się już martwić.
Ale dzieci w jego wieku wszystkiego są ciekawe i w miejscu nie usiedzą - czyż nie?
Tylko co jakiś czas wzdycham i tak mi jakoś ciężko.
Ale mam teraz 4 dni wolnego, bo w poniedziałek teściowa jedzie na badania i nie mam z kim małego zostawić - więc wykorzystuję dzień opieki (jeszcze jeden w planach pozostaje).
Może uda się zabrać za porządki w kuchni - oby mnie wena naszła.
A dziś tak przeglądałam taką gazetkę dodatek do GW sprzed paru dni i uśmiechały się do mnie śliczne mazurki i paschy wielkanocne - co prawda tej drugiej to jeszcze nigdy nie robiłam, więc może się skuszę
Za to mazurki wyśmienite robi moja siostra - cóż może poproszę aby upiekła i dla mnie - oczywiście kupię składniki.
Jakoś do tego rodzaju ciast nie mam ręki ;-)
No nic zmykam i życzę miłego wieczoru.
Aż żal było siedzieć w środku, więc skorzystałam.
Byłam po południu z Sebciem u okulisty gdyż oczko lewe mu trochę ucieka.
Powiedziałam lekarce okulistce, że ten problem zgłaszałam już wcześniej u pediatry i ta odpowiedziała mi, że to normalne a tu okazuję się, że nie i stąd moje zdziwienie.
Co to za lekarz pediatra cholercia chyba zmienię na innego wrrr.
Na szczęście dostałam się do okulisty z synkiem i za wizytkę nic nie zapłaciłam.
Pani nic nie chciała tylko skierowała mnie gdzie trzeba. Co prawda takie wstępne badanie zrobiła i stwierdziła wadę.
W Warszawie mam nadzieję, że się dobrze zajmą oczkiem Sebcia.
Ech .... przez to mi jakoś tak smutno.
W poniedziałek dzwonię do szpitala na Niekłańskiej.
Poza tym chyba powinnam przejść się też do neurologa dziecięcego, bo Seba taki mega ruchliwy i pobudzony - nie wiem czy to norma czy mam się już martwić.
Ale dzieci w jego wieku wszystkiego są ciekawe i w miejscu nie usiedzą - czyż nie?
Tylko co jakiś czas wzdycham i tak mi jakoś ciężko.
Ale mam teraz 4 dni wolnego, bo w poniedziałek teściowa jedzie na badania i nie mam z kim małego zostawić - więc wykorzystuję dzień opieki (jeszcze jeden w planach pozostaje).
Może uda się zabrać za porządki w kuchni - oby mnie wena naszła.
A dziś tak przeglądałam taką gazetkę dodatek do GW sprzed paru dni i uśmiechały się do mnie śliczne mazurki i paschy wielkanocne - co prawda tej drugiej to jeszcze nigdy nie robiłam, więc może się skuszę
Za to mazurki wyśmienite robi moja siostra - cóż może poproszę aby upiekła i dla mnie - oczywiście kupię składniki.
Jakoś do tego rodzaju ciast nie mam ręki ;-)
No nic zmykam i życzę miłego wieczoru.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hej Ja peiknie wykapana, wypachniona ide zaraz do lozeczka
U tesciow na razie miło i bez zgrzytow wiec jest ok
Zdrowka dla chorowitków... U nas (odpukac) na razie sie nic nie dzieje...
Zdrowka dla chorowitków... U nas (odpukac) na razie sie nic nie dzieje...
Dobry wieczor babeczki, u mnie tez maly wielki dol...ale juz mi sie nawet o tym myslec nie chce...mam nadzieje ze szybko wszystko sie wyjasni.
Po pracy, jutro i po jutrze szkola....swieta za pasem ale ja w odroznieniu do was jakos daje sobie na luztoz to swieta mamy przezywac duchowo i porzadki w szafce w tym mi nie pomogaa tak z gory oblece w sobote zaraz przed
My mamy w planach traktor z przyczepka dla stasia a dla zochy...nie mam pomyslu, musi sie zajac powaznie zastanowic
Magdziunia ja powiem ci ze dzieciom oczka uciekaja i to jest bardzo czesto, aczkolwiek nas kazdy lekarz wysylal do okulisty bo kazdy mowil ze najpierw zocha a potem stas ma zeza. Bylismy na badaniach i z jednym i z drugim i okazalo sie ze maja jakas zmarszczke i daje to wrazenie zeza, rok temu zocha miala wzrok idealny a u stas tez nic nie zauwazono niepokojacego Mam nadzieje ze u was tez nie bedzie nic powaznego, dla mnie najgorsze bylo zakrapianie atropina oczkow u malego, bo potem sie przewracal albo walil glowa w meble;-)No i przestac z tym ze dziecko jest ruchliwe....lepszy ruchliwy niz jakis taki niemrawyDObrze ze dziecko jest ciekawe, chce dotknac,zobaczyc itd.
Lilunia u nas sa male epizody z nocnikiem...czasami daje rade a czami nie...czekamy na cieplejsze dni;-)
Wiola dolanczam do grzesznikow....ja dzisiaj nawet nie pomyslalam ze jakis post jest Pewnie dlatego ostatnio sie u mnie wali na leb na szyje wszystko....
Dobra laseczki nie wiem komu co mialam jeszcze odpisac ale spadam dfo wyrka bo o 6 musze znowu wstac, a nocka zapowiada sie nie ciekawie bo i zocha i mlody maja taki kaszel ze stas co chwila sie budzi....
Dobrej nocki
Po pracy, jutro i po jutrze szkola....swieta za pasem ale ja w odroznieniu do was jakos daje sobie na luztoz to swieta mamy przezywac duchowo i porzadki w szafce w tym mi nie pomogaa tak z gory oblece w sobote zaraz przed
My mamy w planach traktor z przyczepka dla stasia a dla zochy...nie mam pomyslu, musi sie zajac powaznie zastanowic
Magdziunia ja powiem ci ze dzieciom oczka uciekaja i to jest bardzo czesto, aczkolwiek nas kazdy lekarz wysylal do okulisty bo kazdy mowil ze najpierw zocha a potem stas ma zeza. Bylismy na badaniach i z jednym i z drugim i okazalo sie ze maja jakas zmarszczke i daje to wrazenie zeza, rok temu zocha miala wzrok idealny a u stas tez nic nie zauwazono niepokojacego Mam nadzieje ze u was tez nie bedzie nic powaznego, dla mnie najgorsze bylo zakrapianie atropina oczkow u malego, bo potem sie przewracal albo walil glowa w meble;-)No i przestac z tym ze dziecko jest ruchliwe....lepszy ruchliwy niz jakis taki niemrawyDObrze ze dziecko jest ciekawe, chce dotknac,zobaczyc itd.
Lilunia u nas sa male epizody z nocnikiem...czasami daje rade a czami nie...czekamy na cieplejsze dni;-)
Wiola dolanczam do grzesznikow....ja dzisiaj nawet nie pomyslalam ze jakis post jest Pewnie dlatego ostatnio sie u mnie wali na leb na szyje wszystko....
Dobra laseczki nie wiem komu co mialam jeszcze odpisac ale spadam dfo wyrka bo o 6 musze znowu wstac, a nocka zapowiada sie nie ciekawie bo i zocha i mlody maja taki kaszel ze stas co chwila sie budzi....
Dobrej nocki
reklama
Witam sobotnio
Na dziś wiele planów (oczywiscie nie porządkowych bo na te szkoda czasu) ale ile bedzie zrealizowanych zależy od moich dzieci.
Kaka to masz teraz wesoło))
Wiola juz jesteś rozgrzeszona bo karmiące to nie obowiazuje))a widzę że mały się rozgadał na dobre!!!
Magdziunia bedzie dobrze nawet jakby miał nosić okularki to przecież nie koniec świata a ruchliwością się nie przejmuj ja też mam w domku strusia pędzi wiatra
Magdasf dawaj na zamkniety!!! bo samymi zagadkami walicie!!
Zdrówka dla dzieciaczków a jaki traktor kupujecie???
a może kup malej rolki???
Na dziś wiele planów (oczywiscie nie porządkowych bo na te szkoda czasu) ale ile bedzie zrealizowanych zależy od moich dzieci.
Kaka to masz teraz wesoło))
Wiola juz jesteś rozgrzeszona bo karmiące to nie obowiazuje))a widzę że mały się rozgadał na dobre!!!
Magdziunia bedzie dobrze nawet jakby miał nosić okularki to przecież nie koniec świata a ruchliwością się nie przejmuj ja też mam w domku strusia pędzi wiatra
Magdasf dawaj na zamkniety!!! bo samymi zagadkami walicie!!
Zdrówka dla dzieciaczków a jaki traktor kupujecie???
a może kup malej rolki???
Podziel się: