reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Heloł
skoro o porządkach to ja sie pochwalę, że okna już mam zaliczone i właściwie porządki też, te grubsze, bo praktycznie i tak cały czas chodzę i sprzątam:baffled:
Dziś kupiłam pralkę, bo stara odmówiła współpracy i przy okazji parę innych rzeczy, no i portfel o niebo lżejszy :dry:

Martyna dobra decyzja z wyjazdem.

Trina żeby każdy w ten sposób podchodził do sprawy, to by i domów nie trzeba było zamykać i stłuczek nie bać....

Karola, jak się nie pracuje to i porządki się ma przed czasem zrobione.
A tak serio, co to znaczy, że kobieta-żona-gospodyni domowa-matka-(kochanka;-)) NIE PRACUJE. Zapitala a nie tylko pracuje, tylko nikt tego nie docenia!

Lecę coś zjeść, bo zaraz mój tygrysek się na cyca obudzi

reklama
U mnie okna aż szare, szczegolnie te od ulicy, no ale ja ich nie pomyje...

Ja wstawiam pranko i moze cos w domku zrobie, potem sie spakowac musze i po 19 do tesciow...

Widze ze u was porządki pełną parą... Skad wy siły bierzecie??
U mnie pralka pierze, ja spakowałam sobie ciuchy do tesciow, do torby szpitalnej dorzucilam ostatnie rzeczy, w razie co u tesciow dorzucam tylko kosmetyki i gotowe
laugh.gif
W sumie nie chce mi sie jechac, no ale bede przynajmniej z Rafałem, a za duzo robic nie bede musiała, wiec ok
biggrin.gif

Ja zaniosłam kumpeli prace zeby oddała za mnie w niedziele, wiec ze szkola juz mam luz. Jeszcze te cholerne praktyki do 05.06 musze zalatwic... No i egzaminy maj/czerwiec...
Tesciowa przed chwila dzwoniła ze własnie wyjezdza, wiec sie ubieram i zaraz jade... Ehh ale mi sie chce...
Buziaki laseczki :-)

Hello - o widzę, że sprzątanie pełną parą.
I u mnie podobnie - łazienka wysprzątana, małego pokój też mam już za sobą, okna umyte i świeże firanki też już wiszą.
Nieszczęsną kuchnię zostawiam sobie na sobotę - bo sporo w niej do zrobienia.
Ech ...
A tka poza tym, to po staremu.

Jutro jestem umówiona z okulistą i idę z Sebciem - zaczęło mu oczko uciekać i martwię się tym.
Zobaczymy co powie pani okulistka.

Martynko dobrze, że jedziesz do teściowej - nie będziesz sama no i z synkiem się zobaczysz.

Dagmara mały przesłodki :-)

Kurcze ciągle straszą tymi wywindowanymi cenami żywności - a to cukier drożeje a to coś innego - zwariować można.

martyna dasz rade, bedziesz miała pomoc przy Rafale

no ja przernełam przez kuchnie i góra skonczona, okna czakają dachowe- az skonczymy palić, a na dole aż M za nie sie weźmie- czyli w niedoczekanie, jutro w planach mam salon,ale nie wiem czy dam rade bo po takich akcjach kregosłup daje mi wieczorem popalic i brzuch twardnieje

Hej!
A ja daje na luz i nie sprzatam, może samo sie posprzata? Skoro taka zasade wyznaja moi chłopcy, to moze i ja powinnam :dry:
Przeziebienie troche mniejsze ale dalej upierdliwe. A co do lekarzy, to mamy na poczatku maja spotkanie z logopeda, a w lipcu zarezerwowałam wizyte u laryngologa w Centrum Mowy i Słuchu w Kajetanach, który ewentualnie da swoje skierowanie do logopedy ichniejszego. Gdzie jak gdzie ale tam to chyba go gruntownie przebadają :-)
Martynka trzymam kciuki, zeby sie w weekend zaczęło :-)

Witam!!!
u mnie gości ciąg dalszy. do maciusia sie tak nie zjezdzali ;-) hahaha
u nas wszystko pomalutku tylko czasu na sprzatanie brak. moze w weekend cos porobie. Z nocnikiem stoimy w miejscu. opór ze strony maćka jest straszny. chyba to jeszcze nie jego pora...
Malena ciesze sie ze u ciebie ok i powodzonka w szukaniu pracy.
Czarna co kupilas na zajaczka dla Samika? bo ja nie mam pomysłu co kupic maciejkowi.
Wiola podziwiam ze masz czas na sprzatanie przy dwóch tygryskach :-)
Dagmara ogromne gratulacje. Mam brata przemka - metalowca oby twój Przemuś nie poszedł w jego slady. hahaha
Martynka powodzonka. bedzie dobrze. i dobrze ze zdecydowałaś sie na wyjazd do teściowki.

Miłego dzionka. zmykam do dzieciaków .

reklama
Hej. Ja u tesciow. Tu wielkie porzadki a ja sobie siedze na dupce :-D Rafał od wczoraj mnie na krok nie odstepuje, nawet do łazienki czy kibelka za mną chodził, spał wtulony we mnie i nawet w nocy siku isc nie moglam...Na dzien dobry sie wczoraj wtulił, powiedział ze mnie kocha i ze tesknił, wiec mama w piórka obrosła :-D hihi

Patrycja
Ty sie oszczedzaj i nie przesadzaj z porządkami. Ja w tym roku odpuszczam, z reszta nie wiem czy na Święta w domu bedziemy. A Ty odpoczywaj, bo skonczycz jak ja i Marma z jakims fenoterolem... Sama piszesz ze wieczorami brzuch sie stawia, wiec uwazaj na siebie i gon Krzyska do roboty...
Ja juz ostatnio wymiekam, postoje albo pochodze za dlugo i jest wielki bol kregoslupa i dziwny bol brzucha, wiec odpuszczam i czekam na godzine 0...

Do góry