reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Rozprawilam się z ostatnim oknem, poprawiłam wcześniejsze, poprałam i poprasowałam firanki, umyłam podłogi, posprzątałam w szafie M (masakra), u Hanki w Pokoju (nowe przemeblowanie) i już padam na twarz...Do finiszu została mi kuchnia, której nielubię sprzątać.

Siostrzenica ma ospę, więc czekam na kropki u Hanki...
Druga siostrzenica się przeprowadza, bo sis robi sobie remont przed Świętami (swoja drogą cudowny pomysł robic to akurat przed świętami), a wogóle to chyba sie wszystkim wydaje ze mam kupe czasu skoro do pracy nie chodzę, a ja nie mogę sie za swoje sprtawy jakoś zabrac.

reklama
Hej dziewczyny serdecznie pozdrawiam. U nas znowu zimno. Antos dostał sie do przedszkola i chodzi dumny i szczesliwy.

Kaka zazdroszcze porzadków nie ma czasu i niestety w tym korzystam z pomocy.

Wiola GRATULACJE DLA STASIENKA . DUZY CHŁOPACZEK JUZ. CZAS LECI SZYBKO ZANIM SIE OBEJRZYSZ A JUZ BEDZIE RACZKOWAŁ , CHODZIŁ.

MIŁEGO WIECZORKU

Ja własnie skończyłam i wydrukowałam ostatnią pracę, więc z tym mam już spokój... Umówiłam się z teściową i jutro po pracy po mnie przyjedzie, ale ma dniówkę, więc dopiero wieczorem. Dla mnie ok jeszcze sobie pranko zrobie i spakuje pare rzeczy do nich.

wryyy napisałam posta i zamknęłam stronę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jak bezrobotna dzionek miałam bardzo pracowity i dobrze że nastała cisza nocna bo pewnie dalej bym walczyła:-D:-D:-D ale mam tak zawsze przed @ i czasami zaluje że jest tylko raz w miesiącu:-D:-D
Mój maluszek zaliczył dziś pierwszą wizytę u stomatologa i byłam w szoku bo sam usiadł na fotel ładnie pokazał uzębienie i choć jedyny nie wdal się w mamusię i ma zdrowiutkie ząbki!!!! za pół roku kontrola;-)
Jutro znów zapowiada się mrówczy dzionek dlatego gotuję właśnie obiadek ;-)
No nic spadam na allegro zamówić zajączki dla moich maluszków jak zwykle na ost chwilę:baffled:

Malena no witaj witaj i zaglądaj w miarę możliwości:tak::tak::tak:

Wiola ehhh ta złosliwość rzeczy martwych:dry::dry:

Karolka ehhh znam to a stwierdzenie: przecież Ty nie pracujesz wiec masz sporo czasu na ........ :sorry2:

Agamir gratki dla Antosia

Martyna bdb pomysł z zamieszkaniem u teściowej, a mają tam neta:-p:-p:-D:-D:-D

Marma cudowny post pełen miłosci szczęścia i zadowolenia. Oby każdy dzień był taki jak opisujesz!!!!

Trina ja juz nie trzymam kciuków bo chyba pecha przynoszą :-:)-:)-:)-( ale życzę jak najszybszego ....;-);-);-)

Mają neta, tylko bede musiała sie bic o dostanie do kompa z Patryka siostra i bratem, no ale Sylwia do południa w szkole, wiec ok :-D hehe
A z reszta jeszcze nie wiem czy laptopa nie wezme, bo musze miec dostep do konta i tez zamowic prezent dla Rafała i rachunek za tel. zaplacic, tylko czekam na przelew od P, dzisiaj wpłacił, wiec mam nadzieje ze jutro bedzie.

Marma jak bedziesz miała chwilke opisz akcje porodową :-)

Hej,
Ja pociągajaca jestem, choc teraz czuje sie lepiej niz wieczorem, mimo że nocka taka sobie. Nie moglam spac, a jak juz zasnęłam to płytki sen z głupimi majakami. Wczoraj jak wiozłam młodego do domu, to na waskiej uliczce, przy mijance z innym samochodem, zaparkowanemu lusterko oberwałam :dry: zostawiłam nr tel do M za wycieraczką. Moze za uczciwa jestem... Ale pamietam, że jak mi drzwi ktos wgniótł na parkingu i zwiał, to fajnie nie było. Facet dzwonił juz do niego, był chyba zdziwiony. Ma się zastanowic czy chce z ubezpieczenia czy kasę do łapki. Nam to drugie bardziej odpowiada, bo M zniżek nie traci.
Poza tym Macio tez sie dostał do przedszkola, co prawda nie pierwszego wyboru, ale za to tuz obok mojego nowego miejsca pracy (przenieślismy sie w zeszłym tyg), wiec pewnie będziemy razem autobusem jeździc :tak:
Czarna - dzieki
Martynka - super, że sie przeprowadzasz, bardzo dobry pomysł
Malena - odwiedzaj nas częściej
Kaka - może z rozpedu i u mnie posprzątasz ;-) ja nic nie zrobiłam i chyba nie zrobię :-( świeta spedzamy na ranczu
Wiola - słodkie
Agamir - a jakie przedszkole? Mój nr 25 na Boya-Żeleńskiego, przy placu Unii

hejka ja już siedze w porządkach, góra prawie-prawie- zostało tylko to co M musi zrobić i został mi dół, naszczescie szalenstw gotowania u nas na te swieta nie ma, mam nadzieje ze bedzie pogoda bo chodzi za mną kociołek i gril

trina ja tez po nieprzespanej nocce

reklama
Do góry