reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
dorotka a mi sie śniło że ukuszył mi się cały ząb i nie miałam gdzie iść bo przez weekend wszystk zamknięte, zresztą teraz mam straszie realne sny.
kakato ładnie się wybawiłaś
U mie dopiero popołudniu przestało padać, połaziliśmy po dworze a na klacje zrobilśmy grila, zaraz zmykam spać, bo padam.
kakato ładnie się wybawiłaś
U mie dopiero popołudniu przestało padać, połaziliśmy po dworze a na klacje zrobilśmy grila, zaraz zmykam spać, bo padam.
Cześć Dziewczyny
U mnie piękne słoneczko za oknem
i miejmy nadzieję, że tak już będzie do konca dnia. Planujemy dzisiaj pojechać albo do teściówki - choć jeszcze nie wiem, czy dziś przypadkiem nie pracuje
, albo do rodziców na grilla. Tak czy tak będzie miło
Wczoraj napiłam się zimnego mleka z lodówki i coś mnie gardło szczypie. Mam nadzieje, że nie będzie z tego kataru.
U mnie piękne słoneczko za oknem

Wczoraj napiłam się zimnego mleka z lodówki i coś mnie gardło szczypie. Mam nadzieje, że nie będzie z tego kataru.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny u mnie dzis juz trochu lepiej
ale boje sie ze w kazdej
chwili moze sie to zmienic
.
Zab jak narazie mniej boli a to dziaslo mam straszne jest ono czerno czerwone
i wielkie i grube ,spuchniete
az sie boje w poniedzialek dentysty bo bez znieczulenia sie raczej nie obedzie a jak bedzie chciala wbic mi znieczulenia czyli
igle w to bolace dziaslo to ja umre
.
Ja bym sobie gdzies jutro z M pojechala ale nie wiem jak sie bede czula ,
nie wiem ile kasy bedziemy mieli i nie wiem czy autobusy jezdza jutro
.
No ale postaram sie czegos dowiedziec i cos wymyslec
.
Ide lezec milego dnia a ja dzis sama w domu
u mnie sloneczko.pozniej
na spcer z psem pojde.Do pozniej

chwili moze sie to zmienic

Zab jak narazie mniej boli a to dziaslo mam straszne jest ono czerno czerwone
i wielkie i grube ,spuchniete

igle w to bolace dziaslo to ja umre

Ja bym sobie gdzies jutro z M pojechala ale nie wiem jak sie bede czula ,
nie wiem ile kasy bedziemy mieli i nie wiem czy autobusy jezdza jutro

No ale postaram sie czegos dowiedziec i cos wymyslec

Ide lezec milego dnia a ja dzis sama w domu

na spcer z psem pojde.Do pozniej
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
cześć u mnie też słoneczko
Mam pytanie czy ktoś może wie coś o półpaśću, moja mama jest teraz na to chora i ja się boję żeby nie złapać
Ja nic nie wiem niestety na ten temat

to sie czegos dowiesz

Ja ide do sklepu bo jestem i glodna i niedobrze mi rownoczesnie

sie one ciagly do 15 tygodnia ciazy

Widze ze wszystkie dziewczyny w rozjazdach .
ppatqa
Październikowe mamy'08
dzwoniłam do gina i pytałam, jak złapie może byc problem, więc unikam mamy, ustaliliśmy że my z M i ojciec korzystamy z łazienki w domu a mama na zakładzie, no i goyujemy osobno, w dwóch kuchniach, dobrze że całe socjalne mamy też na zakładzie a zaklad jest przy domu. Gin kazał unikać kontaktu, ostro o higiene w kuchni i łazience. Z nerwów rycze i boli mnie głowa.
Ewele mały czy duzy śłub - i tak będzie mnóstwo emocji i kupa stresuUważaj na siebie. Sukienka już wybrana??
ślub spory ok130 osób, a sukienka to jeszcze nie, bo to jeszcze ponad rok

Byłam dziś na USG moja dzidzia jest duza

Witam
Normalnie ale sie steskniłam za wami
ogólnie było gicior dużo śmiechu i pełen luz
Była tam tez ciotka u teściów i my tak ciage o ciazy dziedzi itp a ona tak mi sie bacznie przygladała i chyba zakumała ze jestem w ciazy
albo tesciówka powiedziała
kaka super ze sie wybawiałaś ale miałam jakies takie przeczucie ze napewno do północy nie przetrwasz
Dorotka dużo zdrówka i sily życze;-)
ewela ja bym czekała do daty tak jak ustaliliscie. W koncu to wasz slub a nie rodziców
ppatqa półpasiec to dość poważna choroba. Ale jezeli bedziecie ładnie przestrzegać tego co mówił gin bedzie dobrze;-) mój brat kiedyś miał i nikt wiecej nie załapał:-(
Normalnie ale sie steskniłam za wami

kaka super ze sie wybawiałaś ale miałam jakies takie przeczucie ze napewno do północy nie przetrwasz

Dorotka dużo zdrówka i sily życze;-)
ewela ja bym czekała do daty tak jak ustaliliscie. W koncu to wasz slub a nie rodziców
ppatqa półpasiec to dość poważna choroba. Ale jezeli bedziecie ładnie przestrzegać tego co mówił gin bedzie dobrze;-) mój brat kiedyś miał i nikt wiecej nie załapał:-(
reklama
Podziel się: