reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
dorotka a mi sie śniło że ukuszył mi się cały ząb i nie miałam gdzie iść bo przez weekend wszystk zamknięte, zresztą teraz mam straszie realne sny.
kakato ładnie się wybawiłaś
U mie dopiero popołudniu przestało padać, połaziliśmy po dworze a na klacje zrobilśmy grila, zaraz zmykam spać, bo padam.
kakato ładnie się wybawiłaś
U mie dopiero popołudniu przestało padać, połaziliśmy po dworze a na klacje zrobilśmy grila, zaraz zmykam spać, bo padam.
Cześć Dziewczyny
U mnie piękne słoneczko za oknem i miejmy nadzieję, że tak już będzie do konca dnia. Planujemy dzisiaj pojechać albo do teściówki - choć jeszcze nie wiem, czy dziś przypadkiem nie pracuje, albo do rodziców na grilla. Tak czy tak będzie miło
Wczoraj napiłam się zimnego mleka z lodówki i coś mnie gardło szczypie. Mam nadzieje, że nie będzie z tego kataru.
U mnie piękne słoneczko za oknem i miejmy nadzieję, że tak już będzie do konca dnia. Planujemy dzisiaj pojechać albo do teściówki - choć jeszcze nie wiem, czy dziś przypadkiem nie pracuje, albo do rodziców na grilla. Tak czy tak będzie miło
Wczoraj napiłam się zimnego mleka z lodówki i coś mnie gardło szczypie. Mam nadzieje, że nie będzie z tego kataru.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny u mnie dzis juz trochu lepiej ale boje sie ze w kazdej
chwili moze sie to zmienic .
Zab jak narazie mniej boli a to dziaslo mam straszne jest ono czerno czerwone
i wielkie i grube ,spuchniete az sie boje w poniedzialek dentysty bo bez znieczulenia sie raczej nie obedzie a jak bedzie chciala wbic mi znieczulenia czyli
igle w to bolace dziaslo to ja umre .
Ja bym sobie gdzies jutro z M pojechala ale nie wiem jak sie bede czula ,
nie wiem ile kasy bedziemy mieli i nie wiem czy autobusy jezdza jutro .
No ale postaram sie czegos dowiedziec i cos wymyslec .
Ide lezec milego dnia a ja dzis sama w domu u mnie sloneczko.pozniej
na spcer z psem pojde.Do pozniej
chwili moze sie to zmienic .
Zab jak narazie mniej boli a to dziaslo mam straszne jest ono czerno czerwone
i wielkie i grube ,spuchniete az sie boje w poniedzialek dentysty bo bez znieczulenia sie raczej nie obedzie a jak bedzie chciala wbic mi znieczulenia czyli
igle w to bolace dziaslo to ja umre .
Ja bym sobie gdzies jutro z M pojechala ale nie wiem jak sie bede czula ,
nie wiem ile kasy bedziemy mieli i nie wiem czy autobusy jezdza jutro .
No ale postaram sie czegos dowiedziec i cos wymyslec .
Ide lezec milego dnia a ja dzis sama w domu u mnie sloneczko.pozniej
na spcer z psem pojde.Do pozniej
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
cześć u mnie też słoneczko
Mam pytanie czy ktoś może wie coś o półpaśću, moja mama jest teraz na to chora i ja się boję żeby nie złapać
Ja nic nie wiem niestety na ten temat ale mysle ze jak poszukasz cos na necie
to sie czegos dowiesz.
Ja ide do sklepu bo jestem i glodna i niedobrze mi rownoczesnie ,a w domu nic nie mam do jedzenie .Ja mam nadal mdlosci i wymioty i nie sadzilam ze beda
sie one ciagly do 15 tygodnia ciazy.
Widze ze wszystkie dziewczyny w rozjazdach .
ppatqa
Październikowe mamy'08
dzwoniłam do gina i pytałam, jak złapie może byc problem, więc unikam mamy, ustaliliśmy że my z M i ojciec korzystamy z łazienki w domu a mama na zakładzie, no i goyujemy osobno, w dwóch kuchniach, dobrze że całe socjalne mamy też na zakładzie a zaklad jest przy domu. Gin kazał unikać kontaktu, ostro o higiene w kuchni i łazience. Z nerwów rycze i boli mnie głowa.
Ewele mały czy duzy śłub - i tak będzie mnóstwo emocji i kupa stresu Uważaj na siebie. Sukienka już wybrana??
ślub spory ok130 osób, a sukienka to jeszcze nie, bo to jeszcze ponad rok
Byłam dziś na USG moja dzidzia jest duza serduszko jest zdrowe ma 4 komory, machała rączkami i nóżkami, to było niesamowite az łezki mi poleciały, szkoda że jeszcze nieznam płci dzidzi ale ciesze sie że jest zdrowa, wracałam dzis do domku, a tak lał deszcz i wywróciłam sie bo poślizgnełam sie na błocie:-( dobrze ze na dupe, rozryczałam sie ze złosci, mam nadzieje ze nic dzidzi sie niestało:-(
Witam
Normalnie ale sie steskniłam za wami ogólnie było gicior dużo śmiechu i pełen luz Była tam tez ciotka u teściów i my tak ciage o ciazy dziedzi itp a ona tak mi sie bacznie przygladała i chyba zakumała ze jestem w ciazy albo tesciówka powiedziała
kaka super ze sie wybawiałaś ale miałam jakies takie przeczucie ze napewno do północy nie przetrwasz
Dorotka dużo zdrówka i sily życze;-)
ewela ja bym czekała do daty tak jak ustaliliscie. W koncu to wasz slub a nie rodziców
ppatqa półpasiec to dość poważna choroba. Ale jezeli bedziecie ładnie przestrzegać tego co mówił gin bedzie dobrze;-) mój brat kiedyś miał i nikt wiecej nie załapał:-(
Normalnie ale sie steskniłam za wami ogólnie było gicior dużo śmiechu i pełen luz Była tam tez ciotka u teściów i my tak ciage o ciazy dziedzi itp a ona tak mi sie bacznie przygladała i chyba zakumała ze jestem w ciazy albo tesciówka powiedziała
kaka super ze sie wybawiałaś ale miałam jakies takie przeczucie ze napewno do północy nie przetrwasz
Dorotka dużo zdrówka i sily życze;-)
ewela ja bym czekała do daty tak jak ustaliliscie. W koncu to wasz slub a nie rodziców
ppatqa półpasiec to dość poważna choroba. Ale jezeli bedziecie ładnie przestrzegać tego co mówił gin bedzie dobrze;-) mój brat kiedyś miał i nikt wiecej nie załapał:-(
reklama
Podziel się: