reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ewela wiem ze sie martwisz ale moze boli cie to tylko z tego upadku czyli ze
sie potuklas ale jak sie niepokoisz to zadzwon do gina
ja wiem zer bedzie oki
.
Czarna fajnie ze sie wybawilas
i dziekuje za dobre slowa
.
Ja od 5 ostatnich dni dzis czuje sie najlepiej
i mam nadzieje ze tak pozostanie
Dzis pozniej wybieram sie do restauracji z M .Trzeba gdzies wyjsc
sie potuklas ale jak sie niepokoisz to zadzwon do gina

Czarna fajnie ze sie wybawilas

Ja od 5 ostatnich dni dzis czuje sie najlepiej

Dzis pozniej wybieram sie do restauracji z M .Trzeba gdzies wyjsc

Andzia 21
Październikowe mamy'08
Mnie to ostatnio dość często bola jajniki i czasami brzuch ale myśle ,że to od rożciągania tego wszystkiego...
A jak rano wstaje to mam brzuch taki jakbym jakiś balon połkneła... :-)
A jak rano wstaje to mam brzuch taki jakbym jakiś balon połkneła... :-)
wow ale tu pusto
ewela ja jak była z Laura w 6 miesiacu upadłam. Fakt natyle rozsadnie ze osłoniłam brzuchol. bo leciałam przodem. Trzez mnie pozniej pobolewał brzusio ale były to raczej nerwy;-)Ale jezeli ból sie bedzie dłużej utrzymywał lepiej to sprawdzic;-)
kulfon pochwal sie tuniczkami. Mnie w przyszłym tyg tez czekaja juz zakupy ciązowe
dorotka1234..... mam nadzieje ze juz tak do konca bedziesz sie dobrze czuła.
Andzia mnie tez pobolewa wsio. I jezeli nie sa to bardzoooo silne bóle nie ma co sie martwic. A najlepiej porozmawiac o tym z lekarzem na wizycie;-)
A ja dziś dałam plame na całej lini...........
Poszłam sobie w najlepsze na zakupy. Bo zero pieczywa i artykułów na obiadek dla dzieci a tu ZONK
ZAPOMNIAŁAM ZE DZIŚ 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie dobrze chociaz koło mnie był czynny mały sklepik i mleko kupiłam i słoik pulpetów
ale pieczywa nadal niemam:-(
No nic wygrzebałam jakies pyrki w domku wiec dzieci o biadek beda miały. A my stare konie i tak niebedziemy jedli bo idziemy do mojego szwagra na ur. Wiec sie najemy

A musze sie wam pochwalic ze mam juz typowy ciązowy brzusio
w przyszłym tyg bedzie fota;-)

ewela ja jak była z Laura w 6 miesiacu upadłam. Fakt natyle rozsadnie ze osłoniłam brzuchol. bo leciałam przodem. Trzez mnie pozniej pobolewał brzusio ale były to raczej nerwy;-)Ale jezeli ból sie bedzie dłużej utrzymywał lepiej to sprawdzic;-)
kulfon pochwal sie tuniczkami. Mnie w przyszłym tyg tez czekaja juz zakupy ciązowe

dorotka1234..... mam nadzieje ze juz tak do konca bedziesz sie dobrze czuła.
Andzia mnie tez pobolewa wsio. I jezeli nie sa to bardzoooo silne bóle nie ma co sie martwic. A najlepiej porozmawiac o tym z lekarzem na wizycie;-)
A ja dziś dałam plame na całej lini...........
Poszłam sobie w najlepsze na zakupy. Bo zero pieczywa i artykułów na obiadek dla dzieci a tu ZONK
ZAPOMNIAŁAM ZE DZIŚ 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie dobrze chociaz koło mnie był czynny mały sklepik i mleko kupiłam i słoik pulpetów

No nic wygrzebałam jakies pyrki w domku wiec dzieci o biadek beda miały. A my stare konie i tak niebedziemy jedli bo idziemy do mojego szwagra na ur. Wiec sie najemy

A musze sie wam pochwalic ze mam juz typowy ciązowy brzusio

zawadka
Październikowe mamy'08
Witam:-)
serdecznie Was wita po długaśniej przerwie. Tych 30 stron nie dam niestety nadrobić
. Na razie mam nadal ograniczony dostęp do kompa bo moje dziecko wymaga stałej opieki tzn jedno z nas musi byc przy nim aby czasem nie kusiło go wstawanie bo do jutra ma zakazane. W środe wracam do pracy na jakis miesiąc półtora więc powinnam być na bieżąco
Siedzenie w domu to jest cięzka sprawa bo non stop się wyszukuje co by sie zjadło
ale juz w pon rusze na spacerek to troszke spalę te zjedzone kalorie. Byłam u gina i wizyta była krótka, posprawdzał szyjke - OK, i prace serduszka dziecka i tez było Ok. Następne tym razem gruntowne badanie 21.05.
Przepraszam,ze taki egoistyczny ten post ale od środy się poprawię
życze miłego i spokojnego weekendu
pozdrawiam serdecznie
serdecznie Was wita po długaśniej przerwie. Tych 30 stron nie dam niestety nadrobić

Przepraszam,ze taki egoistyczny ten post ale od środy się poprawię

życze miłego i spokojnego weekendu
pozdrawiam serdecznie
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
HEJ
Czarna wiesz jakos nie chce mi sie wierzyc ze juz moge sie dlugo dobrze czuc hihih
choc na dzisiejszy dzien nie moge nic zlego powiedziec
.
Bylam z M na obiedzie w nowej restauracji a pozniej gdzie indziej na deserze i ledwo
dokulalam sie do domu
.Jak wracal;ismy to zaczal mnie bolec typowo brzuch ale typowo podbrzusze wiec sie nie martwie.A apropo boli to mnie czesto kuja janiki
ale to jest typowe klucie i boli mnie tez brzuch ale na samym dole czyli podbrzusze
wiec mysle ze to z rozciagania ,a czesem tez boli brzuch jak na @.Ale chyba wszystkie mamy takie bole hihih
Ewela pisz co tam z toba
Zawadka czekamy na ciebie od srody
A ja w ten czwratek co bedzie teraz na 15,20 ide do gina i starsznie sie juz nie moge doczekac ,normalnie odliczam juz dni do wizyty juz chce zobaczyc malenstwo
i wracac od gina SZCZESLIWA
Czarna wiesz jakos nie chce mi sie wierzyc ze juz moge sie dlugo dobrze czuc hihih
choc na dzisiejszy dzien nie moge nic zlego powiedziec

Bylam z M na obiedzie w nowej restauracji a pozniej gdzie indziej na deserze i ledwo
dokulalam sie do domu

ale to jest typowe klucie i boli mnie tez brzuch ale na samym dole czyli podbrzusze
wiec mysle ze to z rozciagania ,a czesem tez boli brzuch jak na @.Ale chyba wszystkie mamy takie bole hihih

Ewela pisz co tam z toba

Zawadka czekamy na ciebie od srody

A ja w ten czwratek co bedzie teraz na 15,20 ide do gina i starsznie sie juz nie moge doczekac ,normalnie odliczam juz dni do wizyty juz chce zobaczyc malenstwo
i wracac od gina SZCZESLIWA

Andzia 21
Październikowe mamy'08
czarna nie boli mnie az tak żeby panikować . Pozatym troche teraz mnie poboli to może w październiku mnie będzie mniej bolało:-)... Moja mama to mi wogóle zabrania jakiekolwiek proszki łykać jak mnie coś boli ,zeby chyba dziecku niezaszkodziło
A ja ide na wizyte 12 jak mi sie zwolnienie kończy a usg to niewiem kiedy teraz będe miała ,może prywatnie sie wybiore tyko niewiem gdzie w warszawie maja dobre...

ciesze sie dorotka ze lepiej sie czyjesz a co do boli to tez takie czasem mam i nie jest to przyjemne ale widac tak musi czasem byc wazne ze na tym sie konczy i z maludami wsio ok.!!!!:-)
Czarna to sie z tym pieczywem urzadzilas;-)
Jak mijaja wam wolne dni? mi na odpoczynku, nic ciekawego sie nie dzieje i pogoda taka se
Czarna to sie z tym pieczywem urzadzilas;-)
Jak mijaja wam wolne dni? mi na odpoczynku, nic ciekawego sie nie dzieje i pogoda taka se

reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Aha ogladala moze ktoras z was film z porodu w necie?podajcie stronke.Ja wczoraj ogladalam porody i rozwoj maluszkow w brzuszku na DISCOVERY SCIENCE super film musze sprawdzic czy odcinkowy jak tak dam znac.
Poród to chyba nic przyjemnego ,żeby oglądać...:-( Ja to wole chyba życ w niepewności i cieszyc sie tym ,że mam jeszcze troche czasu żeby sie do tego przygotować...:-)
Podziel się: