reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ewela wiem ze sie martwisz ale moze boli cie to tylko z tego upadku czyli ze
sie potuklas ale jak sie niepokoisz to zadzwon do gina ja wiem zer bedzie oki.
Czarna fajnie ze sie wybawilas i dziekuje za dobre slowa .
Ja od 5 ostatnich dni dzis czuje sie najlepiej i mam nadzieje ze tak pozostanie
Dzis pozniej wybieram sie do restauracji z M .Trzeba gdzies wyjsc
sie potuklas ale jak sie niepokoisz to zadzwon do gina ja wiem zer bedzie oki.
Czarna fajnie ze sie wybawilas i dziekuje za dobre slowa .
Ja od 5 ostatnich dni dzis czuje sie najlepiej i mam nadzieje ze tak pozostanie
Dzis pozniej wybieram sie do restauracji z M .Trzeba gdzies wyjsc
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Mnie to ostatnio dość często bola jajniki i czasami brzuch ale myśle ,że to od rożciągania tego wszystkiego...
A jak rano wstaje to mam brzuch taki jakbym jakiś balon połkneła... :-)
A jak rano wstaje to mam brzuch taki jakbym jakiś balon połkneła... :-)
wow ale tu pusto
ewela ja jak była z Laura w 6 miesiacu upadłam. Fakt natyle rozsadnie ze osłoniłam brzuchol. bo leciałam przodem. Trzez mnie pozniej pobolewał brzusio ale były to raczej nerwy;-)Ale jezeli ból sie bedzie dłużej utrzymywał lepiej to sprawdzic;-)
kulfon pochwal sie tuniczkami. Mnie w przyszłym tyg tez czekaja juz zakupy ciązowe
dorotka1234..... mam nadzieje ze juz tak do konca bedziesz sie dobrze czuła.
Andzia mnie tez pobolewa wsio. I jezeli nie sa to bardzoooo silne bóle nie ma co sie martwic. A najlepiej porozmawiac o tym z lekarzem na wizycie;-)
A ja dziś dałam plame na całej lini...........
Poszłam sobie w najlepsze na zakupy. Bo zero pieczywa i artykułów na obiadek dla dzieci a tu ZONK
ZAPOMNIAŁAM ZE DZIŚ 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie dobrze chociaz koło mnie był czynny mały sklepik i mleko kupiłam i słoik pulpetów ale pieczywa nadal niemam:-(
No nic wygrzebałam jakies pyrki w domku wiec dzieci o biadek beda miały. A my stare konie i tak niebedziemy jedli bo idziemy do mojego szwagra na ur. Wiec sie najemy
A musze sie wam pochwalic ze mam juz typowy ciązowy brzusio w przyszłym tyg bedzie fota;-)
ewela ja jak była z Laura w 6 miesiacu upadłam. Fakt natyle rozsadnie ze osłoniłam brzuchol. bo leciałam przodem. Trzez mnie pozniej pobolewał brzusio ale były to raczej nerwy;-)Ale jezeli ból sie bedzie dłużej utrzymywał lepiej to sprawdzic;-)
kulfon pochwal sie tuniczkami. Mnie w przyszłym tyg tez czekaja juz zakupy ciązowe
dorotka1234..... mam nadzieje ze juz tak do konca bedziesz sie dobrze czuła.
Andzia mnie tez pobolewa wsio. I jezeli nie sa to bardzoooo silne bóle nie ma co sie martwic. A najlepiej porozmawiac o tym z lekarzem na wizycie;-)
A ja dziś dałam plame na całej lini...........
Poszłam sobie w najlepsze na zakupy. Bo zero pieczywa i artykułów na obiadek dla dzieci a tu ZONK
ZAPOMNIAŁAM ZE DZIŚ 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie dobrze chociaz koło mnie był czynny mały sklepik i mleko kupiłam i słoik pulpetów ale pieczywa nadal niemam:-(
No nic wygrzebałam jakies pyrki w domku wiec dzieci o biadek beda miały. A my stare konie i tak niebedziemy jedli bo idziemy do mojego szwagra na ur. Wiec sie najemy
A musze sie wam pochwalic ze mam juz typowy ciązowy brzusio w przyszłym tyg bedzie fota;-)
zawadka
Październikowe mamy'08
Witam:-)
serdecznie Was wita po długaśniej przerwie. Tych 30 stron nie dam niestety nadrobić. Na razie mam nadal ograniczony dostęp do kompa bo moje dziecko wymaga stałej opieki tzn jedno z nas musi byc przy nim aby czasem nie kusiło go wstawanie bo do jutra ma zakazane. W środe wracam do pracy na jakis miesiąc półtora więc powinnam być na bieżąco Siedzenie w domu to jest cięzka sprawa bo non stop się wyszukuje co by sie zjadło ale juz w pon rusze na spacerek to troszke spalę te zjedzone kalorie. Byłam u gina i wizyta była krótka, posprawdzał szyjke - OK, i prace serduszka dziecka i tez było Ok. Następne tym razem gruntowne badanie 21.05.
Przepraszam,ze taki egoistyczny ten post ale od środy się poprawię
życze miłego i spokojnego weekendu
pozdrawiam serdecznie
serdecznie Was wita po długaśniej przerwie. Tych 30 stron nie dam niestety nadrobić. Na razie mam nadal ograniczony dostęp do kompa bo moje dziecko wymaga stałej opieki tzn jedno z nas musi byc przy nim aby czasem nie kusiło go wstawanie bo do jutra ma zakazane. W środe wracam do pracy na jakis miesiąc półtora więc powinnam być na bieżąco Siedzenie w domu to jest cięzka sprawa bo non stop się wyszukuje co by sie zjadło ale juz w pon rusze na spacerek to troszke spalę te zjedzone kalorie. Byłam u gina i wizyta była krótka, posprawdzał szyjke - OK, i prace serduszka dziecka i tez było Ok. Następne tym razem gruntowne badanie 21.05.
Przepraszam,ze taki egoistyczny ten post ale od środy się poprawię
życze miłego i spokojnego weekendu
pozdrawiam serdecznie
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
HEJ
Czarna wiesz jakos nie chce mi sie wierzyc ze juz moge sie dlugo dobrze czuc hihih
choc na dzisiejszy dzien nie moge nic zlego powiedziec.
Bylam z M na obiedzie w nowej restauracji a pozniej gdzie indziej na deserze i ledwo
dokulalam sie do domu.Jak wracal;ismy to zaczal mnie bolec typowo brzuch ale typowo podbrzusze wiec sie nie martwie.A apropo boli to mnie czesto kuja janiki
ale to jest typowe klucie i boli mnie tez brzuch ale na samym dole czyli podbrzusze
wiec mysle ze to z rozciagania ,a czesem tez boli brzuch jak na @.Ale chyba wszystkie mamy takie bole hihih
Ewela pisz co tam z toba
Zawadka czekamy na ciebie od srody
A ja w ten czwratek co bedzie teraz na 15,20 ide do gina i starsznie sie juz nie moge doczekac ,normalnie odliczam juz dni do wizyty juz chce zobaczyc malenstwo
i wracac od gina SZCZESLIWA
Czarna wiesz jakos nie chce mi sie wierzyc ze juz moge sie dlugo dobrze czuc hihih
choc na dzisiejszy dzien nie moge nic zlego powiedziec.
Bylam z M na obiedzie w nowej restauracji a pozniej gdzie indziej na deserze i ledwo
dokulalam sie do domu.Jak wracal;ismy to zaczal mnie bolec typowo brzuch ale typowo podbrzusze wiec sie nie martwie.A apropo boli to mnie czesto kuja janiki
ale to jest typowe klucie i boli mnie tez brzuch ale na samym dole czyli podbrzusze
wiec mysle ze to z rozciagania ,a czesem tez boli brzuch jak na @.Ale chyba wszystkie mamy takie bole hihih
Ewela pisz co tam z toba
Zawadka czekamy na ciebie od srody
A ja w ten czwratek co bedzie teraz na 15,20 ide do gina i starsznie sie juz nie moge doczekac ,normalnie odliczam juz dni do wizyty juz chce zobaczyc malenstwo
i wracac od gina SZCZESLIWA
Andzia 21
Październikowe mamy'08
czarna nie boli mnie az tak żeby panikować . Pozatym troche teraz mnie poboli to może w październiku mnie będzie mniej bolało:-)... Moja mama to mi wogóle zabrania jakiekolwiek proszki łykać jak mnie coś boli ,zeby chyba dziecku niezaszkodziło A ja ide na wizyte 12 jak mi sie zwolnienie kończy a usg to niewiem kiedy teraz będe miała ,może prywatnie sie wybiore tyko niewiem gdzie w warszawie maja dobre...
ciesze sie dorotka ze lepiej sie czyjesz a co do boli to tez takie czasem mam i nie jest to przyjemne ale widac tak musi czasem byc wazne ze na tym sie konczy i z maludami wsio ok.!!!!:-)
Czarna to sie z tym pieczywem urzadzilas;-)
Jak mijaja wam wolne dni? mi na odpoczynku, nic ciekawego sie nie dzieje i pogoda taka se
Czarna to sie z tym pieczywem urzadzilas;-)
Jak mijaja wam wolne dni? mi na odpoczynku, nic ciekawego sie nie dzieje i pogoda taka se
reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Aha ogladala moze ktoras z was film z porodu w necie?podajcie stronke.Ja wczoraj ogladalam porody i rozwoj maluszkow w brzuszku na DISCOVERY SCIENCE super film musze sprawdzic czy odcinkowy jak tak dam znac.
Poród to chyba nic przyjemnego ,żeby oglądać...:-( Ja to wole chyba życ w niepewności i cieszyc sie tym ,że mam jeszcze troche czasu żeby sie do tego przygotować...:-)
Podziel się: