reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Beza no to sie ciesze ze jest oki :-DFajnie tak wczesnie znac plec dziecka ja kolo 20 tygodnia sie dowiem wczesniej mi gin nie powie :crazy:.

Ja sie zdrzemnelam ale czuje sie jeszcze gorzej nie wiem czy wymiotowac czy kupe robic ,ale na szczescie jak narazie nie biegunka MASAKRA juz bym sie chciala lepiej czuc:crazy:.Wzielam czopek na wymioty i zobaczymy jak podziala:crazy:.

Zazdroszcze tym ktore sie dobrze czuja :-D

reklama
Moje kochane pożegnam sie z Wami na kilka dni. Wybiła godzina zero i zaczynam remont. Odezwe sie w poniedziałek. Będę miała o czym pisać.

Życze Wam udanych wyjazdów, wesel i odpoczynku. Dużo zdrówka dla Was i dzidziusiów.

Papatki!!

Beza co za lekarka, DO ODSRZAŁU...:szok: jak mozna tak ludzi straszyc. Ciesze sie ze wsio dobrze:))

Ja tez bylam u lekarza debila. Mówie Mu ze jestem po USG ze termin sie przesuną, a on za 5 minut mi mówi ze po badaniu ginekologicznym okresla wiek na 11-12 tyg. ale pęcherzyk ciążowy moze byc pusty... No nic tylko łeb urwac. Kiedys tez wyskoczyl jak guma z majtek, że do 3 miesiąca mozna poronic:no: szkoda słów!

Anula powodzenia!

A ja dzisiaj zastepuje kolezanke której zmarła babcia i mam podwójną zmiane od 8-20. Siedze sama jak palec i juz mnie głowa z nudów boli;)

Beza - super ze znasz juz plec dziecka !! ja cos czuje ze bedzie dziewczynka..nawet nie wiem czemu mam takie przeczucie i ciekawe jak bedzie naprawde. Najwazniejsze aby bylo zdrowe :-)

Dorotka - lecz tego zeba jak najszybciej !! w ciazy lubia sie podobno psuc :-(

A ja wczoraj bylam wreszcie znowu u gina i widzialam po raz pierwszy malenstwo!! no juz nie takie malenstwo bo ma 7,70cm, serduszko tez bije, i wszystko w najlepszym porzadku :-) Co prawda nie chcialo sie za bardzo ruszac...dopiero po jakims czasie zaczelo machac glowka, a w koncu sie zniecierpliwilo i zaczelo machac raczkami i nozkami :-)

Slyszalam ostatnio (zapomnialam sie gina zapytac) ze jak kobieta ma sporo ruchu i naraza sie na "wstrzasy" to ma wiekszy brzuch ... nie wiecie czy to prawda ????

Nie bedzie mnie tu do niedzielki wiec zycze Wam udanego weekendu !!!!!!

Czarna 79 - a ten pas ciążowy jest tylko jako ciuszek, czy spełnia jakieś funkcje?? podtrzymywanie bzucha czy coś jeszcze ?? warto mieć coś takiego?? też nie słyszałam o czymś takim wcześniej ....

Ja póki co kupiłam sobie jedną ciążową bluzeczkę, ale jeszcze jest za duża :-( aczkolwiek chyba niedlugo będę musiala się zastanowić nad spodniami, bo przez ostatni tydzień trochę się ... powiększyłam !! !! !!

beza mój Boże co za lekarz.Takim debilom powinni odbierac prawo wykonywania zawodu.Strasznie ci zazdroszczę ,że już znasz płec.Ja poznam swojego dzidziusia dopiero 26 maja .powidz gdzie byłas na usg. Ja chodzę do lekarza z matki polki ponoc jest dobry w usg ale zawsze dobrze miec namiary na kogoś jeszcze.

Hej panienki ja miałam dzis robić urolpik od domowych obowiazków ale nie udalo się( jak zwykle:-p)

Beza nie lubie takich panikar choc moja ginka po troszku tez ma cos z panikary:-p Najważniejsze ze wszytko sie wyjaśniło i jest dobrze. zdrówka dla synka
I gratuluje SYNKA:rofl2::-) Ja juz tez chce poznac płeć:-p

Anula udanego weekendu i dużoooooooo odpoczynku:laugh2:

Aniaaa nie wiem jakie ma zastosowanie ten pas mozna w opisie poczytac. Często to sie nosi jak sie neichce kupowac zbyt wielu ciuszków ciążowych a bluzeczki za krótkie:laugh2:Ja osobiscie takowego nie miałam ale u wielu dziewczat widziałam;-)

K@siek 12h w robocie??????? wow podziwiam.

Minisia jak badania mam nadzieje ze wszytsko dobrze wyszło:tak:

reklama
Czesc dziewczyny! pewnie juz śpicie ale rano odczytacie>Nie moglam wczesniej napisac bo mialam gosci i nie mialam okazji podejsc do kompa.Moj M niestety musi polozyc sie do szpitala:-( a wiec od poniedzialku bede sama w domku.Juz mi sie chce wyc z rozpaczy!!!!!!!!!!!!!!!! dzis w szpitalu nic konkretnego mi nie powiedzieli,dopiero w poniedzialek poloza go na badania specjalistyczne aby znalezc przyczyne zlego wyniku na zdjeciu pluc:-(Pojechalam prywatnie do specjalisty i ta nas uspokoila ze to raczej nic powaznego,ze to moze pozostalosc po przeziebieniu albo blad w zdjeciu jednak badania na oddziale sa konieczne i bez tego ani rusz!!!!!!!!!!!!!!:no:To mnie przeraza! Dorota1-9 trzymaj sie choruszku!bedzie o.k!!!!!

Do góry