reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

minisia skoro nie położyli twojego M od razu tylko po weekendzie ,to znaczy że to nic tak pilnego.Dobrze że pojechaliście prywatnie na wizyte ,mam nadzieje ,że to was trochę uspokoiło.Choc to na pewno i tak stres.Uszy do gory będzie dobrze.

Zyczę wam fajnego weekendu dziewczyny bo ja wrócę pewnie dopiero w niedzielę.Jutro wsiadamy bez żadnego planu w samochód i zobaczymy co z tego będzie.Mam nadzieje ,że nie skończy sie na wizycie u teściów he he he .

reklama
Minisia podpisuje sie pod tym co napisała Mafa:-p Napewno to nic groźnego skoro nie położyli go od razu.

Mafa pewnie juz w drodze do.....? :-D

My ruszamy dopiero po obiadku, który zaraz ide zrobić a jeszcze musze nas spakowac:rofl2: Tak wiec panieneczki do jutra wieczorka:-p

Czesc dziewczyny :tak:

Minisia 3 mam kciuki wszystko sie dobrze ulozy :tak:.

Ania ja chodze regularnie do dentysty i wlasnie ten co mnie boli to robila mi go juz
2 razy a teraz w poniedzialek 3 podejscie do tego samego zeba :crazy:.W tym zebie boli mnie podniebienie cos mi sie tam zrobilo i boli strasznie:crazy:.

U mnie dziasiaj ciut ciut lepiej choc mogloby byc jeszcze lepiej,ale nie jest
tak zle jak wczoraj :rofl2:.
Od rana i wogole cala noc bolal zab ,oklady zimne na niego sobie robilam ,
dopiero po 3 usnelam a tak to sie meczylam :crazy:.Teraz dalej boli zab ale mniej i
doszedl mi bol brzucha jak na @ ale to pewnie z rozciagania :rofl2:.

Fajnie wszystkie sobie gdzies jedziecie a ja sama w domu z mama bo chlopy w
pracy , a pozatym pewnie nigdzie nie pojedziemy nawet na weekend:crazy:.

miał być spacer, wyjazd a siedzimy w domku bo deszcz pada. Po południu miał być gril ale nie wiem czy pogoda sie uspokoi, a altanka jeszcze nie stoi.

Hej dziewczyny...co to za smuty. Fakt, pogoda nas tak zupełnie nie rozpieszcza.

Wesele było udane:) Nie spadła ani kropla deszczu. Wytańcowałam się za wszystkie czasy a o 22 padłam i wrócilismy do domu heheheh

Za to wstałam koło 8mej i upiekłam drożdżowe z jabłkami. Potem 14stej byłam na działce u rodziców ale przegoniła nas burza. Zrobiłam dzis na obiadek mielone z kaszą oraz marchewka z groszkiem...pycha. A teraz będę się lenić bo M do pracy a ja sobie jakis film obejrzę:)

Pozdrawiam Was ciepło:)

Dzieki dziewczyny za mile słowa! życze udanego weekendu chodz pogoda do d...!moze jutro bedzie lepiej;-)ja tez nigdzie sie nie wybieram ma fajnie kolo domku, duza dzialka,grill, las tylko pogoda musi byc! Dzis moj tata ma urodzinki a wiec duuuuzo pysznego jedzonka;-) Tez ide ogladac jakis film a wieczorkiem maz obiecal mi kapiel taka z duza iloscia piany i malutka lampke czerwonego winka:-)Zajrze wieczorkiem tak po 19.Pa pa
dorota ty bidulko mam przerabane daje ci popalic ta ciaza?ale na koncu tej drogi bedzie nagroda-śliczne malenstwo ktore wszystko wynagrodzi:tak:

hej dziewczynki!my cały dzień spędzamy na tarasie, bo na spacer nie ma co iść, Raz pada, a za chwilę świeci słońce!
Nie będziemy ryzykować.
Poza tym korzystamy z wolnego dnia na wypakowanie reszty rzeczy z przeprowadzki, idzie nam to jak krew z nosa!!
Mafa ja chodzę do dr dudarewicza, przyjmuje na kamińskiego.
Tutaj możesz sobie o nim poczytać Dr n med Lech Dudarewicz
Ja uważam, że naprawdę warto!

Hej dziewczyny witam po dwudniowej nieobecności, Minisia wszystko bedzie dobrze dziewczyny mają racje, trzymam kciuki.
Mam juz zamówiona sale na wesele i zespół :tak:hihihi śmieszy mnie to wszystko i zarazem przeraza, życie obróciło mi sie o 180 stopni:tak:data 11.07.2009, jednak moi rodzice nadal sie upierają przy cichym szybkim ślubie teraz. Miłego weekandu, bawcie sie dobrze i odpoczywajcie:tak:

Ewele mały czy duzy śłub - i tak będzie mnóstwo emocji i kupa stresu:) Uważaj na siebie. Sukienka już wybrana??

reklama
Kaka ciesze sie ze wesele udane i ze wybawialas sie fajnie :-D

Minisia masz racje ta ciaza daje mi w kosc i to strasznie bo u mnie zawsze
cos musi byc :wściekła/y: ,ale na szczescie na koncu tej drogi tak jak napisalas bedzie juz
tylko radosc i piekna moja DZIDZIA :-D.

Ja juz mam dosc tego dnia choc nie byl on taki zly jak wczoraj ale wiecie ja juz
mam 3 dni wyciete z zyciorysu i jestem juz tak strasznie tym zmeczona :crazy:.
Po 20 kolo 20,30 pojde spac ale nie wiem ile przespie :crazy:.

Dobrej nocy zycze

Do góry