reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Martynka ja też Ci radzę pisz tę pracę:tak:

A moja malutka leży i ma dość wysoką gorączkę 38,5 stopnia, podałam jej znow nurofen, ona tak ma co jakiś czas przez dwa trzy dni gorączka i koniec, mam nadzieję że teraz też jej szybciutko przejdzie, a jutro z przedszkola pewnie nici...
Po szkole pojechałyśmy Karolinie nowy plecak kupić, to tak w ramach prezentu na urodziny, tyle, że chciałam aby sama go sobie wybrała.
A w niedzielę jej robimy przyjęcie, bo jej urodziny wypadają w wielką sobotę, to postanowiliśmy zrobić troszkę wcześniej. Moja córa skończy już 9 lat:szok:

reklama
Hello
ależ u nas dziś było piknie balkon otworzony na roścież REWELKA!!!! I chyba pożegnaliśmy się już z wózkiem na stałe:))) bynajmniej od 3 tyg nie uzywamy;-)
Kopnijcie mnie w dupe za chwilke wielkanoc a ja musze przedpokój zrobic nie wspominając o porządkach i jakimś żarciu:-D:-D:-D
I kiecke dla Laury uszyć:szok::szok: ehhh

Ulka narazie walczymy z sikaczami tydz z hakiem ale nie ma bata nie poddam się tym bardziej że jak zakładam pieluche na spacer czy sen (oczywiscie nie nocny) to ściągam suchą:tak::tak:
I zdrowka dla Lenki!!!!

Martyna mmmm czyżby czyżyk:-p:-p:-p:-p

Pati ja natomiast nie wiem co to znaczy odejście wód:-D:-D:-D:-D a ze skurczami jedziesz jak masz regularne co 7-5 min zależy od szpitali:tak:

Magda ino mozna być piękniejszym :-p:-p:-p masz dowód na fotkowym:-D:-D:-D jak uczulenie Stasia??? Jak budowa????

Karolka wiesz cos więcej o malutkiej???

Martynka - czyżby,czyżby :-) lepiej tak jakmówiądziewczyny,pisz prace
Magda - zazdroszcze,zazdroszczę. Chyba się też musze wybrać do fryzjera ;-)
Ula - zdrówka dla Lenki

U na kopiuj wklej. M dziś wrócił,wiec Macio był na jego głowie,a ja odpoczęłam
Zaszalałam dzis i w aptece kupiłam krem antycelulitis Vichy - a co,niech mam cos od życia :sorry2: w końcu niedługo wakacje i musze jakoś wyglądac.
Wracam do starych wymiarów. Dziś do pracy założyłam stary żakiecik rozmiar 36 :-p. Ja zawsze byłam niewymiarowa i górę miałam S a dół M. OCzywiście dopóki nie przytyłam :-) ale nierówne proporcje pozostały. Jestem klasyczną gruchą :cool2:

Trina ale miło się wbić w 36 nie??
Sama rozmiarówka jest nierówna ja mam ubrania w rozmiarze 36-40:-D. I te 40 to zwykle tez na dole.

Lilka żyje. Stan trochę lepszy ale dalej niewesoło. Dziękuję w imieniu rodziców za modlitwę.

Hej, u nas Lenka dziś wstała jak skowronek, i poszła do przedszkola no więc ja sama w domku!!
Posprzątałam a teraz zrobiłam kawusię i zasiadłam że może któraś z Was ze mną też wypije:tak:

hejka
od rana u nas super grzało słonko teraz coś pochmurno mam nadzieję że nie bedzie padać mimo zapowiedzi bo pranko na balkonie!!!
Ja wróciłam od naszej Karolki i coś te nasze dzieci nie mogą się do gadać co to będzie w małżeństwie???:-D:-D:-D:-D

Trina no no no pięknie GRATULACJE oby tak dalej:)))

Ulka troche późno ale stukam się kawusią:)) i fajnie ze Lenka tak szybko zdrowieje:)))

Karolka ufff oby teraz z Lilką było tylko lepiej!!!

Minisia Martyna urodzi 25:))

Hej :-)
U mnie sie wszystko w nocy uspokoiło i teraz jest cisza, wiec to tylko treningi mojej macicy :-D Ale dobrze bo jeszcze 2 prace mam do napisania :-) hihi
Ja wlasnie zjadłam obiadek i mysle jak tu sie z tesciowa dogadac czy ma mi przywiezc jutro Rafała czy mam tam jechac... Ehhh
Czarna nieeee ja juz mam dosc... Chociaz w sumie juz mi nie robi i sie nie spieszy... Jakos wytrzymam te kilka dni... W kazdym badz razie juz niedługo... Najgorsza ta niewiedza kiedy to nastapi i ze moze byc w najmniej oczekiwanym momencie... heh

reklama
Do góry