reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A u nas wiosenne porządki;-) I przemeblowanie. Uwielbiam to;-) Tyle, ze kombinacji coraz mniej ehh
W pracy ukrop. Z mojego pomysłu nieci;-/ poniekąd ale...jeszcze nic nie zdradzę;-) Za to mam nowe nadzieje ale też nic nie powiem heheheh
Marma moze w kolejny poniedziałek??

Minisia jak już tyle wytrzymuje to pewnie cały lot da radę!

reklama
witam u nas jako tako, dają mi sie już we wznaki kilogramy i zgaga, a tak pozatym pogoda ładna to korzystamy

karola co taka tajemnicza jestes? napisz nam tu czarownico a nie trzymasz w niepewnosci

a ja zaczynam miec pierwsze problemy z dzieciakami typu klotnie kolezenskie i doradzanie jak ma postapic z kolezanka ktora ma zle zachowanie itp naprawde ciezko jest ... dopiero teraz widze ze najgorsze przede mna do teraz to byl pikus bo czlowiek martwil sie o to by miala co jesc i ubrac a teraz musisz byc wszystkim matka, przyjaciolka i nauczycielem ehh zycie...

Witajcie!!!
Zajrzalam do Was po strasznie dlugim czasie i jestem w szoku ze Wy wciaz takie aktywne na tym watku.Widze ze niektore pazdziernikowe maluchy maja juz nowe rodzenstwo:)Super bylo Was poczytac i fajnie ze macie czas sie wciaz udzielac.Pozdrawiam goraco wsyztskie mamusie ktore mnie jeszcze pamietaja:)

to dobrze:)
A u nas wszystko w porzadku, Nicole zaczela chodzic do przedszkola, my wciaz w Anglii, chociaz coraz bardziej mi teskno za Polska.Troche samotnosc mi tu dokucza, ale co zrobic.Zaczelismy myslec o kolejnej dzidzi, starania w sumie juz rozpoczeta, zobaczymy co z tego wyniknie:)
Fajnie wiedziec ze tu caly czas jestescie, bede czesciej do Was zagladac.
Kaka a co u Ciebie, widze ze narazie nie ma jeszcze chlopca do kompletu, mylicie o nastepnym bobo?

Hello laseczki
Zaczynam i ja u siebie wyganiać zimę powoli bo powoli ale zaczynam i mam nadzieję ze do świąt zdążę :-D:-D:-D:-D musze worki próżniowe kupić i zabrać się za ciuchy:tak::tak::tak:

Agamir i tutaj pragnę Wam złożyć najlepsze życzonka na dalszej drodze życia

Marma No to czekamy na godzinkę zero:)))

Minisia to na ile wybywasz????

Evelajna ulalalla to żeś poszalała:szok::szok::szok::szok: żyby u Nas była aż takie wyprzedaże :crazy:

Agniesia witaj i miłych staranek

Kaka zaraz nam się tutaj spowiadaj:rofl2::rofl2::rofl2: a cóż za przemeblowanko robisz???

Martyna ja używam wózka na dłuższe wyprawy ale mam nadzieję ze to ostatnie podrygi :tak::tak::tak:

czarna na 10 dni ale zas klopoty ospa zarzegnana wiec prawie pewne ze planow nie popsuje za to Wika i Mati przeziebieni na maksa!!!zawsze cos wrrrr

agus witaj trzymam kciuki za starania i zagladaj czesciej!

Hanka raczej będzie jedynaczką;-)
Chociaż mój mąż mówi, ze on szczela a Pan Bóg kule nosi...więc nigdy nic nie wiadomo.

Prawie wszystkie paździoszki mają już rodzeństwo. A ja nie wiem ktoby mi się zajął drugim...

A muszę być tajemnicza bo potemgłupiowszystko odkręcać.

reklama
Do góry