reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hej. U mnie moze byc. Chociaz dalej mi sie nic nie chce, a jeszcze musze troche dla małej przygotowac i w szafach poukladac... Jutro i w niedziele szkoła i mam nadzieje ze jakos wytrwam... Musze zagadac z nauczycielami zeby mi 9 kwietnia obecnosc wpisali i wtedy bede miala z glowy, bo bedzie ponad 50%... Pozniej pod koniec maja egzaminy...
A na dworzu szaro, buro... Patryk robi cały weekend fuche, wiec bedzie wieczorami...
A ten fenoterol to zabójca... W glowie mi kreci mega, ciagle niedobrze, rece sie trzesą jak nie wiem, mam mega napady gorąca, robi mi się słabo i ogolnie sympatycznie... Chociaz dzisiaj niby juz troche lepiej, chyba organizm sie powoli przyzwyczaja... No nic jakos wytrwam te 2 tygodnie... Byle mała jeszcze w brzuszku posiedziała :-)
Ide sprobowac małego na drzemke polozyc, bo jakis taki niemrawy i pewnie nie wysiedzi do wieczora...
A na dworzu szaro, buro... Patryk robi cały weekend fuche, wiec bedzie wieczorami...
A ten fenoterol to zabójca... W glowie mi kreci mega, ciagle niedobrze, rece sie trzesą jak nie wiem, mam mega napady gorąca, robi mi się słabo i ogolnie sympatycznie... Chociaz dzisiaj niby juz troche lepiej, chyba organizm sie powoli przyzwyczaja... No nic jakos wytrwam te 2 tygodnie... Byle mała jeszcze w brzuszku posiedziała :-)
Ide sprobowac małego na drzemke polozyc, bo jakis taki niemrawy i pewnie nie wysiedzi do wieczora...
wanilia79
Entuzjast(k)a
Asia w pierwszym miesiącu dziecko karmione piersią powinno przybrać nie mniej niż 0,5 kg. A do miesiąca jeszcze Ani troszkę brakuje. A gdzie ją ważyłaś?Jestem i żyje tylko dzieciaki nie dają dzis chwili wytchnienia. mala mi dużo ulewa i troche sie martwie bo przez prawie miesiac przybrala tylko 400 g. koncze bo ssak wzywa...
Magdasf wielkie dzięki za przesyłkę!!! Ćwiczonka dotarły i najpierw ja zabieram się za lekturę :-)
Martyna, też po fenoterolu miałam trzęsawki, okropne to
Witam weekendowo
pogoda paskudna i przez to nastrój nie bardzo, najchętniej schowałabym się pod kołderkę i nie wychodziła.
Dziś oficjalnie rozpoczęłam porządki wiosenne i łazienka już lśni. Jeszcze tylko jakieś 90% chałupki zostało i fajrant
A mój malutki całą buzię ma zasypaną krosteczkami:--( ja na diecie eliminacyjnej. A taką mam ochotę na karpatkę, albo tiramisu, mmmmmmmmm.
hello
Uffff mogę spokojnie odetchnąć bo już jestem po USG a więc mam torbiel w lewej piersi na 5 godzinie 4,5mm kontrola za 6 miesięcy;-) ale jest OK!!!!
Maluszki też juz ok ale ja od 3 dni chodze połamana jakby mnie ktoś przez magiel przeciągnął ale co leki pomogą jak wyleżeć nie mogę ale od przyszłego tyg ma być prawdziwa wiosna tralalalallaa
Co do porządków to do świat została aż miesiąc szkoda mojego zachodu bo po 2 dniach by nie było śladu po porządkach
Wiola a u małego to nie zmiany hormonalne??? mój mały miał tak do 6 miesiąca
Aniaaa 3kg w tym tyg ciąży to nic!!!!!
Lilunia mi sie wydaje że ok przybiera, może za dużo zjada i stąd ulewa??? a odbija jej się po każdym jedzonku???
Martyna zleci to 2 tyg nawet nie bedziesz wiedziała kiedy!!!
Uffff mogę spokojnie odetchnąć bo już jestem po USG a więc mam torbiel w lewej piersi na 5 godzinie 4,5mm kontrola za 6 miesięcy;-) ale jest OK!!!!
Maluszki też juz ok ale ja od 3 dni chodze połamana jakby mnie ktoś przez magiel przeciągnął ale co leki pomogą jak wyleżeć nie mogę ale od przyszłego tyg ma być prawdziwa wiosna tralalalallaa
Co do porządków to do świat została aż miesiąc szkoda mojego zachodu bo po 2 dniach by nie było śladu po porządkach
Lilunia mi sie wydaje że ok przybiera, może za dużo zjada i stąd ulewa??? a odbija jej się po każdym jedzonku???
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ale kto?? O co chodzi ??
wanilia79
Entuzjast(k)a
Czarna właśnie o Tobie pomyślałam i wpadłam zajrzeć czy coś napisałaś :-)hello
ufffff..... kamior z serca!
A te zmiany hormonalne to jak wyglądały??
Laski a my dzisaj bb wieczór panienski mamy...tylko Panna Młoda siedzi cicho i nic się nie chwali...
Dla Ciebie;-)Zobacz załącznik 339707
Kaka kombinuje, kombinuje i nie wiem o co chodzi????
A ja dla relaksu sączę winko i oglądam naszych pseudo piłkarzy. Normalnie najemy się wstydu w tym 2012((
Kaka hmmmmm i Ja nie wiem o co kaman?
Wiola dzięki za pamięć. A zmiany hormonalne głównie miał na policzkach i początkowo myślałam ze to trądzik niemowlęcy bo nie które wypryski miały białe końcówki. Ale położna powiedziała mi właśnie że to od hormonów i samo zniknie ewentualnie mówiła aby te białe delikatnie przemywać patyczkiem do ucha umoczonym w spirytusie) mozna też sudokremem smarować ale ja zrezygnowałam bo strasznie wysuszało mu buzie.
Kaka hmmmmm i Ja nie wiem o co kaman?
Wiola dzięki za pamięć. A zmiany hormonalne głównie miał na policzkach i początkowo myślałam ze to trądzik niemowlęcy bo nie które wypryski miały białe końcówki. Ale położna powiedziała mi właśnie że to od hormonów i samo zniknie ewentualnie mówiła aby te białe delikatnie przemywać patyczkiem do ucha umoczonym w spirytusie) mozna też sudokremem smarować ale ja zrezygnowałam bo strasznie wysuszało mu buzie.
Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor babeczki:-) Ja po pracy zmeczona ale po tylu wolnego normalnie psychocznie odpoczelam od robakow;-)Jeszcze weekend i znowu 4 dni wolnego
Karola a ja chyba wiem o kogo chodzi ale ze sie tutaj nikt nie chwalil to nic nie powiem
Moje robaki czasami doprowadzaja mnie do takiej furii do tego tescie ze biorac przyklad z kaki zakupilam sobie persen
Alez ja juz chce wioooooooooosneeeee taka ciepla,zielona, z calym dniem na dworze......juz sie doczekac nie moge....
Uciekam sie myc i do wyrka milego wieczorka!!!!
Karola a ja chyba wiem o kogo chodzi ale ze sie tutaj nikt nie chwalil to nic nie powiem
Moje robaki czasami doprowadzaja mnie do takiej furii do tego tescie ze biorac przyklad z kaki zakupilam sobie persen
Alez ja juz chce wioooooooooosneeeee taka ciepla,zielona, z calym dniem na dworze......juz sie doczekac nie moge....
Uciekam sie myc i do wyrka milego wieczorka!!!!
Podziel się: