reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Jestem i żyje tylko dzieciaki nie dają dzis chwili wytchnienia. mala mi dużo ulewa i troche sie martwie bo przez prawie miesiac przybrala tylko 400 g. koncze bo ssak wzywa...

reklama
Hej. U mnie moze byc. Chociaz dalej mi sie nic nie chce, a jeszcze musze troche dla małej przygotowac i w szafach poukladac... Jutro i w niedziele szkoła i mam nadzieje ze jakos wytrwam... Musze zagadac z nauczycielami zeby mi 9 kwietnia obecnosc wpisali i wtedy bede miala z glowy, bo bedzie ponad 50%... Pozniej pod koniec maja egzaminy...
A na dworzu szaro, buro... Patryk robi cały weekend fuche, wiec bedzie wieczorami...
A ten fenoterol to zabójca... W glowie mi kreci mega, ciagle niedobrze, rece sie trzesą jak nie wiem, mam mega napady gorąca, robi mi się słabo i ogolnie sympatycznie... Chociaz dzisiaj niby juz troche lepiej, chyba organizm sie powoli przyzwyczaja... No nic jakos wytrwam te 2 tygodnie... Byle mała jeszcze w brzuszku posiedziała :-)
Ide sprobowac małego na drzemke polozyc, bo jakis taki niemrawy i pewnie nie wysiedzi do wieczora...

Jestem i żyje tylko dzieciaki nie dają dzis chwili wytchnienia. mala mi dużo ulewa i troche sie martwie bo przez prawie miesiac przybrala tylko 400 g. koncze bo ssak wzywa...
Asia w pierwszym miesiącu dziecko karmione piersią powinno przybrać nie mniej niż 0,5 kg. A do miesiąca jeszcze Ani troszkę brakuje. A gdzie ją ważyłaś?

Magdasf wielkie dzięki za przesyłkę!!! Ćwiczonka dotarły i najpierw ja zabieram się za lekturę :-)

Martyna, też po fenoterolu miałam trzęsawki, okropne to :no:

Witam weekendowo
pogoda paskudna i przez to nastrój nie bardzo, najchętniej schowałabym się pod kołderkę i nie wychodziła.
Dziś oficjalnie rozpoczęłam porządki wiosenne i łazienka już lśni. Jeszcze tylko jakieś 90% chałupki zostało i fajrant :-D:-D:-D
A mój malutki całą buzię ma zasypaną krosteczkami:-:)-( ja na diecie eliminacyjnej. A taką mam ochotę na karpatkę, albo tiramisu, mmmmmmmmm.

hello
Uffff mogę spokojnie odetchnąć bo już jestem po USG a więc mam torbiel w lewej piersi na 5 godzinie:-D:-D:-D:-D 4,5mm kontrola za 6 miesięcy;-) ale jest OK!!!!
Maluszki też juz ok ale ja od 3 dni chodze połamana jakby mnie ktoś przez magiel przeciągnął:eek::eek::eek: ale co leki pomogą jak wyleżeć nie mogę:sorry::sorry: ale od przyszłego tyg ma być prawdziwa wiosna tralalalallaa:-p:-p:-p

Co do porządków to do świat została aż miesiąc szkoda mojego zachodu :-D:-D:-D:-D bo po 2 dniach by nie było śladu po porządkach:-D:-D:-D:-D:-D

Wiola a u małego to nie zmiany hormonalne??? mój mały miał tak do 6 miesiąca:tak::tak::tak:

Aniaaa 3kg w tym tyg ciąży to nic!!!!!

Lilunia mi sie wydaje że ok przybiera, może za dużo zjada i stąd ulewa??? a odbija jej się po każdym jedzonku???

Martyna zleci to 2 tyg nawet nie bedziesz wiedziała kiedy!!!

Laski a my dzisaj bb wieczór panienski mamy...tylko Panna Młoda siedzi cicho i nic się nie chwali...
Dla Ciebie;-) striptizer.jpg

hello
Uffff mogę spokojnie odetchnąć bo już jestem po USG a więc mam torbiel w lewej piersi na 5 godzinie:-D:-D:-D:-D 4,5mm kontrola za 6 miesięcy;-) ale jest OK!!!!
Maluszki też juz ok ale ja od 3 dni chodze połamana jakby mnie ktoś przez magiel przeciągnął:eek::eek::eek: ale co leki pomogą jak wyleżeć nie mogę:sorry::sorry: ale od przyszłego tyg ma być prawdziwa wiosna tralalalallaa:-p:-p:-p

Co do porządków to do świat została aż miesiąc szkoda mojego zachodu :-D:-D:-D:-D bo po 2 dniach by nie było śladu po porządkach:-D:-D:-D:-D:-D

Wiola a u małego to nie zmiany hormonalne??? mój mały miał tak do 6 miesiąca:tak::tak::tak:

Aniaaa 3kg w tym tyg ciąży to nic!!!!!

Lilunia mi sie wydaje że ok przybiera, może za dużo zjada i stąd ulewa??? a odbija jej się po każdym jedzonku???

Martyna zleci to 2 tyg nawet nie bedziesz wiedziała kiedy!!!
Czarna właśnie o Tobie pomyślałam i wpadłam zajrzeć czy coś napisałaś :-)
ufffff..... kamior z serca!

A te zmiany hormonalne to jak wyglądały??

Laski a my dzisaj bb wieczór panienski mamy...tylko Panna Młoda siedzi cicho i nic się nie chwali...
Dla Ciebie;-)Zobacz załącznik 339707

Kaka kombinuje, kombinuje i nie wiem o co chodzi????

A ja dla relaksu sączę winko i oglądam naszych pseudo piłkarzy. Normalnie najemy się wstydu w tym 2012:(((

Kaka hmmmmm i Ja nie wiem o co kaman?

Wiola dzięki za pamięć. A zmiany hormonalne głównie miał na policzkach i początkowo myślałam ze to trądzik niemowlęcy bo nie które wypryski miały białe końcówki. Ale położna powiedziała mi właśnie że to od hormonów i samo zniknie ewentualnie mówiła aby te białe delikatnie przemywać patyczkiem do ucha umoczonym w spirytusie:)) mozna też sudokremem smarować ale ja zrezygnowałam bo strasznie wysuszało mu buzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor babeczki:-) Ja po pracy zmeczona ale po tylu wolnego normalnie psychocznie odpoczelam od robakow;-)Jeszcze weekend i znowu 4 dni wolnego:tak:

Karola a ja chyba wiem o kogo chodzi ale ze sie tutaj nikt nie chwalil to nic nie powiem:rofl2::rofl2::rofl2:

Moje robaki czasami doprowadzaja mnie do takiej furii do tego tescie ze biorac przyklad z kaki zakupilam sobie persen:-D
Alez ja juz chce wioooooooooosneeeee taka ciepla,zielona, z calym dniem na dworze......juz sie doczekac nie moge....

Uciekam sie myc i do wyrka milego wieczorka!!!!

Do góry