reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czarna super wieści :-) uf.....:-)

Wanila ja się opycham teraz ile mogę bo później to już mi dietka tylko zostaje....mmmmmmm ptysie :-D i tak jak czarna myślę że to mogą być hormony.

Kaka?????????????????????Która to przyznawać się !!!!!!!!!!!!

Ale miałam koszmarną noc. Ciągle śniło mi się, że urodziłam i dziecko zmarło po porodzie. Normalnie jeszcze mi się ręce trzęsą. Strasznie się boję, że coś będzie nie tak. Nie wiem skąd mi się to wzięło bo z maluchem wszystko jest ok....:no: Może to po tych przejściach z Kacprem. Ciągle słyszę to wycie alarmu i głupią odpowiedź pielęgniarki żeby się nie przejmować bo to tylko aparat się psuje....

reklama
Dzien doberek!!!Nie powiem pogoda potrafi zaskoczyc...u mnie snieg:baffled::baffled::baffled:

Marma ja ostatnio swirowalam bo @ spozniala mi sie sporo, testy robilam ale wychodzily negatywne, ale po nocach snily mi sie 2 kreski:-D:-D:-D:-D Jackowaty mowi ze sny to odwrotnosc;-) wiec wszystko bedzie dobrze:tak:
A z moimi testami to sama siebie zaskoczylam bo chyba jakos specjalnie bym nie rozpaczala gdyby "wpadl" nam dzidziol:tak:ale oficjalna wersja brzmi - wiecej dzieci niet:-D:-D
Karoli chodzi o Agamir;-)

Moje robaki zrobili z pokoju cos co przypomina hmm nawet nazwac tego nie potrafie....jeden wielki bajzel, dobrze ze ide do pracy to jacek bedzie sprzatal;-):tak:No i dzis idziemy w koncu do kina!! Tak chodzimy chodzimy i dojsc nie mozemy, az bilety przepadna i bedzie du.pa blada:cool2:
A powiem wam jeszcze ze jestem przerazona faktem ile osob wykształconych szuka pracy...jak pomysle co bedzie za kilkanascie lat...To ze sie skonczylo bankowosc (!!) czy administracje tak naprawde nic nie znaczy bez znajomosci...i ucz sie tu czlowieku ,plac tyle za to a potem i tak wyladujesz w biedronce na kasie (bez obrazy oczywiscie przeciez sama tak pracuje -co bardzo lubie zreszta;-)) DObra uciekam robic sniadanko, i powoli szykowac sie do pracy bo jeszcze zakupy nas czekaja.
dobrej soboity wam zycze:tak:

Agamir GRATULACJE i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Dziś odstawiamy fenoterol i czekamy :) Ciekawe kiedy kolega zdecyduje się nas zaszczycić swoją obecnością po tej stronie brzucha :) Weekend w pełni oddany Kacperkowi. Może to jego ostatni jako jedynak :p

A w czerwcu szykuję się na weselicho :)))) Trzeba będzie nad brzucholem popracować co by za bardzo nie zwisał :p

Marma Kacperek urodził się w poniedziałek to i może Tosiek czeka do jutra.

Moje dziecko od wczoraj woła, ze chce siusiu i robi na wc z deską:szok:. Udaje nam sie wyłapać 80%.

Nie piszcie tyle bo czytac nie nadąrzam....
A tak na serio baby gdzie wy????

Hej. Ja po szkole, ledwo juz chodze, wiec zapowiedziałam ze za 2tygodnie to juz mnie na 100% nie bedzie, pogadałam z dwoma nauczycielami i mają mi wpisac obecnosci 9.04 i wtedy bede miala juz ponad 50% ze wszystkiego wiec ok :biggrin2: Teraz musze jeszcze prace kontrolne napisac i dostarczyc do 17.04. Jakos dam rade :biggrin2:
Wczoraj w koncu spakowałam torby do szpitala, zostały mi do dorzucenia tylko kosmetyki i kapcie, ale to juz jak wybije godzina 0. Fenoterol bede brała jeszcze 2 tygodnie wiec mam nadzieje ze dotrzymam, a potem moge rodzic :-D Ciekawe jak to bedzie :biggrin2: Aaaa dzisiaj po zajeciach wychodze z sali a facet z geografii turystycznej do mnie "no to miłego porodu" - heh, pojechał :-D
Laski uzywacie jeszcze wózków?? Ja sie nastawiam ze jak mała sie urodzi to Rafal bedzie na nozkach wszedzie chodził, ale nie wiem jakby dawał sobie rade na dłuzszych trasach np. w Zoo czy cos???

Ostatnia edycja:
Hejka,

Wpadłam zobaczyć co u Was.
Czarna - na strachu się skończyło. Dobre wieści:)
Minisia i jak tam z ospą? Malutka na razie ok?
Marma już bliżej końca. Trzymaj się kochana!
Martynka trzymam tu za Was kciuki też. Będzie dobrze!

Ja w sobotę przeszłam samą siebie- zerwałam się po 6 i o 7 już byłam na wyprzedaży w next. O 8 m mi otworzył, a ja z takimi worami ciuchów jak święty Mikołaj:)
Szaleństwo. Myślałam, że może kilka osób będzie, a tam tłumy, obsługa rozdawała przeźroczyste plastikowe wory, bo koszyk to za mało. Szłam prawie w rządku wzdłuż wieszaków i tylko zgarniałam do torby wszystko co miało metkę "wiek 2-3lata" :D
Sobie też chwyciłam dwie bluzki i m coś dostał, to przynajmniej nie narzekał na stan konta, hiehie.
Tutaj wiosna przyszła na całego. Dziś słoneczko świeciło do 19 z groszami! Uwielbiam czas letni:)

Kaka zobaczymy co z twoją przepowiednią :p Na razie nic się nie zanosi :p

Wczoraj miałam fantastyczny dzień. Pojechaliśmy połazić po Ślęży ( nie na samą górę się nie gramoliłam, aczkolwiek ludzie i tak się man mnie dziwnie patrzyli :p), później posiedzieliśmy w stajni. Młody wyszalał się na całego a uśmiech z buziaka mu nie schodził. Wieczorem rozpieszczaliśmy się kulinarnie. O 19 piekłam ciast, które wtrząchnęliśmy jeszcze przed snem :) A takie wczoraj było piękne słońce że witaminy D i energii mam na zapas.

Dziś w planach; prasowanie, pranie dywanu u młodego i odkurzenie domu. No i napisanie listu intencyjnego do mężusia i teściowej co muszą jeszcze zrobić przed powrotem naszym ze szpitala. Odkurzenie i pościeranie kurzy to wcale nie taka oczywista sprawa... A u nas w domu to jakaś masakra. Szczególnie teraz po malowaniu.

Zabieram się za robotę i idę sobie zrobić bitą śmietanę z kakaem. Tak mnie jakaś dziwna ochota na to naszła :p

Pięknego dnia życzę :)

Agamir może jakieś fotki :p

reklama
Evelajna Wika juz nie ma sladow ospy a Weronika narazie nie dostala jutro lecimy wiec chyba juz nic nie popsuje tych planow :) tfu tfu

co do pogody to fantastyczna!! normalnie az sie boje bo w Pl znow sniegi a tu lato! i nie wiem jak sie ubrac normalnie az zal wyjezdzac wszedzie zielono i kolorowo od kwiatkow i to sloneczko...

Martyna , Marma bede zagladala ale jakby co to szczesliwego rozwiazania!!!!!

Agamir wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia!!

czarna kamien z serca :)
Karola brawo dla Hanulki!!! ciekawe jak moja w samolocie sie zachowa na podroz tez nie biore pieluch bo nie ma sensu kupowac pake jak ona juz nie uzywa od daaawna

ok lece dalej sie pakowac bo ciagle cos mi sie przypomina , cos piore , susze , prasuje itp heeh nawet do szkoly nie poszlam bo juz 1 noga na wakacjach ;)

Do góry