reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Tu blondynka wieczorową porą ;)

Kaka pół godziny ubierać pidżamę i nie wściec się - dzielna Hanka! A propo's widziałaś bajkę "halo! tu Hania" :)
Marma hmmm... no nie wiem... u mnie bagua działa w ten sposób, że co roku sobie ten mój dom wyklejam i zaczarowywuję, i jakoś idzie :)
Bobo bym chciała, ale niestety kalkuluję na chłodno i nie mogę jeszcze do przyszłego roku
Pati za mnie też pośpisz? Proszeeeeeee..... :)
Ty to taka mróweczka zawsze jesteś, że Ci się należy odsapnięcie - poduszka, nogi do góry i sio! zmartwienia.
Czarna wiertara??? Z udarem? Nie no.... Ukłony. Ba! UKŁONY!

Chciałabym się rozdwoić: jedna część będzie pracować i się uczyć, druga zajmować się domem. Ale by było super! No bo w sumie nikt tak nie poprowadzi interesu, ani nie zajmie się "obejściem" jako gospodarz :D

reklama
Evelajna - oj ja też proszę o sklonowanie...:sorry2:
Kaka - powodzenia!!! trzymam kciuki!
Pati - śpij, spij dopóki możesz :tak:
Czarna - gdybys nie była mężatka, poprosiłabym Cie o rękę ;-) na szczęście młody póki co kocha narzedzia i majsterkowanie przy swoich zabawkach, wiec może cos z tego bedzie. Przynajmniej jeden chłop w domu bedzie umiał obrazek powiesic :-D musze tylko pilnować żeby mu nie przeszło :-p
Minisia - miłej zabawy w Polsce, ma byc ładna pogoda :cool2:

a ja w wielkim niedoczasie :zawstydzona/y: pojutrze szkolenie, a ja w lesie. Robiliśmy ankietę satysfakcji pracowników, której wyniki kierownictwo ma omawiać właśnie na szkoleniu. Trzeba je tylko opracować i prezentacje przygotować. No i tu jest las. Tak więc uciekam do roboty.

PS. Mam nadzieje, że pogoda w niedziele bedzie ładna, bo juz nóżkami przebieram, zeby porządki w ogródku na ranczo robic :rofl2:

No już 80% planów na dziś zrealizowanych;-) zaraz wywieszam drugie pranko, chałupka ogarnięta i obiadek zrobiony więc można zaraz się zebrać z malutkim na podwórko:tak::tak:
A reszta roboty po południu;-)

Evelajna ino wiertarka:tak::tak: a nawiązujac do niej jak się poznałam z moim M po jakimś czasie robiłam remoncik w swoim pokoju (mieszkałam u rodziców) i pierwszy prezent jaki otrzymałam od M na imieniny była to właśnie WIERTARKA!!!!:-D:-D:-D:-D co bym nie musiała od nikogo pożyczać:-D:-D:-D
A wszelkie tego typu roboty remontowo naprawcze zostały mi ze stanu samotnej matki;-);-)

Trina mój M też umie się posługiwac takimi urządzeniami ale zanim on się weźmie za robotę musi sporo czasu minąć więc po co się prosić:cool2:
Powodzenia w tworzeniu prezentacji:-p:-p ja jednak wolę czarną i brudną robotę:-D:-D:-D ja to typowy pracownik fizyczny. Jak to mój teść mówi Kwiatkowska

Marma ale Ci zakleili wyjść dla maluszka tymi tabletkami i kroplówkami że jeszcze Antoś siedzi w środku:-D:-D:-D

Hejka!!
Czarna - dobrze, że to nic złego !! odetchnełaś po stresie. Wiertara?? no pięknie babo!! daj mi trochę tej Twojej energii...przy Tobie to ja wychodzę na mega lenia :-( co stoi u źródła sukcesu ??
Agamir - wszystkie, wszystkiego najlepszego !! !! !!
Martyna - ja też używam wózka coraz rzadziej, ale jeżeli jest dłuższy spacer, to tylko w wózku.
Ppatqa - ja też bym tylko spała, a co gorsza śpię mało :-( bo wieczorem mam oczy na zapałkach, no ale w końcu jakiś serial, czy you can dance trzeba oglądnąć, więc siedzę, a potem znowu oczy na zapałkach..człowiek to jest głupi czasami...

A u mnie leci pomalutku... śliczna pogoda.....aż na spacer chce się iść, a tu w robocie siedzę... Szymek wczoraj dał nam popalić jak rzadko kiedy.....nawet szklanką rzucił ze złości tłukąc ją w drobny mak :-(
Od dwóch tygodni drga mi powieka.... zaczełam łykać codziennie witaminy, staram się jeść produkty bogate w błonnik i nic :-( Z nowych rzeczy to autko kupiliśmy :-) używane oczywiście, ze sporym przebiegiem, ale przynajmniej dość pojemne, prawie na dwójkę bachorków....
Brzuch mi rośnie straaasznie..ostatnio tak ruszył... aż mam ochotę go wciągać, bo nie przyzwyczajona jestem do takiego balona.... ale przynajmniej mdłości mineły....
Pozdrowionka i miłęgo dnia :-)

Witam!!! Jestem i żyje tylko doba jest za krótka :-) W weekend Anulka miała swój pierwszy wyjazd do dziadków. pojechaliśmy ją pokazać pradziadkowi. podróz zniosła dobrze. poza tym to teraz jeszcze bardziej nie mam na nic czasu bo schodzą sie do nas stale jacyć goscie zobaczyc mala. przyjezdza rodzina zza bydgoszczy wiec musze jakies zarcie uszykowac itp. itd. ech...wybaczcie ze tak egoistycznie ale młodzież juz mnie wzywa...

CZESC DZIEWCZYNY

Z CAŁEGO SERCA DZIEKUJE ZA ZYCZENIA. SLUB I IMPREZA BYŁY SUPER.

mAKSIO ZACZAŁ GORAZKOWAC W PIATEK W NOCY W NIEDZIELE JUZ BYŁ CHORY. JA OD NIEDZIELI WIECZOREM TEZ ZNOWU ZAPALENIE OSKRZELI. a OD WCZORAJ ANTOS . MAMY SZPITAL W DOMU. NAJGORSZE ZE OBAJ WYMIOTUJA I MAJA WYSOKIE GORACZKI. MAKSIO MA JESZCZE ZAPLENIE UCHA. PADAM Z SIŁ DOSC ZE DZIECI CHORE TO JESZCZA JA.

Z PODRÓZY POSLUBNEJ NICI.

Heloł!

Agnieszka gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej/starej;-) drodze życia :-):-) i zdrówka dla maluchów.

U nas ostatnie dni bardzooo zajęte i pełne wrażeń. Chópcy poznali siostrzyczkę Marysię;-), jednym słowem zjazd rodzinny super udany, a dziś przy tej pogodzie Staś 3 godz. na dworze był:szok:, a ja porządki domowe robiłam.

Jutro mamy pierwsze szczepienie i już mam stres, potem ortopeda, ehhh.

Jak znajdę chwilę, to poczytam co u Was.

pa

witam, ja cały dzień na dworze, najpierw park krasnala potem koło domu, dopiero o 18 udalo mi się sprzedac młodego M i zejsc do domu. Z spaniem jest taki problem ze nie mam kiedy w nocy budze się co chwile, a w dzień nie mam kiedy i tylko się tułam. z dzisiejszej listy zaliczyłam tylko prasowanko, więc coraz więcej na kolejne dni odkładam, i tak sie zbiera, zbiera......
Zdrówka dla chorowitków

Ania niedobór magnezu ta powieka
czarna wpadnij do mnie

Ania to co ppatka napisała. Miałam to samo z powiekom i po dużej dawce magnezu przeszło.

A ja dalej w dwupaku. Rodzę jutro:p A co mi tam :p

reklama
Marma a teraz jakos pełnia bedzie? Najwiecej dzieci o pełni sie rodzi;-)

A ja miałam dziś mega ciezki dzien...

Do góry