reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Kaka moze jednak zmienisz zdanie:)Co ja mam powiedziec, jestem tu sama, i nie mam innego wyjscia jak wysylac mala do przedszkola i pracowac tylko na to.(ciekawostka 1 dzien w przedszkolu kosztuje 38£), trzyma mnie tylko przy "zyciu" ze jeszcze troche i pojdzie do szkoly hihi.
Fajnie ze tak wiele mam zdecydowalo sie na nastepna dzidzie i co oni tak w tej Polsce marudza ze niski przyrost naturalny:)
Zazdroszcze czarnej i minisi, 3 to dopiero rodzinka!!!

reklama
Minisia spokojnego lotu i udanego wypoczynku!!
Jak to mawiają: małe dzieci, mały kłopot. Duże dzieci.... Też się tego boję

Marma ale wypasione danie. Mniam, mniam....

Kaka jak nam tu w końcu z grubej rury wyskoczysz z planami, to pewnie ze stołków pospadamy :D
A pamiętasz "baguę"? Hę? Wkrótce znowu będę robić. Może i w głupoty wierzę, ale nawet, nawet działa;)

Od jutro trzy dni wariactwa. Bieganie latanie, pracowanie.
Buziaki i spokojnej reszty tygodnia!

Pamiętam, pamietam;-) Część sie nawet sprawdziła.
Dzisiaj mam na poźniej do pracy więc moge troche poleniuchowac zrana, choc Hanka ciagle marudzi że chce juz do babci;-)
Aco do tajemnic, to składam papiery tu i tam...ot tajemnica;-)

Agniesia witaj :)

Kaka ty nie marudź tylko bierz się do roboty:p

minisia udanego urlopu życzę.

Evelajna czy chcesz nam o czymś powiedzieć?

A u mnie cisza..... Dziś dalsze porządki i chcę się po południu wybrać na dłuższy spacerek. Taka piękna pogoda :)

Kochane dziekuje za zamierzam wypoczac chociaz przeraza mnie ta podroz dluga a samolot to juz wogole wrrr
nie wiem kiedy zajrze ale na paewno szybko :))
buziaczki

Minisia udanego urlopu zycze i ladnej pogody, a lotem sie nie martw, nie bedzie tak zle.Trzymam kciuki!!!
My lecimy za tyg do Polski, ale sie ciesze, w koncu!!!!
Kaka, powodzenia, ambitna dziewczyna z Ciebie, tak trzymaj!

Witam z wieczora.
Hanka włascie ubiera pidżamke od poł godziny a ja czekam az w koncu pójdzie spac.
Mega pracowity dzien zamną i kolejny ciężki przede mną...

reklama
Hejka wieczorowo
I u mnie dzień mega pracowity aż sama jestem w szoku jak mi się dzisiaj robota w rękach paliła nawet wiertarka poszła w ruch:-D:-D:-D:-D
Już sobie pranko ustawiłam bo jutro ma być piknie wiec trzeba korzystac i wyprać pościel:tak::tak:
Lubie takie dni jak dzisiaj:cool2:

Karolka i ja trzymam kciuki co by tym razem się udało!!!

Minisia mam nadzieję ze przywieziesz nam waszą wiosnę!!!!!!!!!

Pati śpij śpij organizm powolutku się szykuję i potrzebuje energii

Do góry