reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hej baby, a ja mam dosć, dobrze ze chociaż młody zasnął w samochodzie i spi, ostatnio młody wstaje codziennie o 6
my w sobotke u znajomych i po sianko dla koniowatych, niedziela- basen i obiad u tesciów,a wieczorem zdychałam- zjadłam pistacje, a potem poł słoika nutelli ( zachcianki) i miałam za swoje
a dziś ja oddałam conieco do badania, bo w srode mam gina, zakupy, centrum doradztwa rolniczego, agencja i naszczeście zhk przez telefon ( ma się te znajomości;-) ) i załatwiamy jakieś dopłatki do koników i pastwisk, w końcu niedużo, ale zawsze coś- no i tak mi do 13 zleciało, jeszcze wpadła kuzyna bo okurat zjechala z wrocka, więc obiad zaraz przyjedzie, wyslałam M po krokiety- jeju co ja mam za zachcianki

marma już nie długo
misia trzymam kciuki by do wyjazdu juz było po
magda babo
trina zdrówka dla maluszka

reklama
Hej dziewczyny.
Ja dzisiaj byłam u gina i niestety szyjka skrócona do 1cm, wiec kiepsko. Od dzisiaj biore Isoptin + fenoterol. Do tego żelazo, bo kiepskie wyniki, + magnez, no-spa i moj euthyrox, wiec ogolnie pól apteki... masakra...
Gin mi kazał wytrzymac jeszcze minimum 2 tygodnie w dwupaku, wiec mam nadzieje ze sie uda... Ehhh zestresowałam się. No i teraz musze juz wszystko przygotowac na 100% bo nie wiem kiedy wybije godzina zero... Ehhh mam nadzieje ze przy tych lekach wytrzymam jeszcze troche...

No i na pocieszenie dzisiaj zaliczyłam fryzjera, zeby podciac włosy, a jutro robie małą sesje z brzuszkiem, chociaz czuje sie spuchnieta, brzydka itd, ale chce miec pamiatke, bo juz raczej w ciazy nie bede...

Witajcie - jakoś spać nie mogę i tak buszuję w necie.

A tak poza tym, to po staremu - praca i dużo się dzieje w niej :eek:, w domku rutyna :confused2:
Ale za oknem powolutku robi się wiosennie.
Oglądałam długoterminową prognozę pogody i :szok: zapowiadają nawet na początku kwietnia + 20`C .... zobaczymy :tak::-p
I w związku z tym przydałoby się sezon rowerowy otworzyć - uwielbiam jazdę na rowerze :-p
Wczoraj :tak: wracając po pracy umyłam sobie autko i odkurzyłam w środeczku - od razu lepiej się czuję :-D
Na dziś zaplanowałam mycie okien i małe sprzątanie, ale ile z tego wyjdzie to nie wiem.

Marma i od razu lepiej się czujesz - kobieco, pociągająca i tak raźniej :tak:
Ciesze się razem z Tobą.

Domi zdrówka dla malutkiej i oby szybciutko wyzdrowiała.

Kaka

[*] aż mi mowę odebrało - współczuję twojej koleżance ..... szok.

Trina
zdrówka dla Maciusia.

Martynko
ojej - to faktycznie sporo tych medykamentów.

Dobra uciekam spać.
Pa

Trina zdrówka !

Patrycja podziwiam Cię z twoją energią i zazdroszczę. Choć mam teraz powera to jak troszkę porobię to później zwijam się z bólu...:(

Martynka dasz rade. Jak ja dałam to ty nie dasz :) Ja dziś mam wizytę u gina i mam nadzieję żę dostanę zielone światło do rodzenia :) Ja już po sesji. Super sprawa :)

Zdjęcia na zamkniętym. Na razie tylko dwa. Jak dostanę więcej to wrzucę :)

I znów piękne słońce :) A i najważniejsze... KACPEREK WRÓCIŁ :))))))))))))))))))

Przez ten miesiąc wyrósł mi z połowy rzeczy. Muszę na cito zrobić przegląd szafy. Przez rok chodził ciągle w tych samych bo były na niego dobre a tu taka niespodzianka. No i babcia go utuczyła...chyba jest ze 2 kilo na plusie... Dziś poszedł do przedszkola. Tak dawno nie był że zastanawiam się jak to będzie. Pewnie nocka zawalona.

trina zdroweczka dla synka a swoja droga niezly rozrabiaka hehe
marma sesja bomba!!!
magdziunia to wspaniale wiadomosci pogodowe dla mnie
martyna sciskaj nozki

Wika juz ma sladowe ilosci wiec dobra wrozba a Wercia narazie nie zlapala uff

pogoda u nas cudowna!!ciepelko i slonecznie

Marma pięknie wyglądasz;-)
Martynka ciężko masz ale na szczęście już niedługo będzie bezpiecznie do rodzenia, jeszcze wytrzymaj
Minisia ja nie chcę krakać ale Werka może zachorować w ciągu dwóch tyg., jednak trzymam kciuki żeby nie złapała;-)

Witam się wtorkowo, Lenka w przedszkolu, Karolina w szkole, M też pojechał więc mam wolne:tak:
Przydałoby mi się zasiąść do nauki bo mam dziś piewrszy test z ang, i teraz tak będzie co tydzień przez następny miesiąc ale nie chce mi się bo taka piękna pogoda.

A gdzie nasza moderatorka Czarna jest ????

reklama
Hello
Jestem i żyję i mam sie BDB:))))
Ale przy moich smerfach mam co robic nie wiem czy wacie dzieci też tak mają domagają sie jakiś rzeczy ja szykuję materiały przez długi czas a ich późniejsza zabawa trwa kilka minut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niestety jesteśmy uziemieni bo moje maluszki coś załapały ale cóż uroki wczesnej wiosny.
Wczoraj byliśmy utopić Marzanne i nie powiem wzbudziliśmy sensacje:szok::szok::szok: czy ta tradycja spada na psy:confused::confused::confused:Przecież to było takie piękne:tak::tak::tak::tak:

Ulka gratulację sprzedania sukni!!!

Minisia oby mała nie dostała!!!!

Trina i jak mąż się spisuję w opiece nad małym choruszkiem??? i zdrowka dla Maciusia

Marma a jak mały na długo nie widzianą mamusię zareagował??? Jak teraz się czujesz???

Martyna w sumie jeszcze 1,5 tyg i możesz rodzić:)))) ale oszczędzaj się teraz

ups sorka ale tylko tyle pamiętam:((

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry