reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

kulfon wiem coś o tym.Tydzień temu miałam wesele.Ile ja sie nachodziłam bo miałam ten sam problem co ty.Kupiłam sukienkę z zary nie ciążówkę ,ale odcinaną pod biustem więc ją wykorzystam tez po ciązy.
kaka82 a ty jaką masz sukienkę?
czarna 79 fajna ta bluzeczka no i cena obiecejąca.Ty to chyba jesteś internetowe zwierzę.
Dziewczyny,powedzcie macie już spodnie ciązowe?Ja muszę jakieś kupic bo chodzę w normalnych tylko z gumką koło guzika.Tylko ta guma w ciążówkach, czy ona się nie odznacza pod podkoszulką?Ja nam wysztkie bluzki raczej obcisłe i nie uśmiecha mi się na razie wymiana szafy od pasa w górę.

reklama
Hej ja sie dzis zas zle czuje :crazy: .Pol nocy nie spalam bo wsio mnie bolalo,
brzuch, zoladek i zab ( ten ktory mi robi a zwlaszcza podniebienie od tego zeba
bo z tym podniebieniem jest cos nie tak i boli strasznie).
Rano starsznie mnie kulo na samym dole ale to bol taki typowo do
rozciagania sie .Wzielam nospe i jest troche lepiej ale jestem spiaca,zmeczona,
glowa boli i ten zab :crazy:.
Dzis zas caly dzien w lozku spedze:crazy:.Dobra poczytam teraz co napisalyscie:tak:

dorota1-9 jeżeli ci się nasila ten ból zęba to lepiej idż do tej dantystki\ty bo może ci się zrobic ropień.A tu weekend majowy i co zrobisz?

Kulfon spodnie ciekawe tylko ze ja niecierpie nic pod brzuchem:angry:
Mafa wole kupowac na allegro bo ceny korzystniejsze.:-p Często jest tak ze cos obadam na zywca a potem szukam na allegro bo tu taniej:-D
Co do spodnie to jeszcze sie mieszcze w swoich:rofl2: ale jak zjem i siedze to raczej musze juz rozpiąc guziczek:zawstydzona/y: i własnie mi sie marza takie z golfikiem. Tylko te ceny w sklepach mnie powalaja:szok: i znów pozostaje allegro:-p.
A tobie mafa polecam moze pas ciażowy?????
Dorotka bidulko zawsze cos. lez w tym łóżeczku i odpoczywaj

hymmm. w życiu czegoś takiego nie widziałam.No nie wiem pomyślę ale dzięki za podpowiedż.Zawsze to jakies rozwiązanie.

Minisia ja wiem ze z Twoim M bedzie dobrze :-) 3 mam kciuki i nie martw sie na zapas
i daj znac po badaniach co i jak :-)

Kaka chetnie bym sie pochwalila i ciuszkami i brzuszkiem ale nie mam jak bo aparatu
cyfrowego nie mam :-( a komorka w ktorej mam aparat i kabel do kompa to cos z tym
kablem lub z kompem bo sie nie da nic zrobic .Komp chyba nie czuje ze tel jest podlaczony:-(

Mafa zab boli mnie caly czas tak samo a do dentysty ide w najblizszy poniedzialek wiec
do poniedzialku musze dac rade ale obawiam sie ze i tak po poniedzialku bedzie mnie
bolalo bo mam jakies dziwny tam podniebienie i nie wiem czy na to mi cos przepisze czy nie .

Czarna masz racje u mnie to zazwyczaj musi byc cos nie tak :-(.Tzn jak sie czuje dobrze
to przez jakis czas a pozniej przez kilka dni zle sie czuje MASAKRA ale coz nic innego nie pozostalo jak cierpiec :-(

Co do spodni ciazowych to u mnie w sklepie sa po 80 zl i sie skusze za niedlugo na nie bo przez
allegro spodni nie chce kupic aby nie kupic zlego rozmiaru :-)

Kulfon ja ogladam DZIEN DOBRY TVN teraz slysze co mowia ale zaraz tam ide patrzec :-)

reklama
Do góry