magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie - tak rozprawiacie o tych pączkach a ja nie zjadłam ani jednego dzisiaj i wcale mnie do nich nie ciągnie.
W pracy było sporo, kusili i kusili a ja nieugięta - zawzięłam się i tyle.
Przez tydzień przygotowuję się do wznowienia diety, więc tak jest dobrze.
Jak dzisiaj ślicznie było na zewnątrz - spacer jak najbardziej wskazany a ja siedziałam na sali gimnastycznej i się kisiłam.
Cóż .. bywa.
Dagmara ojej - to się synciowi śpieszy na świat.
Maluszku posiedź jeszcze troszkę - a te dwa tygodnie to bardzo ważne.
Może posłucha.
Pati współczuję katarku u małego - mój jak się budzi w nocy to tak sapie i obowiązkowo Disnemar mam przy łóżku.
Wiolu więc ja potowarzyszę Tobie z niejedzeniem pączusiów.
Madziul oby Stasiowi ta wysypka szybciorem zniknęła.
Domi no to teraz już się córa nie opędzi od kawalerów - śliczna dziewczyna z niej.
Oj pilnuj jej, pilnuj ;-)
A ja zabrałam się za literaturę i właśnie skończyłam czytać "Damę Kamieliową" i muszę wyszukać "Annę Kareninę".
Film mnie zauroczył tak bardzo i zainspirował, ale oglądałam go dość dawno temu.
Jak ja uwielbiam czytać a ostatnio pochłaniam książki tak jak Wy dzisiaj pączusie
W pracy było sporo, kusili i kusili a ja nieugięta - zawzięłam się i tyle.
Przez tydzień przygotowuję się do wznowienia diety, więc tak jest dobrze.
Jak dzisiaj ślicznie było na zewnątrz - spacer jak najbardziej wskazany a ja siedziałam na sali gimnastycznej i się kisiłam.
Cóż .. bywa.
Dagmara ojej - to się synciowi śpieszy na świat.
Maluszku posiedź jeszcze troszkę - a te dwa tygodnie to bardzo ważne.
Może posłucha.
Pati współczuję katarku u małego - mój jak się budzi w nocy to tak sapie i obowiązkowo Disnemar mam przy łóżku.
Wiolu więc ja potowarzyszę Tobie z niejedzeniem pączusiów.
Madziul oby Stasiowi ta wysypka szybciorem zniknęła.
Domi no to teraz już się córa nie opędzi od kawalerów - śliczna dziewczyna z niej.
Oj pilnuj jej, pilnuj ;-)
A ja zabrałam się za literaturę i właśnie skończyłam czytać "Damę Kamieliową" i muszę wyszukać "Annę Kareninę".
Film mnie zauroczył tak bardzo i zainspirował, ale oglądałam go dość dawno temu.
Jak ja uwielbiam czytać a ostatnio pochłaniam książki tak jak Wy dzisiaj pączusie