reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

CZARNA wspólczuje ja tez przez pewnien czas mieszkałam na osiedlu gdzie wiekszosc była osób starszych koszmar zawsze cos im nie tak było/ Teraz mamy swoj plac zabaw na patio zjezdzam z chłopakim winda na I pietro i wchodze do ogródka z lacem zabaw . w oklicy sa 4 wielkie place zabaw przygotowany dla dzieci od poł roku do 15 .

A ja musze schudnac do 53

reklama
agamir dzieki za wiesci od Dorki moze wejdzie do nas i pokaze maluszki???

na babcie za mloda jestem to fakt i mam nadzieje ze jeszcze szybko babcia nie bede haha w kazdym razie moja corka ma jutro randke haha kolega zaprosil ja na spacer po szkole haha i padlo pytanie "mamo moge jutro uzyc twoich perfum haha i cieni do oczu ??:-D:szok: a ubiore jutro mini spodniczke i getry" lol wariotka moja mala hehe

Dzien dobry dziewczynki:-) I juz marzec mamy, niby slonko pieknie swieci ale zimno...a jak zobaczylam pogode dlugoterminowa to sie zalamalam...nic oby do kwietnia:-D
MIalam poodpisywac ale troche sobie narobilam zaleglosci i bylo czytania;-)
Wiec najpierw LILUNIA GRATULUJEEEEEEEEEE, Anusia jest sliczna!!!!!!!Teraz duzo spokoju i zdrowka wam zycze!!
Minisia to juz ten wiek:-D Sie zacznie teraz, a ty kup sobie lakier do obgryzania paznokci bo juz widze jak biegasz od okna do okna i bedziesz czekac az Wiki wroci:-D
Czarna ja tez zapisuje Stasia do przedszkola, ale jak zobaczylam wczoraj kryteria przyjec to ogromnie watpie ze sie dostanie...ale probujemy!!
Ania gratulujeeeee , chlopaki sa naprawde super:tak:;-)

I to chyba tyle pamietam:-Dstarosc nieradosc:tak:
My wczoraj bylismy z mlodym u lekarza, jego kolanowa wysypka juz jest wszedzie, musimy gdzies wysoko wlozyc swinke morska bo to jedyna nowa rzecz jaka mamy...Zocha niepocieszona, ale co zrobic, na NFZ czekalismy prawie pol roku na alergologia, mielismy miec wizyte ale mlody byl chory wiec musialam przelozyc wizyte a ze tyle ludu wiec musimy czekac znowu 2 miesiace...Na szczescie Jacek wykupil w pracy dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne i mamy prywatna przychodnie w łodzi, i juz we wtorek mamy alergologana 15!!Jacek okuliste na 15.30 i jeszcze mlodego logopeda na 14....zyc nie umierac:tak:Zero kolejek,proszenia sie o cokolowiek, budynek nowy tak samo jak sprzet.
Za 13 dni urodzinki mojej ZOsiuli juz 7....alez ten czas zapiernicza, masakra jakas, 12 robimy dla rodziny a 13 w figloraju dla kolezanek wiec z dietkowania nici tym bardziej ze chociaz postanowilam sobie ze nie zjem to wszamie z 2 paczki:-D
Kompletujemy dokumenty potrzebne do banku,moze w przyszlym tygodniu juz wszystko zlozymy i bedziemy czekac na decyzje...oby sie udalo:cool2:

No to chyba tyle;-)
aaaaaaaa prosze was wejdzie na stronke www.krwinka.org tam jest numer krs oddajcie na dzieciaczki 1%, jak bede miala juz swoj laptop to wrzuce zdjatka na kogo pojdzie ten jeden procent:tak:

młody ma katar, napewno dzisiaj popołudniowe przeczkole odpada, a chciałam iść z nim tam zobaczyc, sniło mu sie cos raz, a tak to budził go zatkany nos i było 'dmuchać chcę"

Dzis tłusty czwartek- ja już mam 2 na koncie - a wy????????????

Heja
U nas słoneczko więc czekam aż zupka dojdzie i spadam z młody na spacerek:tak::tak: teraz mam chwilunie wolna bo młody tworzy arcydzieło na kartce z farbek;-)

Minisia widze ze się zaczyna:)))) a to dopiero poczatek:-D:-D:-D:-D:-D ja co rusz szukam swoich ciuchów i innych rzeczy u Niki!!!!

Magdasf ale dziwne ze od chomika nie miała a od świnki ma:sorry2: U nas to uczulenie to od wody!!!! bo wszyscy mamy w róznych miejscach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pati katarek to nie choroba;-) wejdz do przedszkola 80% zasmarkanych:dry:

Czarna chomik siedzial wysoko na szafie, bo raz ze jakbysmy go wypuscili to by zwial, dwa byl malusi i balismy sie ze mlody go udusi,rzecz jasna z milosci;-)swinia jest na dole i biega nieraz po pokoju,mlody ja bral w lapki...nie wiem,narazie sprobujemy dac ja wysoko i sie zobaczy:tak:

Patka ja wlasnie czekam na dostawe paczkow:tak:cale 6:-D2 ja,2jacek i po jednym dla robakow;-)
Ja juz godzine zbieram sie za sprzatanie i tak mi sie nie chce...

witam tłusto-czwartkowo :-)

jejciu, jak mi się chce pączka!!! hmmm..... pączka, cały pluton pączków bym chyba zeżarła, ale przecież karmię :-:)-:)-(. Pocieszam się zatem placuszkiem z dżemem, prawie to samo ;-);-)
Wiola a co tam u Was jak maluchy
A dzieciaczki moje kochane - malutki w zależności od dnia albo non stop na cycu, albo non stop śpi :-).
Muszę przyznać, że rodzina nieoceniona, bardzo dużo mi pomaga i zajmuje się Szymonkiem. Dobrze i niedobrze, bo jak Staś dużo cycoli to fizycznie bym nie wyrobiła przy dwójce, ale z drugiej strony Szymon ciągle jest w centrum uwagi i nie przyzwyczaja się do nowego. A jak już zostaję sama z dwójką, to wtedy Szymonek obrażony woła tatę, dziadka, babcię, bo mówi, że mama ma Stasia (czyli nie będzie się wyłącznie nim zajmować) i nie chce być ze mną. Jednym słowem muszę mieć dla niego duuuużo cierpliwości i tłumaczyć, tłumaczyć, bo Szymon ostatnio sam z siebie nie przyjdzie się poprzytulać, pobawić ze mną, tylko do spania mu jestem potrzebna.

Poza tym nie mogę się doczekać wiosny, ale takiej prawdziwej, cieplutkiej, bez kurtki, wyjdę w końcu z dzieciakami na dwór, na ławeczkę, huśtawkę, maciejkę posieję pod oknem, ehhhh...żyć nie umierać.

Ja na szybko tylko egoistycznie pisze co u mnie. W nocy dostałam znowu skurczy i leże pod kroplówkami. Dlatego nie wygodnie mi pisać. Trochę się wystraszyłam i szykuje się na poród za jakieś 2 tygodnie bo leki nie dają rady a wiecznie na kroplówce trzymać mnie nie mogą.Z resztą i tak pod nią brzuch mi twardnieje.... Może nawet się okazać że tych dwóch tygodni nie doczekam....

Ja na szybko tylko egoistycznie pisze co u mnie. W nocy dostałam znowu skurczy i leże pod kroplówkami. Dlatego nie wygodnie mi pisać. Trochę się wystraszyłam i szykuje się na poród za jakieś 2 tygodnie bo leki nie dają rady a wiecznie na kroplówce trzymać mnie nie mogą.Z resztą i tak pod nią brzuch mi twardnieje.... Może nawet się okazać że tych dwóch tygodni nie doczekam....
O kurdę! Daga trzymaj się! Dobrze, że jesteś w szpitalu pod stałą kontrolą.
Tosiek czekamy na Ciebie, ale nie spiesz się chłopaku, jeszcze się nabiegasz po drugiej stronie brzuszka!!!!!

reklama
MARMA trzymaj sie dzielnie KAZDY ANTEK TO FAJNY CHŁOPAK I DA SOBIE RADE >
TRZYMAM KCIUKASY

JA DZIS PO 6 FAWORKACH I JEDNYM PACZKU BEZ OBIADU I SNIADANIA. BILANS WYCHODZI NIE NAJGORZEJ

Do góry