Witam nowa mamusie
Co tu tak pusto i cicho?????????????????
U mnie juz troche lepiej choc dzis caly dzien mam troche gorszy ale jest w miare oki[/quote
To dobrze że ci lepiej.
Witam równiez nowa mamę.:-).A ja cały dzien nie mogłam sie zmusic do sprzątania.Ciśnienie jest chyba niskie bo byłam bardzo słaba.Przespałam się godzinkę a teraz zasuwam jak torpeda po domu i ogarniam.Nie wiem tylko co zrobi M na kolacjo-obiad.Moze jakieś smakowite podpowiedzi ? kiedys zrobiłam pieczarkową w/g waszego przepisu i wyszła pycha!!!!!
reklama
Mafa no nareszcie wczoraj myślałam o tobie
Agamir powiadasz 3 tyś?????? No to masz z czym szaleć. U mnie ceny bardziej przyziemne
Kaka mi tez rośnie juz coraz wiecej osób sie domyśla i pyta.
Tym bardziej ze moje ciuszki sa obcisłe wiec wsio widać.
Mafa nie wiem czy robiłaś moze "pomysł na schabowe w sosie pamidorowym lub serwoym"??
naprawde polcam
Dorotka1234.... No to super ze zadowolona z zakupów. Ja dziś tez ogladałam śpioszki))
A u nas zrobiło sie zimno bryyyyyy normalnie chyba bedzie zmiana pogody((
Agamir powiadasz 3 tyś?????? No to masz z czym szaleć. U mnie ceny bardziej przyziemne
Kaka mi tez rośnie juz coraz wiecej osób sie domyśla i pyta.
Tym bardziej ze moje ciuszki sa obcisłe wiec wsio widać.
Mafa nie wiem czy robiłaś moze "pomysł na schabowe w sosie pamidorowym lub serwoym"??
naprawde polcam
Dorotka1234.... No to super ze zadowolona z zakupów. Ja dziś tez ogladałam śpioszki))
A u nas zrobiło sie zimno bryyyyyy normalnie chyba bedzie zmiana pogody((
Hejka witam nowe mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie bylam dzis wczeniej na forum bo zalatwialam z moim meżem badania wstepne do nowej pracy i tu jest problem bo wykryli na zdjeciu rtg mojemu mezowi cos na plucach i jutro idzie do szpitala na badania!mowie wam jakiego mam doła!!!!!!!!!!tak sie martwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba nie usne z nerwow!!!!!!!!!!!!!!!!!nikt nic nie wie kazdy ze pilnie do szpitala:-(
Ide coś zjeść wpadne pożniej papa
Nie bylam dzis wczeniej na forum bo zalatwialam z moim meżem badania wstepne do nowej pracy i tu jest problem bo wykryli na zdjeciu rtg mojemu mezowi cos na plucach i jutro idzie do szpitala na badania!mowie wam jakiego mam doła!!!!!!!!!!tak sie martwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba nie usne z nerwow!!!!!!!!!!!!!!!!!nikt nic nie wie kazdy ze pilnie do szpitala:-(
Ide coś zjeść wpadne pożniej papa
I ja witam nową mamusię.
Minisia bądź dbrej myśli. Najważniejsze jest wczesne rozpoznanie choroby. Zobaczysz, już wkrótce Twój meżulek będzie zdrowy jak ryba
Dorotka pochwal się maluszkowymi zakupami w wątku zakupowym
Minisia bądź dbrej myśli. Najważniejsze jest wczesne rozpoznanie choroby. Zobaczysz, już wkrótce Twój meżulek będzie zdrowy jak ryba
Dorotka pochwal się maluszkowymi zakupami w wątku zakupowym
Dzieki dziewczyny tez mam nadzieje ze bedzie dobrze a jutrzejsze badania wyklucza wszelkie nieprawidlowosci i bedzie dobrze!!!!!!!!!!Ale dzis martwie sie i rycze tak jakos rozkleilam sie w ciazy;-) jednak resztki humoru zachowuje zeby maluszka nie stresowac.
Minisia Pamiętaj ,że połowa twojego stresu to przez hormony.Wierzę ,że z twoim mężusiem wszystko jest OK.
Czarna przyznam ,że jeszcze tego nie robiłam.Może jutro spróbuję bo dziś juz wymyśliłam frytki z rybą smażoną.mniam uwielbiam to a juz dawno nie jadłam.U mnie popadało i jest super powietrze ,takie rześkie.
Czarna przyznam ,że jeszcze tego nie robiłam.Może jutro spróbuję bo dziś juz wymyśliłam frytki z rybą smażoną.mniam uwielbiam to a juz dawno nie jadłam.U mnie popadało i jest super powietrze ,takie rześkie.
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Minisia ja tez mam nadzieje ,że z twoimi M bedzie ok. Ja ostatnio mam cos problemy ,żeby forum mi się otwierało niewiem cemu...
reklama
Czarna niewiem czemu neimogłam spać, byłam jakaś poddenerwowana, zakupy w miare sie udały ale niekupiłam torebki, jak sie niema kasy to wszystko jest fajne i jest duzo rzeczy a ajk masz juz cos kupic to nagle nic niema:-(ja zawsze miałam problem z ciuchami bo 180cm wzrostu a teraz jak brzusio to juz wogóle.
Podziel się: