reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam nowa mamusie :-D

Co tu tak pusto i cicho?????????????????:rofl2::rofl2::rofl2:
U mnie juz troche lepiej choc dzis caly dzien mam troche gorszy ale jest w miare oki:tak:[/quote
To dobrze że ci lepiej.
Witam równiez nowa mamę.:-).A ja cały dzien nie mogłam sie zmusic do sprzątania.Ciśnienie jest chyba niskie bo byłam bardzo słaba.Przespałam się godzinkę a teraz zasuwam jak torpeda po domu i ogarniam.Nie wiem tylko co zrobi M na kolacjo-obiad.Moze jakieś smakowite podpowiedzi ? kiedys zrobiłam pieczarkową w/g waszego przepisu i wyszła pycha!!!!!

reklama
Mafa no nareszcie wczoraj myślałam o tobie
Agamir powiadasz 3 tyś?????? No to masz z czym szaleć. U mnie ceny bardziej przyziemne
Kaka mi tez rośnie juz coraz wiecej osób sie domyśla i pyta.
Tym bardziej ze moje ciuszki sa obcisłe wiec wsio widać.
Mafa nie wiem czy robiłaś moze "pomysł na schabowe w sosie pamidorowym lub serwoym"??
naprawde polcam

Dorotka1234.... No to super ze zadowolona z zakupów. Ja dziś tez ogladałam śpioszki:)))

A u nas zrobiło sie zimno bryyyyyy normalnie chyba bedzie zmiana pogody:(((

Hejka witam nowe mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie bylam dzis wczeniej na forum bo zalatwialam z moim meżem badania wstepne do nowej pracy i tu jest problem bo wykryli na zdjeciu rtg mojemu mezowi cos na plucach i jutro idzie do szpitala na badania!:no:mowie wam jakiego mam doła!!!!!!!!!!tak sie martwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!chyba nie usne z nerwow!!!!!!!!!!!!!!!!!nikt nic nie wie kazdy ze pilnie do szpitala:-(
Ide coś zjeść wpadne pożniej papa

I ja witam nową mamusię.

Minisia bądź dbrej myśli. Najważniejsze jest wczesne rozpoznanie choroby. Zobaczysz, już wkrótce Twój meżulek będzie zdrowy jak ryba:)

Dorotka pochwal się maluszkowymi zakupami w wątku zakupowym:)

Minisia ty sie ciesz ze nic nie mówia tylko zlecaja dodatkowe badania:tak: Nie lubie jak diagnozy sa nie potwierdzone. I trzymam kciuki za badania;-)

Kaka też mi coś śmierdzi burzą:-p a ja ją uwielbiam:rofl2:

Dzieki dziewczyny tez mam nadzieje ze bedzie dobrze a jutrzejsze badania wyklucza wszelkie nieprawidlowosci i bedzie dobrze!!!!!!!!!!Ale dzis martwie sie i rycze tak jakos rozkleilam sie w ciazy;-) jednak resztki humoru zachowuje zeby maluszka nie stresowac.

Minisia Pamiętaj ,że połowa twojego stresu to przez hormony.Wierzę ,że z twoim mężusiem wszystko jest OK.
Czarna przyznam ,że jeszcze tego nie robiłam.Może jutro spróbuję bo dziś juz wymyśliłam frytki z rybą smażoną.mniam uwielbiam to a juz dawno nie jadłam.U mnie popadało i jest super powietrze ,takie rześkie.

reklama
Czarna niewiem czemu neimogłam spać, byłam jakaś poddenerwowana, zakupy w miare sie udały ale niekupiłam torebki, jak sie niema kasy to wszystko jest fajne i jest duzo rzeczy a ajk masz juz cos kupic to nagle nic niema:-(ja zawsze miałam problem z ciuchami bo 180cm wzrostu a teraz jak brzusio to juz wogóle.

Do góry