reklama
Andzia21 ja też mam problemy! niby mi się otwiera ale ciągle wyskakują jakieś błędy na stronie
i po kilka razy otwieram forum
Dziewczy jeszcze raz dziekuje za mile słowa, mam nadzieje ze jutro bede szczesliwa i te problemy mina!!!!

Dziewczy jeszcze raz dziekuje za mile słowa, mam nadzieje ze jutro bede szczesliwa i te problemy mina!!!!
No rposzę a ja myślałam ze tylko ja tak długo siedze w necie
Ewela a co kupiłaś
A zgodze sie z tobą ze jak człowiek juz ma kase i chce cos kupić to za ciula nie kupi
minisia bedzie dobrze;-) przytul sie mocno do M i porozmawiajcie o czymś miłym
A do mnie dzis zadzwoniła szwagierka czy jedziemy z nimi na weekend majowy (ale ten drugi) bo ona własnie bedzie rezerwowac miejsca. Juz wczesniej jak tylko sie dowiedzielismy o dzidzi zrezygnowalismy z wyjazdu bo wiadomo koszta
Ale mój M tak mi wiercił dziure w brzuchu ze chyba sie skusze ale okazało sie ze tamte pensjonaty nie spełniaja naszych oczekiwań (ja musze miec aneks kuchenny lub stołówke -bo wiadomo dzieci) i teraz wyszło ze musze szukac miejsc
No nic cosik znalazłam i czekam na dalszy przebieg wydarzeń
(czyt. akceptacje reszty i czy sa wogóle miejsca
)
A teraz spadam spać choć nie wiem czy szybko usne:-(
papa

Ewela a co kupiłaś

minisia bedzie dobrze;-) przytul sie mocno do M i porozmawiajcie o czymś miłym

A do mnie dzis zadzwoniła szwagierka czy jedziemy z nimi na weekend majowy (ale ten drugi) bo ona własnie bedzie rezerwowac miejsca. Juz wczesniej jak tylko sie dowiedzielismy o dzidzi zrezygnowalismy z wyjazdu bo wiadomo koszta

Ale mój M tak mi wiercił dziure w brzuchu ze chyba sie skusze ale okazało sie ze tamte pensjonaty nie spełniaja naszych oczekiwań (ja musze miec aneks kuchenny lub stołówke -bo wiadomo dzieci) i teraz wyszło ze musze szukac miejsc

A teraz spadam spać choć nie wiem czy szybko usne:-(
papa
kulfon26
Zaciekawiona BB
Witajcie ja też wczoraj usiłowałam sobie kupić cos na komunię no i po paru godzinach łażenia po maximusie kupiłam majtki i balerinki a tego co chciałam nie!!! W normalne ciuch się nie mieszczę a ciążowych eleganckich to jak na lekarstwo. Może znacie jakiś sklep w okolicach warszawy godny zainteresowania??
życzę słoneczka dla was dziewczynki.
życzę słoneczka dla was dziewczynki.
Kulfon niestety ja nie z Wawy wiec Ci nie pomogę. U nas są 3 sklepy z ubraniami ciążowymi i ceny mają moim zdaniem wygórowane - nawet za zwykła bluzeczkę z krótkim rękawiekim życzą sobie 150 zł. Ciąża nie trwa wiecznie wiec szkoda mi wydawać tyle kasy. Wolę kupować na allegro. Fajne bluzeczki masz już od 30 - 50 zł. Spodnie też można kupić taniej.
Czarna a Ty wogóle dzisiaj spaaś?? Ja jem właśnie sniadanko a potem muszę wyskoczyć po kwiatki do kwiaciarni, prezent zapakować, odprasować mojego M no i zabrać się za siebie hehehe
Czarna a Ty wogóle dzisiaj spaaś?? Ja jem właśnie sniadanko a potem muszę wyskoczyć po kwiatki do kwiaciarni, prezent zapakować, odprasować mojego M no i zabrać się za siebie hehehe
Kaka coś tam spałam
Własnie siedze na allegro i przegladam bluzeczki bo moje jakoś tak dziwnie podchodzą do góry

Co myślicie o tym?
SUPER CIĄŻOWE BLUZECZKI - ROZMIARY L =========== (353647934) - Aukcje internetowe Allegro

Co myślicie o tym?
SUPER CIĄŻOWE BLUZECZKI - ROZMIARY L =========== (353647934) - Aukcje internetowe Allegro
kulfon26
Zaciekawiona BB
Spodnie ciążowe bojówki 3/4 XL (343841163) - Aukcje internetowe Allegro fajna ciekawe .
Na alegro kupiłam właśnie krótkie bojówki według metki xl natomiast pasuja chyba na 38
może któraś by reflektowała ja zapłaciłam 36pln 25+ przesyłka 11pln(przeginka ale cóż)oddam za 30 zł
Na alegro kupiłam właśnie krótkie bojówki według metki xl natomiast pasuja chyba na 38
może któraś by reflektowała ja zapłaciłam 36pln 25+ przesyłka 11pln(przeginka ale cóż)oddam za 30 zł
reklama
Podziel się: