reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Andzia21 ja też mam problemy! niby mi się otwiera ale ciągle wyskakują jakieś błędy na stronie:wściekła/y: i po kilka razy otwieram forum:no:
Dziewczy jeszcze raz dziekuje za mile słowa, mam nadzieje ze jutro bede szczesliwa i te problemy mina!!!!

No rposzę a ja myślałam ze tylko ja tak długo siedze w necie:-p
Ewela a co kupiłaś:-p A zgodze sie z tobą ze jak człowiek juz ma kase i chce cos kupić to za ciula nie kupi:-D

minisia bedzie dobrze;-) przytul sie mocno do M i porozmawiajcie o czymś miłym:tak:

A do mnie dzis zadzwoniła szwagierka czy jedziemy z nimi na weekend majowy (ale ten drugi) bo ona własnie bedzie rezerwowac miejsca. Juz wczesniej jak tylko sie dowiedzielismy o dzidzi zrezygnowalismy z wyjazdu bo wiadomo koszta:zawstydzona/y:
Ale mój M tak mi wiercił dziure w brzuchu ze chyba sie skusze ale okazało sie ze tamte pensjonaty nie spełniaja naszych oczekiwań (ja musze miec aneks kuchenny lub stołówke -bo wiadomo dzieci) i teraz wyszło ze musze szukac miejsc:crazy: No nic cosik znalazłam i czekam na dalszy przebieg wydarzeń:-p(czyt. akceptacje reszty i czy sa wogóle miejsca:szok:)
A teraz spadam spać choć nie wiem czy szybko usne:-(
papa

Witajcie ja też wczoraj usiłowałam sobie kupić cos na komunię no i po paru godzinach łażenia po maximusie kupiłam majtki i balerinki a tego co chciałam nie!!! W normalne ciuch się nie mieszczę a ciążowych eleganckich to jak na lekarstwo. Może znacie jakiś sklep w okolicach warszawy godny zainteresowania??
życzę słoneczka dla was dziewczynki.

Kulfon niestety ja nie z Wawy wiec Ci nie pomogę. U nas są 3 sklepy z ubraniami ciążowymi i ceny mają moim zdaniem wygórowane - nawet za zwykła bluzeczkę z krótkim rękawiekim życzą sobie 150 zł. Ciąża nie trwa wiecznie wiec szkoda mi wydawać tyle kasy. Wolę kupować na allegro. Fajne bluzeczki masz już od 30 - 50 zł. Spodnie też można kupić taniej.

Czarna a Ty wogóle dzisiaj spaaś?? Ja jem właśnie sniadanko a potem muszę wyskoczyć po kwiatki do kwiaciarni, prezent zapakować, odprasować mojego M no i zabrać się za siebie hehehe

reklama
Dziewuchy w dzieńdobry tvn właśnie będzie o porodach o tym że nie ma miejsc na porodówkach i takie tam .Warto chyba zobaczyć.

Do góry