reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wybieracie juz imiona dle dzidziusia? na poczetku ciąży byłam pewna ,że to chłopiec.W 12 tyg jak byłm na USG to gin powiedział że na 60 % to dziewczynka.Kurcze żadne imię dla dziewczynki mi się nie podoba.A wy już macie swoje typy?

reklama
Mafa masz racje ze jak sie raz poronilo to czlowiek sie boi masakrycznie :crazy:,ale
dokladnie jest dobrze jak do tej pory tym razem i dlaczego mialoby byc gorzej?
O imionach poczytasz w watku odpowiednim :tak:

Ja sie troche pouczylam ale taraz ide pozmywac i z psem ide do sklepu.
Zoladek mnie boli jakos dziwnie nie wiem juz czy z bolu czy jakos na glod hihihihih.
Zjem to sie przekonam .Do pozniej :-D

Własnie znalazłam ten wątek.Dzięki dorota 1-9 .Ja tez idę coś przekąsic i posprzątac.przez tydzień specjalnie nie sprzętałam to teraz tam za swoje . Cały dzień ze szmatką w reku ,ale juz patrze nie mogę na ten brud. Bryy.

Własnie znalazłam ten wątek.Dzięki dorota 1-9 .Ja tez idę coś przekąsic i posprzątac.przez tydzień specjalnie nie sprzętałam to teraz tam za swoje . Cały dzień ze szmatką w reku ,ale juz patrze nie mogę na ten brud. Bryy.

Milego sprzatania :tak:
A ja mialam powazna rozmowe z kibelkiem czyli wymiotowalam od nie wiem kiedy hihi i ciut mi lepiej ,teraz ide sie przewietrzyc :-D

reklama
Ja jak bylam z psem na dworze to kupilam sobie gazete dla kobiet w ciazy
M JAK MAMA :-D fajna gazeta .Mialam jechac z M do znajomych na majowke na ognisko i do tesciowej ale jednak nigdzie nie jedziemy:crazy: poniewaz za ta kase co bysmy tam wydali to wolelismy sobie cos kupic i kupilismy dla kazdego cos dobrego hihih.Dla M spodnie dla mnie bluzeczke i dla dzidzi spioszki i skarpeteczki :-D.
I ja jestem bardziej z tych zakupow zadowolona zwlaszcza dla dzidzi :tak: niz
z ogniska :-D.
Dobra lece sie polozyc

Do góry