Wybieracie juz imiona dle dzidziusia? na poczetku ciąży byłam pewna ,że to chłopiec.W 12 tyg jak byłm na USG to gin powiedział że na 60 % to dziewczynka.Kurcze żadne imię dla dziewczynki mi się nie podoba.A wy już macie swoje typy?
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mafa masz racje ze jak sie raz poronilo to czlowiek sie boi masakrycznie ,ale
dokladnie jest dobrze jak do tej pory tym razem i dlaczego mialoby byc gorzej?
O imionach poczytasz w watku odpowiednim
Ja sie troche pouczylam ale taraz ide pozmywac i z psem ide do sklepu.
Zoladek mnie boli jakos dziwnie nie wiem juz czy z bolu czy jakos na glod hihihihih.
Zjem to sie przekonam .Do pozniej
dokladnie jest dobrze jak do tej pory tym razem i dlaczego mialoby byc gorzej?
O imionach poczytasz w watku odpowiednim
Ja sie troche pouczylam ale taraz ide pozmywac i z psem ide do sklepu.
Zoladek mnie boli jakos dziwnie nie wiem juz czy z bolu czy jakos na glod hihihihih.
Zjem to sie przekonam .Do pozniej
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Własnie znalazłam ten wątek.Dzięki dorota 1-9 .Ja tez idę coś przekąsic i posprzątac.przez tydzień specjalnie nie sprzętałam to teraz tam za swoje . Cały dzień ze szmatką w reku ,ale juz patrze nie mogę na ten brud. Bryy.
Milego sprzatania
A ja mialam powazna rozmowe z kibelkiem czyli wymiotowalam od nie wiem kiedy hihi i ciut mi lepiej ,teraz ide sie przewietrzyc
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
dzien dobry jestem koncowopazdziernikowa mamusią pozdrawim wszystkie dziewczyny i wasze malenstwa ktore rosna nam w brzuchach coraz szybciej
A
agamir
Gość
Tak myslalam ze w za wozek plus fotelik to w graniach 1500-2800 do 3000
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam nowa mamusie
Co tu tak pusto i cicho?????????????????
U mnie juz troche lepiej choc dzis caly dzien mam troche gorszy ale jest w miare oki
Co tu tak pusto i cicho?????????????????
U mnie juz troche lepiej choc dzis caly dzien mam troche gorszy ale jest w miare oki
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja jak bylam z psem na dworze to kupilam sobie gazete dla kobiet w ciazy
M JAK MAMA fajna gazeta .Mialam jechac z M do znajomych na majowke na ognisko i do tesciowej ale jednak nigdzie nie jedziemy poniewaz za ta kase co bysmy tam wydali to wolelismy sobie cos kupic i kupilismy dla kazdego cos dobrego hihih.Dla M spodnie dla mnie bluzeczke i dla dzidzi spioszki i skarpeteczki .
I ja jestem bardziej z tych zakupow zadowolona zwlaszcza dla dzidzi niz
z ogniska .
Dobra lece sie polozyc
M JAK MAMA fajna gazeta .Mialam jechac z M do znajomych na majowke na ognisko i do tesciowej ale jednak nigdzie nie jedziemy poniewaz za ta kase co bysmy tam wydali to wolelismy sobie cos kupic i kupilismy dla kazdego cos dobrego hihih.Dla M spodnie dla mnie bluzeczke i dla dzidzi spioszki i skarpeteczki .
I ja jestem bardziej z tych zakupow zadowolona zwlaszcza dla dzidzi niz
z ogniska .
Dobra lece sie polozyc
Podziel się: