reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

wanilia jejku czyli już, a tak pozatym gdzie reszta twojego brzucha???. bo podobną piłkę to ja juz mam

reklama
Evelajna a cóz to za zabieg piękności ? Pierwsze slysze ;-)
Marma powodzonka!!! oby było ok wszystko
Czarna na rodziców nigdy złego słowa nie powiem. Zawsze mogę na nich liczyc, są niezawodni.
Wiola powodzonka!!! Jeszcze chwilka i będziesz tulić Stasieńka w ramionach.

Witam!!! U nas średnio na jeża. Macio daje mi ostro popalić. Przestał sie mnie słuchać. Nie wiem co jest grane. Może czuje zblizajace sie zmiany. Poza tym wychodzą mu piątki i pewnie przez to taki marudny sie zrobił. Ja czuje sie jak balon. Brzuch mam chyba 3 razy większy od wioli :-) Może dzis zrobie jakąś aktualną fotkę.

hello
Mój mały dziś zrobił mi niespodziankę bo wstał po 9!!!!!!!!!!!! z jednej strony super z drugiej nagle drzwi się nie zamykały a my wszyscy w pidżamach a dookoła jeden wielki syf:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc jak goście wyszli wziełam sie ostro za porządki (sumienie ruszyło) i nawet okienka umyłam:rofl2::rofl2::rofl2:
Teraz obiadek zjedliśmy więc czas na kawkę i nóżki wyciągnąć;-);-)

A i zaczełam czytać "Dlaczego mężczyżni kochają zołzy" powiem że zaczyna się ciekawie:tak::tak::tak:
Czarna no i jaki strój uszyłaś??

Byłam sobie zrobić mikrodermabrazję i mam taką milusią buzię. O-jo-joj!
Dawno się nie upiększałam. Dobrze, że moja kosmetyczka ma otwarte do 23, bo inaczej w życiu bym nie poszła :D:D
Idę się przytulić do podusi tak milutko.
szyłam wróżkę Maripose tzn coś w tym stylu;-)
A co to za zabieg????
Idę jutro do szpitala.

Nerwa już mnie dopadła, na odchodne chciałam Szymonkowi włosy skrócić, no i nie dał. Ma teraz na głowie same strzygi różnej długości :baffled::baffled::baffled:, masakra :wściekła/y::no:.

PS. wrzuciłam moje aktualne zdjęcie ;-)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Malutka telefon alarmowy na straży jak coś!!!
Trzymaj się i jak tylko będziesz mogła wycałuj maluszka od e-cioć!!!!
Boze ale super
Czarna na rodziców nigdy złego słowa nie powiem. Zawsze mogę na nich liczyc, są niezawodni.

Witam!!! U nas średnio na jeża. Macio daje mi ostro popalić. Przestał sie mnie słuchać. Nie wiem co jest grane. Może czuje zblizajace sie zmiany. Poza tym wychodzą mu piątki i pewnie przez to taki marudny sie zrobił. Ja czuje sie jak balon. Brzuch mam chyba 3 razy większy od wioli :-) Może dzis zrobie jakąś aktualną fotkę.
To fajnie że masz takie wsparcie!!!!
A mały faktycznie może czuje co sie dzieje albo przechodzi bunt 2-latka

Zgłaszam się, że ja po USG i już w domku.

U mnie i malucha wszystko dobrze. Jest średniaczkiem jeżeli chodzi o wagę bo ma 1680g ale i tak wagowo pobił brata w tym okresie :-D Od ostatniego ważenia przybrał 600 g więc jest ok i wszystko co przytyła mamusia aż całe 0,5 kilo poszło w małego, plus 100 g z mamusi. Co do wielkości mojego brzucha i niskości macicy to mam tak szerokie biodra że dziecko spokojnie po wyciągnięciu się mieści się jeszcze w poprzek. Szyjki nie sprawdzał ale jest zamknięta. Mam leżeć a to głównie za sprawką mojego synusia, który dziś zwiał mi na ulicę pod samochód i mamuśka zasuwała za nim sprintem i naderwała sobie ścięgno w pachwinie...
Poza tym ciąg dalszy chorób. M i Kacper na antybiotykach a ja ściągnęłam teściową do pomocy ma być jutro rano.

Wanila trzymam mocno zaciśnięte kciuki ! Miałaś wrzucić zdjęcia aktualne brzucha a te co wrzuciłaś to tak 7 miesiąc.... co ty nam tu kit wciskasz ;-):-D

wanilia czekamy na wiesci
marma uwazaj na siebie kobitko
czarna noo to pospaliscie :)

ja od jutra do pracy i dobrze moze zajme swoje mysli glupie czyms innym haha

O kurcze, Wiola cieplutkie pozdrowienia! Trzymam kciuki za Was!
Marma jeny ten Kacpero jest niemożliwy, dobrze, że babcia przyjedzie.
Czarna miło pospać, od razu chęć do życia i werwa do porządków.

To peeling mechaniczny: takim małym odkurzaczem z diamentowymi kryształkami się ściera skórę z twarzy, a odkurzacz wciąga syfiaste zaskórniaki. Świetna sprawa na moje kratery:) A seria 5-6 spłyca zmarszczki i prawie likwiduje wielkie pory.
Kosmetyczka jest moją klientką i mamy wymianę usługa za usługę :)

Jeszcze tylko jutro.... Uhhh....

Witam!!!
Ciekawe jak tam Wiola...
U mnie kiepsko bo coś mnie grypa chyba pobiera. bolą mnie wszystkie mięśnie i gardło. Na weekend zostaje sama bez K bo on ma wyjazd służbowy. Mam nadzieje ze nic się nie wydarzy. Dobrze że szwagierka przyjedzie to zawsze mi bedzie raźniej. Miłego dzionka.

To peeling mechaniczny: takim małym odkurzaczem z diamentowymi kryształkami się ściera skórę z twarzy, a odkurzacz wciąga syfiaste zaskórniaki. Świetna sprawa na moje kratery:) A seria 5-6 spłyca zmarszczki i prawie likwiduje wielkie pory.
Kosmetyczka jest moją klientką i mamy wymianę usługa za usługę :)

Jeszcze tylko jutro.... Uhhh....
eeeeee zajefajny ten zabieg!!!! musze u nas wylukać ile takie cacko kosztuje:)))
Witam!!!
Ciekawe jak tam Wiola...
U mnie kiepsko bo coś mnie grypa chyba pobiera. bolą mnie wszystkie mięśnie i gardło. Na weekend zostaje sama bez K bo on ma wyjazd służbowy. Mam nadzieje ze nic się nie wydarzy. Dobrze że szwagierka przyjedzie to zawsze mi bedzie raźniej. Miłego dzionka.

Oby Cię nie rozłożyło i jak tak czytam to widzę że masz dużeeeee wsparcie w rodzince. SUPER!!!!
A Wiola właśnie napisała (ale wieści na odpowiednim wątku) i pyta czy przypadkiem jej nie wyprzedziłaś:)))

Marma Uważaj na siebie choć wiem że nam łatwo mówić ja też mniewałam sprinty za Laura jak byłam w ciąży z Samikiem i wiem że nie zawsze można nad wszystkim zapanować.

reklama
Czarna nie wyprzedziłam Wioli :-) Zgadza sie. Rodzinka nas wspiera. Szwagierka to 25 letnia panienka jeszcze, która szaleje za Maciusiem wiec długo sie nie zastanawiała. Mnie jednak coś łapie. Jest mi strasznie zimno. Gardło boli okropnie. Biore tantum verde i rutinoscorbin. Może polecicie mi coś na wypocenie się i bóle mięśniowe?
Marma ja za moim ostatnio też tak leciałam. od tej pory dłuższe spacery młody ma z tatusiem.

Moje chłopaki u lekarza. pojechali po skierowanie na usg brzuszka dla maciusia. chce mu jeszcze skontrolować ten jego refluks ukł moczowego przed rozwiązaniem. poza tym mały kaszle wiec go osłucha przy okazji. zmykam na drzemkę.pa.

Do góry