reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

hejka my wczoraj wyrwaliśmy się do kina i na pizze, a dziś godzinny spacer w lesie i reszta w domku, czekamy na wiosneeeeee

jutro łapie mocz mlodego i zobaczymy co tam siedzi

reklama
hej
u nas tez pogoda do d*** wiatr, deszcz buuu

M pojechal z mloda znow na pogotowie bo ma straszny kaszel mloda , moze teraz antybiotyk daja

Wanilia a czemu coraz realniej swoj pobyt widzisz? myslisz ze predzej pojedziesz??
jeju to i tak juz "jutro"

Patrtcja pizza mmmm nie rob ochoty, trzymam kciuki za dobre wyniki moczu

Karola ide na zamkniety zobaczyc czy cos napisalas jak nie to to dziela :)

Witam!!! Wrócilismy dzis od dziadków. wypoczęłam sobie. A młody wyszalał z dziadkami.
Evelajna z Ciebie to jest nocny marek.
Kaka gratki pracy
Minisia włoski super o zdrówka dla wiki
Wiola ja też ciezko znosze odtatni miesiac ciąży. Jestem ociężała, ledwo sie ruszam. Pociesz sie tym, że ty wiesz kiedy bedziesz miec cc, mieszkasz z tesciami wiec będziesz miała z kim szymka zostawić, wiesz wktórym szpitalu itp. My z K jestesmy tutaj sami. Moi rodzice za tydzien maja przyjechac i juz zostac az do rozwiązania, żeby w razie czego było komu z maciusiem zostać. mam nadzieje ze sie jeszcze nie rozpakuje w najbliższych dniach. Poza tym nie wiem w którym szpitalu rodzic. Każdy poleca mi w warszawie coś innego a jak bóle mnie złapią w godzinach szczytu to i tak nie mam sie co na warszawe rzucac bo z legionowa nie dojade...Ech... tez juz bym chciała być z malutką w domku i mieć to za sobą.
Zmykam spać babeczki.do miłego poczytania.

Wiola ja też ciezko znosze odtatni miesiac ciąży. Jestem ociężała, ledwo sie ruszam. Pociesz sie tym, że ty wiesz kiedy bedziesz miec cc, mieszkasz z tesciami wiec będziesz miała z kim szymka zostawić, wiesz wktórym szpitalu itp. My z K jestesmy tutaj sami. Moi rodzice za tydzien maja przyjechac i juz zostac az do rozwiązania, żeby w razie czego było komu z maciusiem zostać. mam nadzieje ze sie jeszcze nie rozpakuje w najbliższych dniach. Poza tym nie wiem w którym szpitalu rodzic. Każdy poleca mi w warszawie coś innego a jak bóle mnie złapią w godzinach szczytu to i tak nie mam sie co na warszawe rzucac bo z legionowa nie dojade...Ech... tez juz bym chciała być z malutką w domku i mieć to za sobą.
Zmykam spać babeczki.do miłego poczytania.
Lilunia jutro się piszę do gina więc myślę, że się dowiem kiedy i jak cc.
Z tym liczeniem na teściów/ rodziców to wiesz jak jest, "umiesz liczyć licz na siebie". Już mi teściowa "napomagała" jak jelitówkę miałam.:baffled: A jeśłi chodzi o szpital w wawie, to moja bratowa teraz rodziła w Św. Zofii na Żelaznej. Bardzoooo chwalili z bratem ten szpital, bo i im ktoś go właśnie polecał.

MInisia jak wyżej, mam mieć planowaną cc, jutro u gina się wszystkiego dowiem.

Właśnie z zakupów wróciliśmy, ja już ostatkiem sił ogarniam sprawy, jakoś tak mi ciężko. Musiałam też iść do sądu, bo dostałam wezwanie w sprawie jednego z pracowników na 28 lutego - musiałam się usprawiedliwić na ewent. nieobecność. Przy tym pół sądu poruszyłam bo tam taki bajzel, że mnie od osła do posła odsyłali :wściekła/y:.

Zajżałam wczoraj na lutówki, a tam gwarno jak w ulu, wszystkie po kolei się rozpakowują :-)

wanilia najlepszy sposób na niejadka to odpuścić, wiem że ciezko bo mi to dalej z trudem przechodzi, ale niestety też mam niejadka i to od zawsze, sama była niejadkiem, a przeszło mi dopiero w liceum,
wanilia lilunia jejku wy naprawde już tuż tuż

Z moczem młodego lepiej, wszystko wróciło do normy, a białko w granicach normy, co prawda górnej, ale ufffffff.
My dzis zaliczyliśmy 3 razy dworek, bo w końcu ciepło i nie wieje i nie leja, a młodego jak zwykle ciężko do domu zapędzić.

Ta Wasza ciąża i mi zleciała błyskawicznie! :)

Patrycja ojej białko w moczu. Będziecie powtarzać jeszcze badania?

Od jutra 3 dni wariactwa więc pewnie do czwartku wieczorem!
I trzymajcie się wszyscy zdrowiutko!

Hejka,
A u nas właśnie wieje i paskudna pogoda jest. Ja teraz wróciłam od lekarza, angina :( młody tez niewyraźny i coś czuję, że na wspólnym leżakowaniu się skończy...
Poza tym od poniedziałku zaczęliśmy się z M odchudzać. Nie powiem, ciężko...
Ale zarezerwowaliśmy sobie razem z M brata rodzinką i teściami (żeby im Maćka i córkę szwagra sprzedać, a samemu choć raz gdzieś wyskoczyć) na początek czerwca w Eurocampie wakacje koło Wenecji (że niby najbliżej), więc mam motywację, żeby dobrze wyglądać na plaży.

reklama
Miaqlam napisanego posta i mi wcielo a drugi raz mi sie juz nie chce tyle pisac.
Wiec witam sie tylko i juz. wpadne wieczorkiem to napisze co u nas;-)

Do góry