reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Trina, oj czuję że małego/małą Włoszkę z wakacji przywieziecie ;-);-):-p:tak:

Pati u nas też jak już Szymcio na dwór wyjdzie tak końca nie ma, cały dzień by siedział :rofl2:, nie dziwota i mnie już zima naprzykrzyła się :tak:

A gdzie nasza matka założycielka - czarna? od kilku dni tu pusto, nie wiadomo, czy z lenistwa nie zaglądacie, czy z lenistwa nie piszecie ;-);-):-p:-p:-p

Ja już usrana ze strachu przed dzisiejszą wizytą, Szymcio czuje pismo nosem, wczoraj półtorej godziny zasypiał biedulek, taki był niespokojny, a dziś na krok mnie nie odstępuję.

My już po obiadku, czas na tea :-)

reklama
Hello
U nas dzień jak codzień;-)
Ale w końcu sie zmobilizowałam i przygotowałam strój dla małej na bal;-);-)
U nas mega wietrznie a że dzieciarnia na antybiotykach wiec kisimy się w domku bo pogoda zbyt zmiennia i zdradliwa:crazy::crazy::crazy:
Buziam

Lilunia super że rodzice przyjeżdżają by Wam pomóc!!!!

Wiola wyciągnełaś wilka z lasu:-p:-p POWODZENIA NA WIZYCIE!!!!

Trina piękne plany wyjazdowe ZAZDROSZCZĘ!!!! i zdrówka życzę!!!

Marma i Tobie POWODZENIA NA WIZYCIE!!!

Minisia i jak malutka????

hellooo
Trina super plany!
czarna dzieki ze pytasz Wika juz lepiej, Mateusz teraz i ja chorujemy :baffled:

przyszle mamusie czekamy na relacje z wizyt!!trzymam kciuki za dobre wiesci!!

ja wczoraj sie lekko zdolowalam kolezaqnka z klasy ma prawdopodobnie stwardnienie rozsiane :-( dzis kladli ja na odzial zeby wykonac badania poki co ma zapalenie
nerwu pozagałkowego w oku i prawie nie widzi :( ehhh

ja po obiedzie skoczylam na silke i nie byl to dobry pomysl bo teraz mnie mdli :baffled:

ok jutro ostatni dzien wolnego i znow do pracy :sorry2:

Ja wpadam się podzielić nowościami z wizyty.
Jutro mam się stawić na badaniach w szpitalu bo lekarzowi nie podoba się mój brzuch za nisko macica i szyjka w prawdzie zamknięta ale bardzo miękka. Tak więc niby jadę na USG ale nie wiem czy z niego wrócę.... Ot i tyle z informacji. Jutro napiszę co i jak albo osobiście albo przez naszą informatorkę ;P

hellooo
Trina super plany!
czarna dzieki ze pytasz Wika juz lepiej, Mateusz teraz i ja chorujemy :baffled:

przyszle mamusie czekamy na relacje z wizyt!!trzymam kciuki za dobre wiesci!!

ja wczoraj sie lekko zdolowalam kolezaqnka z klasy ma prawdopodobnie stwardnienie rozsiane :-( dzis kladli ja na odzial zeby wykonac badania poki co ma zapalenie
nerwu pozagałkowego w oku i prawie nie widzi :( ehhh

ja po obiedzie skoczylam na silke i nie byl to dobry pomysl bo teraz mnie mdli :baffled:

ok jutro ostatni dzien wolnego i znow do pracy :sorry2:
ehhh widac że i u Was zmienność pogody pokazuje się w chorobach .Zdrówka
I oby wyniki koleżanki były ok!!!
Ja wpadam się podzielić nowościami z wizyty.
Jutro mam się stawić na badaniach w szpitalu bo lekarzowi nie podoba się mój brzuch za nisko macica i szyjka w prawdzie zamknięta ale bardzo miękka. Tak więc niby jadę na USG ale nie wiem czy z niego wrócę.... Ot i tyle z informacji. Jutro napiszę co i jak albo osobiście albo przez naszą informatorkę ;P
Ok spoko loko dyżurna zawsze na straży:)))
Trzymaj się i oby na USG się skończyło!!!!

Wiola a Ty gdzie z wieściami????????????

No i w sumie jeszcze nic nie wiadomo, bo dopiero jutro mam dzwonić do gina, żeby się umówić kiedy idę do szpitala.
Dziś tylko zajrzał, stwierdził, że wszytko ok, mały ma już 3 kilo i czas najwyższy finalizować.
Staś szykuj się do startu :-).

A ci lekarze gmyrają i gmyrają... W końcu same dzieci wyjdą, nie? :)

Wiola, Marma ściskam tu za Was kciuki codziennie.
Czarna no i jaki strój uszyłaś??
Trina bardzo sprytne plany. Mój m od kilku godzin próbuje coś znaleźć, ale on turysta z wykształcenia i nic mu nie pasi :D
Minisia zdróweczka dla Was!

Byłam sobie zrobić mikrodermabrazję i mam taką milusią buzię. O-jo-joj!
Dawno się nie upiększałam. Dobrze, że moja kosmetyczka ma otwarte do 23, bo inaczej w życiu bym nie poszła :D:D
Idę się przytulić do podusi tak milutko.

reklama
Idę jutro do szpitala.

Nerwa już mnie dopadła, na odchodne chciałam Szymonkowi włosy skrócić, no i nie dał. Ma teraz na głowie same strzygi różnej długości :baffled::baffled::baffled:, masakra :wściekła/y::no:.

PS. wrzuciłam moje aktualne zdjęcie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry