reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Wyszłam powiesić pranie i.... zrobiłam obchód ogródka. poobrywałam przekwitłe kwiatki, wycięłam pare mleczy i godzinka zleciala.
Zajadam warzywka z patelni ale musze zrobić jakieś konkretne papu dla M. Tylko jakoś mi się nie chce

Mirabelka mam cicha nadzieje, że ta moja praleczka nie klapnie. całe sianko wpakowane w remont i meble.

reklama
Agamir az ci zazdroszcze tego wyjadu;-) co do wózków najlepiej wypisac na kartce co powinnien posiadac i wtedy dopiero szukac:-p

mirabelka wlasnie czytałam o tym wóziu co wybrałas i ładniutkie są ale dla mnie odpadaja ze wzgledu na wage:-(

Czarna tak zrobiłam z wozkiem dla nas to najwazniejsze zeby fotelik mozna było przyczepic do wozka i gondolka na spacery bo bedzie juz jesien wiec sie przyda kolor wybany czerwony ale jest ich tyle ze nie wiem ktory . I stwierdziałam ze te kktore mi sie podobaja to strasznie drogie.

Dziewczyny czy wam rez tak urósł biust bo i bardzo dzis nie mogłam wejsc w swoja sukienke wprawdzie ze byla dopasowana ale to dla mnie szoku.

No właśnie Kaka u nas to wygląda podobnie:-D
Obecnie wszystkie graty babci są w naszych meblach bo po remoncie nasze meble idą do Niej, na podłodze w naszym pokoju tez stoją tez Jej pudła i w kuchni. kwiatki i na balkonie kwiatki... A nasze rzeczy w pudłach tez poukładane do sufitu nie ma sie gdzie ruszyc dlatego Adas jest u tesciowej i my z mezem tez tam jedziemy i bedziemy siedziec do wieczora bo coz robic w domu:baffled:

Dziewczyny czy wam rez tak urósł biust bo i bardzo dzis nie mogłam wejsc w swoja sukienke wprawdzie ze byla dopasowana ale to dla mnie szoku.

Nie mi nie urosl az tak biust niestety :rofl2: .Troche jest wiekszy i pelniejszy ale nic
pozatym aha i ma wiecej widocznych zyl hihihih.
Ja nigdy nie szczycilam sie piersiami wiec chyba tak juz pozostanie .

U mnie jak u Dorotki pełniejszy ale chodze w "starych" biustonoszach:happy: Przy Adasiu miałam tak, że zanim urósl brzych z miseczki B przeszłam na D... bardzo to było fajne miec taki biust. Tym razem jest inaczej rosnie brzuch a biust nie bardzo, a szkoda:rofl2:

reklama
Cześc dziewczyny.Strasznie długo się nie odzywałam bo miałam padnięty komputer.Ja bez informatyka nic prawie nie zrobię a on zanim przyszedł to się zeszło.Witam nową mamusię w naszym gronie.Jak widzę wszyscy robią remonty.Myteż się przymierzamy do wyremontowania sypialni dokupienia troche mebli.(w lipcu)Aż się boję tego całego bałaganu.Będziemy cylinowac podłogę w jednym pokoju ale to brud w całym domu.dorota1-9 ja wiem ,że jak się przeżyło stratę dzieciny to strach zawsze zostaje.Ja po poronieniu rok temu też cały czas schizowałam ,ale teraz zaczynam wierzyc że wszystko będzie dobrze bo dlaczego miałoby byc źle.Już doś tego.

Do góry