reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Magda - i masz rację, nie gotuj, niech sobie sam gotuje jak mu nie smakuje!
Czarna - Maciek jest wiekszy słodziaczek jak ma dłuższe włoski, jak mu zetnę, to od razu na łobuza wygląda ;)
Kaka - no to od przyszłego tygodnia wielkie zmiany!, trzymam kciukaski!

a z dedykacją i pocieszeniem dla Czarnej i Pati :)
Kobiety mają coraz większe piersi. Naukowcy to zbadali

u mnie nic nowego, tylko się chyba rozkładam niestety :(

reklama
Cześć dziewczyny:-):-)

jestem taka podekscytowana, dziś w nocy urodziła mi się bratanica - Marysia.
Od rana poryczałam się jak brat opowiadał, jeszcze w szoku, o swojej ślicznej córeczce.
A dziś całą noc spać nie mogłam i przeżywałam, że ta moja bratowa tak długo nie rodzi. Nic nie wiedziałam, że ona właśnie na porodówce leży :szok::szok::szok:.

A gdzie się podziewa Ulka? Dawno jej tu nie widziałam.

Mi strasznie dokucza zgaga i bezsenność. W dzień bym spała a w nocy nie mogę. wrrrr....i co zrobić. chyba zacznę pić jakaś meliskę.

mam to samo..... prze demna jeszcze 2 miesiące i zastanawiam się jakie jeszcze mnie atrakcje czekają. Chyba przeszłam już wszystko w tej ciąży....

Magda - i masz rację, nie gotuj, niech sobie sam gotuje jak mu nie smakuje!
Czarna - Maciek jest wiekszy słodziaczek jak ma dłuższe włoski, jak mu zetnę, to od razu na łobuza wygląda ;)
Kaka - no to od przyszłego tygodnia wielkie zmiany!, trzymam kciukaski!

a z dedykacją i pocieszeniem dla Czarnej i Pati :)
Kobiety mają coraz większe piersi. Naukowcy to zbadali

u mnie nic nowego, tylko się chyba rozkładam niestety :(

kobieto proszę nie strasz! Ja już większych nie chcę!!! Lubiłam swoje B a wczoraj kupiłam najwieksza miseczkę jaka mieli w sklepie w mojej rozmiarówce a przede mną jeszcze 2 miesiące i karmienie!!

wanila gratulacje dla bratowej ale super że macie dzieci w tym samym wieku :) też bym chciała żeby siostra rodziła w tym terminie co ja a ta zołza jeszcze nie chce w ciąże zachodzić :p Ale swoje odchowam to może mała siostrzenica się trafi do rozpieszczania i kupowania ślicznych sukienek :)

Kaka zdrówka i nabieraj sił przed nowa pracą

minisia dzięki za filmik obejrzę sobie

czarna wrzucaj foty Samiego :)

ppatka takie małe piersi maja swój urok. zawsze ładnie wyglądają a nie dyndają obwisłe nad brzuchem.

magda naprawdę życzę ci z całego serca jak najszybszej przeprowadzki. A tym dziadom nie gotuj niech córunia się o nich martwi skoro twoje im nie pasuje...

lilunia my gondole mamy tylko puźniej spacerówke trzeba będzie kupić.

Hejka
A ja chyba doła łapię przez pogodę znów pada śnieg!!!!! a już były dni jak w mojej ekoskórce pomykałam tak było ciepło:-:)-:)-:)-(

Kaka a jak tam stresik jest w zwiazku ze zmiana pracy??

Magda ja tylko mówie ze ja nie lubię długich włosów u chłopców co nie znaczy ze są brzydsi wtedy:tak::tak: po prostu mam uraz;-)
i zwolnij kobieto!!!!!
A teść to nie ma rączek do gotowania???

Lilunia małego ścinam zawsze tak samo więc juz widziałyscie na fotach:tak:

Trina ehhhh mnie chyba nie dotyczy ten artykół:no::no::no:

Marma wiesz fajne są jak są pełne B a nie jak pozbawione powietrza:sorry:

Minisia film obejrzany coś a,la "Ostatni dom po lewej" (chyba nie pokreciłam tytułu) ale nie dla wszytskich do oglądania a tym bardziej dla cieżarnych:tak::tak:

Wiola ale super niusy!!!! Niech Ci bratanica zdrowo rośnie!!! Pamiętam jak z brzuchem poszłam odwiedzić Kake jak urodziła ale mnie zazdrość brała:)))) a po niespełna 2 tyg już miałam swojego maluszka:)))

Ostatnia edycja:
czarna bo magda ma tylko jednego dobrego fryzjera dla Stasia, a ze daleko to ma długie:-)

Co do wózków to mam xlandera mlodego, dokupuje tylko dostawke i tyle

Wiola gratki bratanicy :-) Mój K ostatnio coś przebąkuje żeby zamiast Ania dać malutkiej na imie Marianna :-) Nasze 3 Babcie miały tak na imie i chyba przez to go tak naszło :-)
Magda ja bym nawet herbaty juz im nie zaparzyła na Twoim miejscu ;-)
Trina obys sie nie rozłożyła.

U nas dzień jak co dzień. W przyszłym tygodniu chyba pojade do rodziców co by sie maciusiem troche zajęli bo mi już siły czasem brak. A K mógłby wtedy okna pomyć i dywany zanim sie Malutka urodzi.
Miłego wieczoru.pa.

Oj ja bym tez nie gotowała ale ja juz taki wredny charakterek mam;-) Po pierwszym obiedzie co by nie podszedł juz by sobie musiał sam kanapki robic;-D

Jakos na razie bez stresu jeśli chodzi o nowa prace;-)) Aż dziwne.

Za to wczoraj wpadłam w poślizg na drodze i się obróciłam o 90 stopni...masakra, wystraszona byłam. Dzieki bogu nic nie jechało, choc w czasie słizgu miałam wrażenie ze trzepne tyłem stojacą na poboczu ciężarówke;-/ A chciałam tylko dziure w jezdni ominąc ehhh

Hejka ale u ans gwarno:sorry::sorry::sorry: znów mam sprawdzać obecność:rofl2::rofl2:
Ja chyba zaraz ubiore małego i wyskocze z nim na spacerek bo i tak w domku nic mi nie da zrobić:confused2:
Wczoraj byłam na wywiadówce u Niki i muszę się chyba wziąść za moja pannice bo mi się rozbestwiła:tak::tak::tak:

Wiola gratki bratanicy :-) Mój K ostatnio coś przebąkuje żeby zamiast Ania dać malutkiej na imie Marianna :-) Nasze 3 Babcie miały tak na imie i chyba przez to go tak naszło :-)

U nas dzień jak co dzień. W przyszłym tygodniu chyba pojade do rodziców co by sie maciusiem troche zajęli bo mi już siły czasem brak. A K mógłby wtedy okna pomyć i dywany zanim sie Malutka urodzi.
Miłego wieczoru.pa.
Lilunia u nas do 8 miesiaca Laura miała byc Anastazją:))) i tak jak w Twoim przypadku M zaproponował zmiane imienia:)) a jezeli chodzi o imię Marianna to PIĘKNE!!!!!!

Oj ja bym tez nie gotowała ale ja juz taki wredny charakterek mam;-) Po pierwszym obiedzie co by nie podszedł juz by sobie musiał sam kanapki robic;-D

Jakos na razie bez stresu jeśli chodzi o nowa prace;-)) Aż dziwne.

Za to wczoraj wpadłam w poślizg na drodze i się obróciłam o 90 stopni...masakra, wystraszona byłam. Dzieki bogu nic nie jechało, choc w czasie słizgu miałam wrażenie ze trzepne tyłem stojacą na poboczu ciężarówke;-/ A chciałam tylko dziure w jezdni ominąc ehhh
Karolka dobrze że nic się nie stało!!! ja nie wiem jakbym zachowała sie w takiej sytuacji:no::no::no::no:

Kaka ufff dobrze że nic się nie stało i tylko strachu się najadłaś. Ja to po wypadku jestem straszna panikarą i jedynej osobie której ufam za kółkiem jestem ja sama :p

ppatqa a jaką dostawkę kupujesz?

lilunia imię Marianna jest piękne. Moja prababcia miała tak na imię. Dowiedziałam się o tym dopiero po z aktu zgonu mojej babci bo całe życie wszyscy wołali na nią Maria a przecież Marianna jest piękniejsze. Bardzo je lubię. :)

Czarna co ta twoja córa nabroiła?

A ja dziś oddaje się łakomstwu. zajadam suszone owoce przegryzając jogurtami z dodatkiem błonnika :) Zaraz zrobię sobie sałatkę żebym miała na zajęcia w weekend bo same kanapki jakoś mi się nie widzą a wole siedzieć na tyłku w jednym miejscu niż latać do baru. Musze przygotować wszystko tak żeby mieć pod ręką i niczego mi nie zabrakło. :p W prawdzie nie trwają one cały dzień ale ostatnio odkurzacz wewnętrzny mi się włączył :)

reklama
Do góry